Задържаха заподозрян за зверското убийство в Пловдив

45-годишна жена беше открита с прерязано гърло, захвърлена в храсталаци
13 сеп 2010 09:29,
111
Задържаха заподозрян за зверското убийство в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Пловдивските криминалисти са задържали заподозрян за убийството на 45-годишната жена, която бе намерена с прерязано гърло в неделя сутринта в градинката между улиците "Здравец" и "Студенец" в район "Южен" на областния град.

По време на процесуално-следствените действия той е посочил мястото на убийството, както и мястото, където е скрил ножа, с който е извършено престъплението.

Задържаният е осъждан три пъти за грабежи и за убийство по непредпазливост. Той е клошар, който живее в колиба наблизо до мястото на престъплението.

Според разследващите няма данни убийството да е планирано, а по-скоро е плод на случайност, като мотивът е най-вероятно сексуално насилие, а не грабеж. Всички вещи на убитата са били в нея.

Убийството е извършено по особено жесток начин, като по тялото на жената е имало над 30 прорезни рани, две, от които са били фатални.

Засега няма данни за съучастничество в престъплението.
Мъжът е в ареста за 24 часа. Назначена е ДНК експертиза, която трябва да бъде направена днес.

Още по темата

Очаква се до края на деня да бъде повдигнато обвинение на задържания, заподозрян за извършване на зверското убийство.

45-годишната жена беше открита с прерязано гърло и с много травми по тялото.
Тя е семейна, с две деца, работила е като камериерка в хотел.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: пловдив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
11
 
4
 
! Отговори
Ковача преди 13 години
Абе как така казвате *** е извършителя, без да знаете точно дали наистина е така? Вие смислени неща ли пишете, с вашите преднамерени предположения и коментари породени единствено от яростна омраза?! Не защитавам ***, обаче не мога да не отбележа че не сте обективни!
48
1
 
13
 
! Отговори
,,Lari,, преди 13 години
DIREKTNO RAZSTREL,ILI V URANOVITE MINI,DA SE ISTEZAVA PO DALGO VREME.
47
1
 
11
 
! Отговори
! преди 13 години
Между другото от това което е постнал 12-45 става ясно , че заедно с извършителя са задържани още четирима бивши пандизчии , излежали присъди за тежки престъпления , най-вероятно и те са без надзор и си обикалят парковете ,потенциални убиици и изнасилвачи.
46
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така ли заслужава да умре тази жена.Родила две деца на държавата, работила и плащала данъци на държавата, за да се хранят *** и техните деца.Кога най- после ще се обърне внимание на *** произвол и престъпления.как ни пази полицията и ни защитава от техните набези.С твърда ръка правителството може да се справи с тази *** , която ни тероризира.Българите искат да живеят спокойно.Протести , братя българи.
45
6
 
1
 
! Отговори
Ковача преди 13 години
Лек ден, всезнаещ гадателю!
44
1
 
15
 
! Отговори
Манго Джери преди 13 години
Ковач , ако нямаш нещо смислено да кажеш не дразни хората или най-малко пиши по темата , не ни интересуват либералните ти възгледи , хората казват , че извършителя е *** (ром ако ще ти стане по-спокойно) , защото зверските и безсмислени престъпления като това се вършат най-вече от *** ФАКТ , не знам дали е трудния им живот или омразара към българите , алкохола или лепилото и честно казано не ме интересува , интересува ме единствено подобни *** да гният в затворите.
43
1
 
12
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Това звучи като Мешере или Шириат ... По-добре си е, да си има СМЪРТНА ПРИСЪДА!
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Опааа, свършиха ни заучените фрази и минахме лични обиди. Колко....банално...Лек и спокоен ден, предвидмий...
41
2
 
9
 
! Отговори
zzz преди 13 години
"Задържаният е криминално проявен и е с излежана присъда за убийство. "Wee to BULGARIA !
40
3
 
3
 
! Отговори
юрист преди 13 години
Интересни *** заключения има тука-защо е бил пуснат от затвора-ами защото си е излежал присъдата. Комунистите вместо търсят причините в съда-да променят законодателството като в останалия нормален човешки свят и да не се оправдават с институциите.
39
1
 
16
 
! Отговори
Крум преди 13 години
Най-доброто наказание - да предават такива *** на близките на убитите, а те да правят каквото решат с него. Страната се нуждае от крумови закони, а не от показни полицейски акции! Но за съжаление никой няма интерес от това - колкото по-отчаян е народът, толкова по-лесно се управлява.
38
4
 
2
 
! Отговори
Ковача преди 13 години
Да, аз ще те дърпам напред, защото си заблудена овца!
37
1
 
5
 
! Отговори
12-45 преди 13 години
В хода на работата са били задържани четирима заподозрени като съпричастни към тежкото криминално престъпление. Те са безработни и без адресна регистрация в областния град, двама от тях криминално проявени и са осъждани за редица тежки престъпления. Постепенно кръгът на заподозрените се стеснил и затворил до един от тях мъж на 41 години, който по-късно е показал точното място където е нападнал и умъртвил жената, както и мястото, където е укрил ножа - оръжие на престъплението. Той е задържан за 24 часа. Иззети са веществени доказателства. За днес са назначени ДНК експертизи. Предстои прокуратурата да внесе искане за налагане на мярка задържане за 72 часа.
36
1
 
3
 
! Отговори
12-45 преди 13 години
Пловдивски криминалисти задържаха заподозрян за жестоко убийство41-годишен криминално проявен и осъждан от вчера е в арестаПловдивски криминалисти са задържали заподозрян за убийството на 45-годишната жена, открита вчера сутринта в един от градските паркове. След сигнала, получен полицията около 7 часа, към адреса веднага е изпратена оперативно-следствена група, направен е оглед на местопроизшествието и под ръководството на окръжния прокурор са предприети необходимите действия по разслед
35
5
 
4
 
! Отговори
sedesar преди 13 години
Гербавите комунисти никога няма да проумеят, че с милицонерските бюлетини успехи срещу престъпността няма
34
1
 
12
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 13 години
този съдия който го е пуснал на свобода този *** на свобода,да се каже името му да се знае,по4ернил е едно семейство с две деца,смърт за този *** долен.
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Отворен, къде видя да ЗНАЯ нещо. Питах те съвсем културно ДАЛИ живееш еди къде си и ако не - защо не опиташ.... Ей такива ментори, които не могат да извадят информация от 3 реда написан текст, ще ни дърпат напред явно...
32
1
 
8
 
! Отговори
Буревестников преди 13 години
Бях убеден разбира се че извършителят НЕ МОЖЕ да бъде друг освен *** !!! Те са по гнусните изнасилвания и зверските убийства ! А после и по плаченето колко са "репресирани" от българите и "отритнати" от държавата.... че ако могат да пишат сигурно и в Страсбург ще тръгнат да ни съдят ! Радващото е че все още са на нивото на маймуните горе долу ! .... Но като чух че женицата НЕ Е ОГРАБЕНА а само зверски убита и насилена се замислих че може би става въпрос за някаква безумна ревност или омраза:(
31
2
 
6
 
! Отговори
Doko преди 13 години
Такова ще е винаги законодателството ни докато ни управляват бивши комунисти и милиционери и докато на възлови места във всяка област стоят само комунисти.
30
1
 
14
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Според другаря минисът Цветанов, *** престъпност НЯМА ... това било "битова престъпност", породена от бедност и липса на образование.Кажи го направо "Културни особености"!