Задържаха мъжа, разбил колата на шефа на НВМС

Арестуваният е 25-годишен младеж от Горна Оряховица
1 сеп 2010 19:45,
79
Задържаха мъжа, разбил колата на шефа на НВМС
Мястото на инцидента. Снимка: БГНЕС

Криминалисти от СДВР задържаха мъжa, който счупи стъклото на джипа на генералния директор на НВМС Йордан Войнов. 

Арестуваният е 25-годишен младеж от Горна Оряховица. 

Още по темата

Той е без регистрация за постоянно местожителство в столицата. 

В обясненията си пред полицията мъжът заявил, че неволно е причинил щетата. 

От събраните данни става ясно, че деянието му не е свързано със служебната дейност на Войнов, съобщават от пресцентъра на МВР.

25-годишният мъж е задържан за 24 часа. 

Той има криминална регистрация за хулиганство и за притежаване на наркотици. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: Йордан ВойновНВМС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
4
 
! Отговори
Gnusmus преди 13 години
Аха! Значи цц ще разпорежда "цялостно разследване на случая",а на мен ако ми разбият джама даже 40 стинки заминерална водица няма да ми дадат! Този да не е с два чифта,бе? И въпросът не с чия кола ще се заемат най-напред,а дали въобще ще се заемат с моята!За къв му е този джип на тоя директор? Я една Фабийка да яхва и да потегля в мрака!
37
7
 
2
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Ако съдя по речника ти, изглежда си някой невръстен *** който трябва нещо да оплюе без и той да знае какво точно.Ами много ясно че полицията ще реагира много по-бързо на разбития джип на някоя важна фигура от управлението отколкото на обикновен гражданин (изобщо кои са тези обикновени граждани със скъпи джипове в България? ) . Дори и в САЩ да си пак ще се заемат първо с разследване на колата или джипа на човек от ранга на този за който става въпрос!
36
1
 
3
 
! Отговори
хх преди 13 години
защо не открият крадците на златарските ателиета защо ли защото нема такава жертва да си признае да не е луд абе смешна работа
35
1
 
4
 
! Отговори
Гнусни сте преди 13 години
Няма, просто няма свестен български полицай. Всички, до един сте долна сбирщина кърлежи и ***. И ви личи. Да не се чудите защо хората плюят зад гърба ви.
34
4
 
3
 
! Отговори
до 34 преди 13 години
Абе ***, защо да не може главния ветеринар на държавата да кареа служебен джип след като всяко 10-то *** кара скъпа кола? И от какво си недоволен по-точно че не мога да разбера? Сигурно си недоволен че някой се мъчи да спре *** които ядеш като си купуваш саламите на тези ***.
33
1
 
7
 
! Отговори
Луд с тесла преди 13 години
Абе *** неземен - какво като е `служебен` джипа бе ??? Моят да не би да е нещо на по кофти данъкоплатец и гражданин , а ??? Значи чупят ми стъклото, а мързеливото желе с фуражка даже не си мръдва дебелия *** да види какво става, да събере улики, отпечатъци и каквото там трябва ??? А защото бил `служебен` , целия свинекомплекс МВР тича да търси кой е счупил стъкълцето ?! Прости и нагли български милиционери сте !!!
32
1
 
9
 
! Отговори
РОДОЛЮБЧО преди 13 години
Леле-е-е, голям цирк, още малко и да повярвам на тая партенка! Що ме карат тия клоуни да изляза и да думна на 20 коли стъклата в тъмното? Ще ме хванат, ... ама друг път! Тоя Цвъцко не разбра ли че на популистките му номера умните хора вече не вярват - хванали некакво *** с дрога, счупили го от бой и се договорили вместо обвинение за търговия с дрога да се "самопризнае" за "хулиганска проява" "по невнимание" и ето - вместо 2-3 години пандела, 24 часа задържане в поделение на МВР!?!? ЦИРК ГЕРБ
31
5
 
1
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Джипа е скъп, но доколкото разбрах е служебен, така че тези които плюят по тази линия ще трябва да млъкнат. А онзи наглец със фирмата "Анона" трябва да го вкарат незабавно в затвора защото се оказа че е изнесъл част от запечатаното от ветеринарите месо и го е продал или вложил в саламите си предполагам... В друга държава такова нещо е невъзможно да се случи - да продадат месо под възбрана, този който го направи би отишал много бързо зад решетките! Вместо това този наглец го бяха поканили в БТВ с
30
0
 
4
 
! Отговори
селянин преди 13 години
Това криминале колата ли е разбило или само стъклото е счупил.Много лошо ми звучи разбил колата,сякаш се е качил и я блъскал блъскал докато я разбие.
29
0
 
12
 
! Отговори
nmn преди 13 години
Е как пък го откриха този враг на обществото толкова бързо????? да не са наели Хорейшо :))))))))
28
0
 
5
 
! Отговори
сд преди 13 години
Чудесни и точни коментари. Дано им ги прочетат на управляващите.
27
0
 
8
 
! Отговори
Джигита преди 13 години
Малииии, тоя пич дето е треснал стъклото на свинския доктор, да се благодари, че не е скупил стъклото на джипа на Веско Маринов - Потното. Тогава не криминално проявен, а брат на Бен Ладен щяха да го изкарат милиционерите ни.
26
2
 
6
 
! Отговори
До №5 преди 13 години
Те полицаите може и да не са ***, но ти си пълен такъв - резултатите от ДНК-теста изобщо не стават за два дни, плюс това трябва да имат и заподозрян, от който да е взет ДНК-материал за сравнение бе ***! Герберче си нали? Личи ти ;)
25
2
 
13
 
! Отговори
PR-а преди 13 години
Цветанов, министре. Не знам кой ти е PR-а /със сигурност има такъв/, но да знаеш, че не струва. Прочети коментар 22 и си дай сметка какъв автогол си вкара.И понеже съм `в час` как стават нещата, пак те съветвам /безплатно/. Разкарай целия PR екип. Ама на секундата. Сега гледаш едни рейтинги, които ти се представят и въобще нямаш идея как седят нещата в обществото.
24
0
 
2
 
! Отговори
Гражданин преди 13 години
Да, ама *** са лоши. Бият чичко милиционер по главата с тухли. Там е страшно.
23
0
 
0
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
Сори,дарлинг,айм нот риидинг ин болгиш!
22
0
 
4
 
! Отговори
Police Man преди 13 години
Не си само ти. Не ми се обяснява защо, но самите ние не сме особенно щастливи от това което ни се нарежда. Проумейте, че редовия, български полицай е точно толкова потърпевш колко всеки нормален човек. Най лошото е, че не виждам изход.
21
1
 
38
 
! Отговори
!@#$ преди 13 години
Само аз ли се гнуся до повръщане от полицията ни ?! Даже не ми се обяснява защо. Единствено, леко гузен се чувствам, че понякога ми се гади от униформата на може би свестен човек, попаднал по стечение на обстоятелствата в МВР. Но като цяло - няма по долна, гнусна *** от българската полиция. Сума старци изкормиха за по 5 лева, но къде ти някой да търси престъпници. А заради стъкълцето на някакъв дебелогъз чиновник - ореваха държавата. ГНУС !!!
20
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво на полициията! Браво!
19
0
 
32
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Разбира се, когато *** терористи събарят бетонен стълб върху ЖП-линия, поставяйки под заплаха животът на десетки и стотици хора, ушев-п.д.раст не ги и търси - минават в графата "неизвестни извършители".Но ако разбият колата на някакво шефче, цялото МВР се мобилизира !!!