Задържаха заподозрян за зверското убийство в Пловдив

45-годишна жена беше открита с прерязано гърло, захвърлена в храсталаци
13 сеп 2010 09:29,
111
Задържаха заподозрян за зверското убийство в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Пловдивските криминалисти са задържали заподозрян за убийството на 45-годишната жена, която бе намерена с прерязано гърло в неделя сутринта в градинката между улиците "Здравец" и "Студенец" в район "Южен" на областния град.

По време на процесуално-следствените действия той е посочил мястото на убийството, както и мястото, където е скрил ножа, с който е извършено престъплението.

Задържаният е осъждан три пъти за грабежи и за убийство по непредпазливост. Той е клошар, който живее в колиба наблизо до мястото на престъплението.

Според разследващите няма данни убийството да е планирано, а по-скоро е плод на случайност, като мотивът е най-вероятно сексуално насилие, а не грабеж. Всички вещи на убитата са били в нея.

Убийството е извършено по особено жесток начин, като по тялото на жената е имало над 30 прорезни рани, две, от които са били фатални.

Засега няма данни за съучастничество в престъплението.
Мъжът е в ареста за 24 часа. Назначена е ДНК експертиза, която трябва да бъде направена днес.

Още по темата

Очаква се до края на деня да бъде повдигнато обвинение на задържания, заподозрян за извършване на зверското убийство.

45-годишната жена беше открита с прерязано гърло и с много травми по тялото.
Тя е семейна, с две деца, работила е като камериерка в хотел.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: пловдив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
2
 
13
 
! Отговори
БЕЗСМИСЛЕНА преди 13 години
АНОНИМЧЕ, МИЛО СИ МИ И МНОГО УВАЖАВАМ БЪРЗИЯТ ТИ И СМЕЛ УМ, НО МИ Е ОТЧАЯНО И ОБЕЗВЕРЕНО ТОЛКОВА МНОГО ОТ НАШЕТО БЕЗСИЛИЕ, ЧЕ ЧАК МИ СЕ ПОВРЪЩА - ОХ,НЕ МИ СЕ ИЗЛИЗА НА УЛИЦАТА,НАВСЯКЪДЕ ШМУГНАТИ В ХРАСТИТЕ И СЕНКИТЕ *** - ГЛАДНИ И НАХАЛНИ - НЯМА АНОНИМЧЕ УПРАВИЯ,ЗАЩОТО НАШИТЕ ИЗБРАННИЦИ ГОРЕ НЕ СА ГЛАДНИ,В БЕЗОПАСНОСТ СА,НЯКОИ СИ ИМАТ И БОДИТА... НА НАС ОТЧАЯНИТЕ БЪЛГАРИ БОДИ НИ Е САМО БОГА, НО И БОГА ГО Е ГНУС ОТ ПОРЯДКИТЕ В БЪЛГАРИЯ...
88
3
 
6
 
! Отговори
Gacko преди 13 години
Това след 2-3 дена ще се забрави, засенчено от нови изродщини и никой няма и да си спомня дори. В България такива неща са ежедневие, така че освен да свиквате, друго не ви остава.
87
1
 
4
 
! Отговори
Стийм моп :D преди 13 години
Абе чудя се... както си варвя и си човъркам ноктите с джобна ножка и се спъна в бордюр и наръгам някой и го убия.. чудя се дали и мен ще ме пуснат после?
86
0
 
36
 
! Отговори
въпрос без отговор преди 13 години
"Задържаният е осъждан три пъти за грабежи и за убийство по непредпазливост."И сега ли ще е осъден за убийство по непредпазливост? Ще бъдат ли толерирани психопати и престъпници, а българите да си траят сякаш не ги засяга и не може да им се случи.
85
1
 
12
 
! Отговори
ASI преди 13 години
SEGA RAZBRAZTE LI ZAWTO TRIABVA SPEWNO DA SE OBEDINIM ZA SM6RTNATA PRIS6DA I TO VEDNAGA.
84
0
 
11
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
хуманиста отчасти е прав ,тоя човек веднъж е убил и е пуснат на свобода,ако допуснем че е психично болен ,навсякъде по света психично болните си седят в психиятрии само в БГ ги лекуват 3 месеца и ги пускат на вън ...следователно държавата си е виновна за цялата работа,в случая::1 здравната система 2 съдебната система
83
1
 
16
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
клошар е бил,и вероятността да е *** е голяма,но ще се замаже положението,като го изкарат луд.
82
2
 
6
 
! Отговори
бнт преди 13 години
По новините казаха,4е бил клошар,но не казаха от какъв етнос е...
81
2
 
12
 
! Отговори
Вед преди 13 години
Ти си по-болен и от него ...да сме го обграждали със съчувствие и внимание. *** на преглед бе човек.Ама съвсем сириозно ти го казвам! Като човек, който го е грижа за друг човек. Направи го преди да си станал и ти убиец.И моля ти се, не си забрявай повече хапчетата! Пий ги редовно!Спри сапунките и чалага, все още има надежда за теб!
80
3
 
18
 
! Отговори
Силвия преди 13 години
Напишете му трите имена на този ***!!!!
79
1
 
6
 
! Отговори
Да де, преди 13 години
ама дори и на онези *** на Батемберг им хрумва, че върнат ли смъртното наказание, логиката е тъкмо от тях да почнем... Няма да се навият, опасявам се, те от кебапчетата си не се отказват, та камо ли от главите :-)
78
4
 
15
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Не знам, но отдавна не вярвам на полицията. Особенно в последно време, все по често изглежда, че стъкмяват "доказателствата", за да се каже, че престъпника е заловен. Прекалено удобен е. И 30 рани и прерязването на гърлото показват ярост, което случаен човек, не би проявил.По повод на смъртното наказание. Винаги съществува вероятност за грешка.
77
1
 
26
 
! Отговори
до хуманистта преди 13 години
Ако беше заклана твоята майка , сестра или съпруга, нямаше да си толкова хуманен.Толкова ли не можеш да разбереш, че никой не е застрахован от вандалщината на престъпници пуснати на свобода.Гледай, утре ти да не се озовеш в некой храст с разпран корем.
76
1
 
27
 
! Отговори
алоу хуманиста преди 13 години
Болен ли? Ами като е болен да върви в лудница ... аз не искам разни *** и откаченяци да се щъкат покрай мен, децата и близките ми ... има си институции ама вече ги опразниха щото не било хуманно да държим вътре хората като животни ... ама те са животни бе ... как може да заколиш друго човешко същество - тва си е изродщина - за такива като тоя и ония георги - убиеца на радостина - СМЪРТ НА ПЛОЩАДА
75
2
 
34
 
! Отговори
666 преди 13 години
Искаме РЕФЕРЕНДУМ за връщане на смъртното наказание. Толкова ли няма кой да инициира събирането на необходимия брой подписи за РЕФЕРЕНДУМ!? Докога ще търпим 240 *** в Народното събрание да решават сътбата ни?!!!!!????
74
4
 
2
 
! Отговори
666 преди 13 години
До 72.тъпо изказване.Обоснови се....
73
2
 
25
 
! Отговори
аха преди 13 години
според мен човека е търсил начин как да влезе доживот за да се храни,да спи в легло и на топло-4 присъди общо и сега му предстои 5-та което ме води до заключението че ще бъде предоволен и щастлив в затвора за който ние плащаме...егати смешната държава-ще се оправим ама на кукувден.съболезнования на децата и и близките и
72
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съмнявам се да е клошар... По-скоро арестуват клошар за да покажат пред обществото колко много работят за залавянето на убиеца...
71
1
 
28
 
! Отговори
дългоушко преди 13 години
Не търпи коментар нещо,което е извън присъщото на човека поведение.Престъплението само потвърждава необходимостта от смъртна присъда.
70
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
държава няма, не разбрахте ли?управниците работят само за себе си и имитират обществена дейност, за да получават пари от Европа