Роми нападнаха и пребиха пътник в автобус 309

Мъжът им направил забележка, че пушат в рейса
13 юли 2010 10:09,
1283
Роми нападнаха и пребиха пътник в автобус 309
Снимка: БГНЕС

Група от 5-6 роми са пребили тази нощ възрастен мъж, защото си бил позволил да им направи забележка, че пушат цигари в автобус.

Инцидентът е станал около 23 часа по време на последния курс по линията №309 в София, чийто маршрут е от жк "Люлин" до Сточна гара.

Ромите се качили в рейса и запалили цигара. Един от пътниците им направил забележка, с което предизвикал гнева им.

Ромите веднага започнали да го налагат с юмруци. Пътникът обаче успял да извади служебен газов пистолет и да стреля във въздуха.

Насилниците избягали, а шофьорът на автобуса извикал полиция и линейка.

Пострадалият е прегледан в „Пирогов“ и е освободен за домашно лечение.

Ромите обаче задигнали чантата му, в която имало лични и фирмени документи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1283
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
0
 
0
 
! Отговори
@ преди 13 години
Da de ama sega 50 ciganina sa 4upeli vuv franciq sus bradvi it tn daje policeiski u4astuk sa razbili toest kvoto si pravqt tuka ha sega da im e 4estito na evropeicite ha sega da si gi integrirat davaite da im gi izpra6tame i gledaite kak se pravi te ebavat maikata na evropa nie vlizame s na6te 3 tanka raz4istvame i toku vi6 sme osumnali na laman6a.
0
 
4
 
! Отговори
другата България преди 13 години
Както сме я подкарали, скоро тази държава ще се нарича Мангалия, а герба й ще бъде: нагъл *** с нож между зъбите, който в едната ръка държи крадена кокошка, а в другата - кабел!
1
 
3
 
! Отговори
Христо преди 13 години
*** биват толерирани не само заради неправителствените организации, които ги защитават. На политиците така им е угодно защото са добър електорат. *** гласуват под строй, а българинът седи вкъщи почесва се философски и казва "ми аз няма за кой да гласувам".Като няма за кой да гласуваш, вдругиден *** ще влезне у вас и ще те наебе, а полицая ще седи и ще го гледа и то не защото не иска да изпразни целия пълнител в крадливата ***, а просто защото не може.
999
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
do 1200 az sam edin ot politsaite koito zalovixa izvar6itelite samo sled 20 minyti ne misli6 li 4e si zaslyjavam zaplatata
998
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ne moje politsaia da strelia bez predyprejdenie sledva yvolnenie
997
0
 
17
 
! Отговори
Ловец преди 13 години
Най добре е срещу *** да се стреля с бойно оръжие, без предупреждение и на месо. Така ще намали популацията им, ще се ограничат кражбите и *** тормоз който продължаваме да търпиме. От кожите им да се правят чанти а от пишниците - дръжките на чантите. Хем и алъш-вериша да върви.
996
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има толкова пустеещи села в Странджа и Родопи -всички *** там,да се крадат и избиват едни други.Стига толерантност !
995
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички българи ли трябва да запашат по един пистолет ,за да се отбраняват от манговците ? Нека политиците ги осигурят, като ни си вършат работата със законотворенето
994
0
 
9
 
! Отговори
Още един Българин преди 13 години
*** са проблем в цяла Европа. И за това ни взеха за членка ЕС. Тука да пазим и отглеждаме ***. И когато някои им чупи главите,на нас ни се карат от наблюдаващите организации на ЕС.
993
0
 
18
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Гледам,че много хора са против тази зган,нека се организираме,може и да излезе нещо,но ако си мълчим,ще ни убиват и грабят,става страшно вече
992
0
 
20
 
! Отговори
българин преди 13 години
Време е вече да се организира едно национално движение за спасение срещу *** зган,България загива,както стана с ЮАР,НО продажните политици пак ги е страх от Европа,къде е Атака и ВМРО,нещо се изпокриха,като дойде време за избори,нека си търсят ***
991
0
 
2
 
! Отговори
ddddd преди 13 години
gadno e znam , no vinagi ima na4in ! vednaga se pravi grupi4ka (a to mnogo hora 6te se naviqt da go napravat !) koqto da dade i pokaje respekt ,prosto vie trqbva da si zatvorite o4ite ! lesno e .kakto va6i kolegi si zatvarqt o4ite s narkodilarite ,taka i vie mojete , ama dali iskate tova e druga tema !vinagi 6te se nameri 4ovek koito iska da pokaje na *** respekt ! ama vie psroto trqbva da ne ste tam (moje da ima i mnogo krav ama ako se nalaga taka da bade )za6toto nie 6te sme zaklu4eni !!
990
0
 
17
 
! Отговори
мицев преди 13 години
не се сърдете на нас полицаите .ние знаем как да се справим с *** но началниците не ни дават .има много не правителственни организации които дебнат само някои колега да орита някои *** ини съдят в страсбург.на всеки инструктаж преди дежурство ни заповядватда сме толерантни и да не се занимаваме много с тая *** .цветанов не знае и неиска да се занимава с въпроса с *** .нямате си на идея какво става по време на дежурство в столипиново .там за всички полицаи и българи е ужас
989
1
 
12
 
! Отговори
! преди 13 години
Държавният апарат не прави нищо за да спре *** безчинства,нещо повече,наглостта на тази *** е в следсвие на подкрепата на държавата!Западните страни натискат нашите политици за такава политика спрямо *** с една цел-Да не плъзне тази напаст из техния рай,ами да се чувства добре в *** в която превърнаха България. Тези страни са си направили прочистване от ***,но сега са вече много "демократични". БЪЛГАРИЯ Е ГЕТОТО ЗА *** В ЕВРОПА-ТОВА Е ПОЛИТИКАТА НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ!
988
0
 
11
 
! Отговори
бай Илия преди 13 години
Напълно съм съгласен! Очевидно е, че повсеместната *** се дължи на безконтролното им размножаване, като в повечето случаи то се съпровожда с престъпление от общ характер: чл.151, ал.1 от Наказателния кодекс. Закона предвижда наказание "лишаване от свобода" от 2 до 5 години. Но псевдодържавата, в която живеем вместо да прилага закона по отношение на *** им дава помощи за родени деца и майчинство на т.нар. "майки", за които преди да родят е плащала детски на техните майки!!!
987
0
 
10
 
! Отговори
сага преди 13 години
В мойта зеленчукова градина отвреме навреме се появяват и растения, от които нищо добро не очаквам и тогава с мотичката давам път за изява на тия растения, от които ще имам полза. А плевелите на купа да съхнат и наесен този куп му палвам една клечка - получавам пепел, която разпръсквам в градинката като торчица... все е файдица
986
0
 
13
 
! Отговори
Варна преди 13 години
много често съм разказвал на по младите,как едно време в нашия град *** не смееха да си покажат носа от гетото.единствените *** които можехаспокойно да вървят по улиците бяха теляците в баните,тези които продаваха риба и едни баби които продаваха пясък за *** на тави и тенджери.за останалите бой до откат.май е време да започнем по същия начин да се държим с тях,инак няма оправия.
985
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това, което прави правителството е само да увеличава осигуровките! Парите, които вземат от нас, за да дават на ***!!! И нищо не се прави по въпроса да се ограничи популацията им! ПИСНА МИ!!!
984
0
 
14
 
! Отговори
Добро утро, българи! преди 13 години
Работата е ясна - арогантните *** ни притиснаха в ъгъла и вече няма накъде да търпим и отстъпваме. Прииждат от провинцията, след като са я опоскали и съсипали. Марионетките над нас чакат сигнал от Съединените Еврейски Щати, за да реагират, но няма да го получат, защото и *** напаст е точка от плана за унищожение на България. Нещата са в наши ръце. Време е за действие, иначе ще заличим всичко и всички, за които мълчим по минута на 2 юни. Мислете и се гответе!
983
0
 
9
 
! Отговори
Петков преди 13 години
до 1198 - И като ги вкарат в затвора каква полза. Смяташ ли, че там им е зле. Топло и редовна храна пак за наша сметка. Има ***, които вършат дребни престъпления за да ги вкарат в затвора и да презимуват там на топло. Силно песимистично съм настроен относно възможността за решаването на *** проблем. Не, че няма свестни и между тях ама са много малко.