Подплашен от полицаи кон обърна каруца

Инцидентът се разигра в Пловдив
13 юни 2010 13:53,
113
Подплашен от полицаи кон обърна каруца
Снимка: Булфото

Истински екшън се разигра по пловдивските улици рано тази сутрин. Каруца се преобърна при опит да избяга от полицейска проверка.

Инцидентът станал в ранни зори край Университета по хранителни технологии. Служители на „Общинска полиция” се опитали да спрат за проверка каруца, в която пътували двама мъже и дете.

Каруцарят не спрял на подаденият сигнал и подкарал коня с каруцата бясно в посока моста на река „Марица”.

Там тя навлязла в насрещното движение. По време на преследването от каруцата започнали да хвърлят дъски по полицейската „Лада”, оплакаха от полицията. На служебния автомобил има нанесени щети.

Скоро каруцата се преобърнала и от нея изпаднало 7-годишно момче. То е откарано в болница.

Лекарите не са констатирали наранявания, но детето е оставено в здравното заведение за наблюдение.

Работата по изясняване на случая продължава.

Каруците отдавна са проблем в Пловдив. Въпреки забраната да се движат по улиците и да задръстват движението, ромите продължават да превозват ламарини с тях и да ги продават на пунктовете за изкупуване на желязо.

Не се стряскат нито от санкции, нито от глоби. Казват, че това е единственият им начин не препитание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 62Абе лесно се правят.Ама защо още мизерници да създаваме?Само богатите могат по повече,ама те най много по едно правят.То детски не дават вече ти искаш деца още.Е как се гледа като иде на училище и му се подиграват, че му е евтин телефона?Децата са жестоки и неразбират, че някои нямат възможност да купуват тениски от по 70 лева защото са модерни и маркови.И като ти ревне и тръгне да се самоубива?Как да гледаш деца ако си беден и го тъпчат другите?
55
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЧАкам в Столипиново да станат 200хил и отивам да живея там --- там е демоккрацията има всичко много по евтино от колкото по главната цигарите са без пари всиччко има на половин цена ,плазми мйазми квот ти доиде на акъла можеш да паркираш където си искаш ток и вода -- са непознати думи ,
54
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съгласен съм с теб.Но няма още такъв политик който да се реши на тази стъпка.Само един Волен има дето се обажда ,ама и той май като се намърда и окопа позамлъкна.А от Европа ги депортират щото са или наши или румънски или албански ***.Не са раждани там и ги чистят.А ние по милиард на година отделяме за тях в БГ,като помощи,майчинство и т.н.Е трудно е милион и половина да хранят *** и да внасят за пенсиите на възрастните.Май трябва да ги изгоним.Нищо не плащат само крадат и се множат.
53
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Заслепени от изкушенията на света ние забравяме нещо, което е в състояние да ни направи безсмъртни във времето,правете деца и ги възпитавайте на родолюбие и труд само това е в състояние да направи живота ни пълноценен,другото е кухо съществуване!
52
1
 
8
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Всичко е световен заговор и политика. БГ е набелязана за държавата, в която цяла Европа ще си изпрати *** след 20-30 години да си се оправят сами тука. Както направиха в Азия Бангладеш. Затова им се разрешава да раждат по 10 деца без да имат доходи. Те сами си казват, че им плащат за да раждат *** и държавата да им ги гледа после. Никой няма да направи 10 деца ако няма работа и с какво да ги издържа, ако не му плащат затова за да ги прави. И Доган е замесен там. Нали са малцинства...
51
0
 
4
 
! Отговори
циганско ноу-хау преди 13 години
Ами и за това ще ги съдим! Че сме дискриминирани и заради етническа принадлежност, и заради пигмента на кожата. Тъкмо обезщетенията ще са ни по-големи. Ние сме простите, НИЕ! В друга европейска държава гражданите щяха такива тарикатски схеми да приложат като анти-*** тактика, че щеше да им се завие свят и на правителства, и на съдилища. Ние дори не сме и гузни като случая с *** в САЩ - никого по принуда не сме докарвали.
50
1
 
10
 
! Отговори
гражданство преди 13 години
51, стига с това "от Европа гледат". Ние ВЕЧЕ сме част от Европа и можем спокойно да определяме политиката на Европа. Страхът "ще ни вземат ли?" отпадна. Европа активно и безкомпромисно ги депортира, не им дава документи, разпръсква ги и показва строг подход. При нас просто трябва да се преразгледа въпросът за българското гражданство, а по тези въпроси ЕС не може да се бърка, защото са национален приоритет. Писмени изпити език/култура, адресни регистрации, данъци и т.н. със задна дата - това е!
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Еми не е правилно да се преследва екологичния транспорт в Циганополис ,,, водачите на екологичните транспортни средства карат значително по бавно от останалите ,,,,
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е как да стане като не сме ***?
47
0
 
7
 
! Отговори
циганско ноу-хау преди 13 години
За Бога, братя българи, НЕ СПИРАЙТЕ на полицейски патрули. Префучавайте, а ако ви преследват, хвърляйте излишни предмети, които имате под ръка. След това пък веднага потърсете Комисията за защита от дискриминация, БХК и всякакви други подобни организации-кърлежи, за да предявите иск за проява на етническа дискриминация.
46
2
 
17
 
! Отговори
re преди 13 години
А баща му на това ***, колко здравни осигуровки е платил, че гнусното *** да има право на лекарско внимание? Ако е някое българско дете ще накарат родителите му да си платят водата и чаршафите в болницата.
45
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе трябва да има начин да ги накараме и ***, както турците навремето да си направят екскурзия до Индия тяхната родина.Ама нали все гледат от Европа има ли етническа толерантност,храниме ли ги,поиме ли ги,свободно ли се движат...и т.н.Но *** ако няма далавера не стои а тръгва по широкия свят.Те са чергари без земя.Консумират всичко където отидат и ако няма какво се местят.Или ние трябва да се оградим в гета вместо тях и ако няма какво да вземат ще изчезнат.
44
2
 
6
 
! Отговори
Антигербер преди 13 години
Ха ха ха ха ха .Тая новина ме развесели.
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако ме изберете мене за Премиер всички участвали в управлението на страната от 89г, до сега ще бъдат заселени в кв, Столипиново
42
0
 
8
 
! Отговори
Дарвин преди 13 години
Ромите са ГМО
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Древният град Циганопулис -- проблеми с транспорта
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Евалла,супер екшън е било,да се направи сценарии за филм по случаят.Холивуд ряпа да яде!
39
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма оправия с тая *** ***. Само деца правят и после държавата им ги отглежда, плащаме им водата, тока, социални помощи, а тая скот не допринася нищо на тая държав, само реве, че е дискриминирана. По улиците вече чистят повече българки от колкото ***.От горе на всичко за тях не важат закони, грабят, изнасилват, убиват, нападат даже и полицаи.Занимават се с проституция, наркотрафик, имотни измами, телефонни измами. Непотребен ***, нищо повече.
38
2
 
1
 
! Отговори
ZAMENKI преди 13 години
ZAMENQM HUBAV PODDIRJAN KON ZA NEPOSLU6NA MAGARICA. AKO MOJE S ALENA PANDELKA.
37
0
 
6
 
! Отговори
Секеджем преди 13 години
Даже коня се е обърнал да види що за полицай е посмял да спре "Ферарито"....