Задържаха мъжа, разбил колата на шефа на НВМС

Арестуваният е 25-годишен младеж от Горна Оряховица
1 сеп 2010 19:45,
79
Задържаха мъжа, разбил колата на шефа на НВМС
Мястото на инцидента. Снимка: БГНЕС

Криминалисти от СДВР задържаха мъжa, който счупи стъклото на джипа на генералния директор на НВМС Йордан Войнов. 

Арестуваният е 25-годишен младеж от Горна Оряховица. 

Още по темата

Той е без регистрация за постоянно местожителство в столицата. 

В обясненията си пред полицията мъжът заявил, че неволно е причинил щетата. 

От събраните данни става ясно, че деянието му не е свързано със служебната дейност на Войнов, съобщават от пресцентъра на МВР.

25-годишният мъж е задържан за 24 часа. 

Той има криминална регистрация за хулиганство и за притежаване на наркотици. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: Йордан ВойновНВМС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
7
 
! Отговори
друго е да си.. преди 13 години
То за едно стъкло и телевизия,и медии - ама ако ми счупят моята кола - ще чакам филанкишията !
57
1
 
5
 
! Отговори
Стоянов преди 13 години
Мен като ме окрадат или ми разбият колата никой нищо не намира, но виж ако бях шеф на НВМС щях да съм с превилегия и щях да съм от малкото за който полицията се напъва за нещо, но не съм.
56
1
 
2
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Другото което прави впечатление е че тези няколкостотин тона блокирани изрезки явно не удрят изобщо бизнеса на Костадинов - смятайте какви печалби и какви пари играят там... Но защо ли се учудвам след като по BTV го канят и се мъчат да го оправдават...
55
1
 
6
 
! Отговори
asparuh преди 13 години
bravo na miliciata ,koga uspiaha da go hvanat tolkova barzo ,mnogo rabotiat,kolko krajbi i grabeji se sluchvat denonoshtno , nishto ne otkrivat izvednaj za 24 chasa hvanaha kriminalno proyaven che e schupil stakloto na jipa na niakakv direktor kradec kakto vsichki na takiva postove koito ograbvat darjavata seki den miliciata raboti za tiah, bravoooooooooooo
54
1
 
4
 
! Отговори
Иво преди 13 години
както писах този Костадинов е изнесъл и продал (най-вероятно) част от месото което е било под забрана от ветеринарите! И не е наказан по-никакъв начин за това криминално действие! На запад за такива неща вкарват в затвора!
53
1
 
1
 
! Отговори
м..да преди 13 години
най вероятно е спестявал отхапване /купуване / на месо и месни производни.
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И какво сега г-н Йордан Войнов няма да е ГЕРОЙ .А той тъкмо си вживя в ролята си .Тъкмо щяха да му сложат и охрана,мани,мани язък.
51
0
 
6
 
! Отговори
Бачето преди 13 години
Брей че хубав джип има тоз генерален директор на НВМС , колко ли струва и кой ли го е платил , сигурно някой дето не внася изрезки , или някой дето внася изрезки ама се е изтарикатил и не си е платил където трябва
50
0
 
4
 
! Отговори
kamyk преди 13 години
Имам един призив(дали някои ще помисли е друг въпрос)Спрете да обръщате внимание на всички които се мислят за силните на деня и само след 6 месеца няма да има и един като Йордан-чо които искаше да се изкара едва ли не разстрелян от правилното си решение(ама какво е то?)Защо не седне г-м.министъра да се заинтересува как хляба поскъпна спекулативно(сега говорят по тв за това)и да помисли като даде възможност на българските спекуланти да правят колбаси тип малотрайни на цени безбожни
49
2
 
1
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Никъде не съм казал че само наглеца Костадинов (много е нагъл тоя човек, тук се появява по телевизии, на запад щеше да е в затвора досега) работи с изрезки, но се радвам че се получават такива откровения и за останалите мошеници.
48
0
 
3
 
! Отговори
ЗА ИВЧО, 46... преди 13 години
Виж ти, само Костадинов ли работи с изрезки?Изрезките от свинско,телешко и говеждо месо, в кашони замразено от внос е основната суровина на колбасарите в България.Работи се и със механично-обезкостено месо,ползвано за фураж за животни!Работи се и със свински кожички, замразени!Питай месарите,ако не вярваш!
47
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо браво! Изгърби всички червени и криминални ***. Никога повече комунизъм!
46
0
 
8
 
! Отговори
muti преди 13 години
Абе,след всичко казано и прочитено до-тук защо не се запитаме какво е правил генералния директор на НВМС г-н Йордан Войнов след толкова късен час в мутренското заведение на бул.Т.Каблешков.........сигурно е правил пореден капан на някое "дупе"...............
45
2
 
2
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Та не разбрах от кое си недоволен? От това че полицията е разкрила бързо извършителя ли? А от това че ядеш салами пълни с *** и Георги Костадинов е отдавна милионер от това че произвежда салами с изрезки които взема без пари - и ти ги продава - от това си много доволен нали?
44
3
 
2
 
! Отговори
Иво преди 13 години
С кое по точно разводнявяам темата бе? Ти *** ли си или комплексиран? Четеш ли изобщо какво пиша и какъв ти е проблема ? Ако не си доволен от полицията пиши в подходящата тема, тука става въпрос за нещо съвсем друго!
43
1
 
5
 
! Отговори
Свиреп преди 13 години
*** !!! Спри да разводняваш темата !!! А тя е, че плащаме безумно високи заплати, на безумно много прости милиционери, които се *** от страх когато *** убиват човек пред очите им, но се скупчват като невестулки ако счупят стъкълцето на дебелогъз чиновник !!!
42
2
 
4
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Предполагам че тези изрезки с изтекъл срок на годност му ги дават безплатно, а може и транспорта да му плащат, защото на запад им излиза по-скъпо ако тръгнат да ги унищожават на екирисажа. Затова и *** като този са внесли стотици тонове огризки и изрезки с изтекъл срок - на които той сам призна че ги вакумирал с найлон и им удължавал срока на годност. Къде се е чуло и видяло това някой да удължава както си иска срока на годност на продукти с изтекъл срок?
41
1
 
3
 
! Отговори
Спокоен преди 13 години
Мен, или си български полицай, или мазохист. Общо взето, идентично е. Такива глупости си наредил за служебния автобомил, че по скоро си полицай. Мазохистите са извратени, но не толкова ***.
40
6
 
2
 
! Отговори
Иво преди 13 години
"Преди ден бизнесменът заяви, че през последните 6 години е внесъл 16 000 тона "дупета", а въпреки множеството проверки ветеринарният контрол не е открил никакъв проблем със стоката му"Значи този наглец Георги Костадинов досега си е плащал с подкупи за да не го разследват, а сега като му разбутаха бакиите и веднага ревна че и в БТВ го канят - сигурно е рекламирал саламите си от изрезки и там....
39
0
 
3
 
! Отговори
zlobcho преди 13 години
Тази "държава" за едни е майка, за други е като мащеха.... :(