Подплашен от полицаи кон обърна каруца

Инцидентът се разигра в Пловдив
13 юни 2010 13:53,
113
Подплашен от полицаи кон обърна каруца
Снимка: Булфото

Истински екшън се разигра по пловдивските улици рано тази сутрин. Каруца се преобърна при опит да избяга от полицейска проверка.

Инцидентът станал в ранни зори край Университета по хранителни технологии. Служители на „Общинска полиция” се опитали да спрат за проверка каруца, в която пътували двама мъже и дете.

Каруцарят не спрял на подаденият сигнал и подкарал коня с каруцата бясно в посока моста на река „Марица”.

Там тя навлязла в насрещното движение. По време на преследването от каруцата започнали да хвърлят дъски по полицейската „Лада”, оплакаха от полицията. На служебния автомобил има нанесени щети.

Скоро каруцата се преобърнала и от нея изпаднало 7-годишно момче. То е откарано в болница.

Лекарите не са констатирали наранявания, но детето е оставено в здравното заведение за наблюдение.

Работата по изясняване на случая продължава.

Каруците отдавна са проблем в Пловдив. Въпреки забраната да се движат по улиците и да задръстват движението, ромите продължават да превозват ламарини с тях и да ги продават на пунктовете за изкупуване на желязо.

Не се стряскат нито от санкции, нито от глоби. Казват, че това е единственият им начин не препитание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
1
 
! Отговори
187 преди 13 години
бре, бре, бре, много каубойско...
75
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те и тея от общинската освен ,, *** Каиени,, друго няма кво да гонят по улиците...
74
0
 
24
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Не се били стряскали от санкции... Я ушевите да размажат *** от бой с палките, а после съдът да го натика в някоя, мина, дето да работи като роб по 12 часа на ден, пък да видим ще се качи ли пак на каруца.
73
4
 
3
 
! Отговори
от Пловдив преди 13 години
Когато Пловдив /Филипополи/, отново се върне в Гърция, пак ще има отново бъдеще и самочувствие на осемхилядогодишен град на цивилизациите!
72
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КАК ЩЕ ЗАБРАНЯТ КАРУЦИТЕ ,КАТО ТОВА Е ОСНОВНИЯТ ЕЛЕКТОРАТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕБАЙ *** - БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ
71
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тунинг на каруцата означава коня да е ял боб с люти чушки
70
0
 
11
 
! Отговори
Бачо преди 13 години
Продължава интеграцията на благия *** народ.....хахахаха
69
0
 
4
 
! Отговори
hard преди 13 години
Улиците на градовете с европейски облик в България : Русе /най-европейският и най-градският /,Варна, Пловдив,са проектирани за движение на файтони и каруци.Така,че автомобилите са "чуждите тела" там и ред и организация никога няма да се постигнат.
68
0
 
3
 
! Отговори
Yavor преди 13 години
Снимката е от зимата. Не е този полицай и не е тази каруцата.
67
0
 
3
 
! Отговори
Той преди 13 години
Че какво и е на тази каруца, не е тунингована..:))))
66
0
 
10
 
! Отговори
инспектор дюдю преди 13 години
полицията да си свърши работата и веднъж за винаги да спрът каруците че е срамота в 21 век таквоз чудо да се движи по улиците
65
0
 
8
 
! Отговори
Shark преди 13 години
Ужас, станахме за смях в Пловдив с теци *** каруци. Няма ли кмет, полиция, няма ли санкции за тях?? Не можеш спокойно да минеш по кръстовищата, то не стига големите задръствания ами и някоя каруца като се довлече става ужасно. Направо нямам думи, да вземат полиция и кмет да направят нещо.
64
1
 
12
 
! Отговори
СИГАН преди 13 години
ДО СИЧКОТО ***. *** И СИГАНКИ И ТУК ТАМ НАКАСАЛ МАНИЧЪК СИГАНЧЕТА. ДА ЖИВЕЙ 10тото НОЕМВРИЙ ЗАЩОТО АКО НИ БЕШИ ТОВА 10тото НОЕМВРИЙ, АКО НИ БЕШИ ПОЛИЦИЯ АМИ БЕШИ М И Л И Ц И Я ТВА НЯМАШИ ДА СА СЛУЧИ ЗАЩОТО ПЕРДАХА ЩЕШИ ДАЙ ГОЛЯМ. И ПОМНИШ ЛИ ИДНО ВРЕМИ В МИЛИЦИЯТА КАТ ВЛЕЗИШ ПЪСНОЖЪЛТ Т Ъ М Н О С И Н ЗЛИЗАШ ЯАА...
63
1
 
23
 
! Отговори
БГ преди 13 години
*** си е ***. Той няма самосъзнание, език, писменост и религия. Това са характеристиките на човешкото същество. Нека добавим, че *** не обича хигиената, не иска да се учи и мрази да работи. Затова пък много краде, взема пари от помощи и се оплаква. Имали са 700 години (дошли са с турците) да се интегрират, но те просто не искат да вървят напред. Това не е расизъм, а обективната истина.Ако имате мозък преценете сами.
62
7
 
0
 
! Отговори
асен преди 13 години
Секи път га отворам тоа саит секи път саму за гупости пише сенемоа разберъ щого праите тоаа махаи са оттам да дода тебе местото я съм виждал ама туи не убаво зимаш парите саму напишити нещо иза *** *** малку да ни полязирате САЛИ ИБРАХИМ РАШКОВ армеиц от цисикату.
61
1
 
4
 
! Отговори
rado преди 13 години
predpolagam, 4e nikoi njama6e da vi "napada" ako se darzite standartno - kakvo e tova iskate pari bes da rabotite, kradete, pove4e da ne isbrojavam
60
2
 
2
 
! Отговори
rado преди 13 години
mnogo zalko 4e balgarite stanaha esnafci kakto horata v dr. strani i nai lo6oto e 4e dezata jadat boja a pak ako snaete kak naikite se pravjat v sa6tite fabriki i ot sa6tite ma6ini kakto i besimenite obuvki i drehi ................
59
0
 
1
 
! Отговори
санчо панса преди 13 години
А коня жив ли е??????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
58
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако пък не е била натоварена и с крадено желязо... просто нямам думи. В 21 век, в Европа тия се разхождат с коне и каруци из центъра на големите градове? Вие да сте виждали такова чудо в друга европейска държава? Аз не съм.
57
1
 
3
 
! Отговори
pado преди 13 години
na germanzite - mercedesa na romite - karuzite aide be v 21 vek sme ne samo v plovdiv ama i v sofia se tarkaljat karuzite a 4uzdencite misliat, 4e im pravime rasvle4enie smiah