Ромски бой с брадви и саби в София прати петима в болница

Сбиването е станало в „Студенстки град”
18 сеп 2010 14:45,
273
Ромски бой с брадви и саби в София прати петима в болница
Снимка: Булфото

Сбиване между роми е възникнало в петък вечерта в „Студенстки град”, съобщиха от МВР. Около 21 часа на тел. 166 е подаден сигнал за сбиване между роми в изоставен строеж в „Студенстки град”.

На място е отишъл екип на полицията, който е установил потърпевшите – петима мъже. Според техните данни неизвестни са ги набили и са избягали.

Пострадалите са откарани в Окръжна болница. По първоначална информация един от тях е откаран във ВМА.

27-годишен мъж е в тежко състояние след удар с брадва в главата, а 42-годишен е с почти ампутиран крак след нападение със сабя, съобщи PRO.BG.

Двайсетина роми, които живеят в изоставен строеж край Студентски град, пиeли със свои гости. След скандал гостите си тръгнали.

Скоро се върнали с пет коли и общо 15 души. Обградили трите входа на дома на ромите. Носели си брадви, саби, ножове, бухалки.

В строежа живеят между 20 и 30 роми от няколко семейства от Тетевен и село Брестница. Те били нападнати от техни съграждани роми, които наскоро дошли в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
za na6te *** zatvora e hotel kadeto 6te gi hranqt i poqt ...
240
0
 
0
 
! Отговори
jorkata преди 13 години
Евала точно така трябва да се действа....
239
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
живея сама с трите си деца,съпругът ми почина,не получавам нищо от тази държава на която плащам редовно данъци и осигуровки ,но пък тази държава хрантути *** които не внасят нищо
238
0
 
2
 
! Отговори
s преди 13 години
ПФФ тея *** полу4иха пове4е права и от нас ве4е :)
237
0
 
2
 
! Отговори
tutankhamon661 преди 13 години
Струва ми се, че тук ромите са ни изпреварили. Няма съд, няма присъда. Още по-малко затвор - защо им е да хвърлят пари на вятъра, че и място заема? Решава се моментално. Е, има някои неудобства. Например как да се прецени кой е виновен? Карай, природата сама ще отсъди - който остане накрая, той е бил прав!
236
0
 
13
 
! Отговори
само преди 13 години
Никаква първа помощ директно в ЕКАРИСАЖА мамка им...
235
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
abe ne vi li se otvariat o4ite. te ve4e hodiat iako vyorajeni. i towa sys sigornost se podklajda ot prodava4ite na oryjie. celi se da bydat izklani nekolcina BG-ri ta posle lesno da se legalizira t prodajbite na pistovi...pomislete, koi podkrepia pravitelstvoto i koi ste lasuvat masovo za Gerb, sled kato gerbarite ne sko4iha s armiata i policiata i pojarnikariata sresto organiziranata *** prestypnost. towa e koeto *** mamata na stranata. kradat i ni mariderstwat kraino svirepi, dobre orga
234
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо им оказват първа помощ???Те нямат осигуровки.Плащаме ин ние здравната помощ.Аз не искам да плащам здравната помощ на тези животни!!!
233
0
 
4
 
! Отговори
BG преди 13 години
За подобни изцепки, да се отнема гражданството. Да се сключат договори с най-бедните държави в света срещу определена сума да им дават гражданство. И без това *** струват на България милиарди на година
232
0
 
9
 
! Отговори
Foringer преди 13 години
Няма работещ европейски модел за интегриране на ***. НЯМА. И въобще не е далеч деня, в който трябва да признаем, че американците отново са прави. Техния метод работи. Изпробван е през годините. Нека да не е резервати. Нека са `интеграционни зони`. Но всеки, който няма жилище или договор за наем, трябва да бъде изпращан в тези зони. С малка инвестиция, там ще получава фургон и най необходими инструменти за обработка на земя.
231
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Двама ловци oбикалят полята, по едно време единия вижда *** да крачи из полето. Вдига пушката, ба-а-ам, *** пада. Другия учудено го пита: - Брат, що го застреля тоя? - Лова на *** вече е официално разрешен, вчера се видех с горския, той ми каза! - казал стрелецът. Решили да си тръгват и както си пътуват с колата, гледат край пътя един контейнер за ***, около него 15-20 ***... и като почнала една стрелба. Ба-ам, ба-ам, ба-ам... След малко горският изскочил отнякъде и крещи Абе-е ей ***, какво правите, бе? Ловците чудено: - Нали е разрешен вече отстрела горски? - Той, че е разрешен, разрешен е, ама не и около хранилките!
230
1
 
6
 
! Отговори
воевода преди 13 години
нека да се трепят дайте им по един пищов
229
1
 
0
 
! Отговори
Ian Stuart преди 13 години
Whitе Power, а препарат за миене на ***? Водородният цианид е по-скъпичък от содата каустик.
228
1
 
16
 
! Отговори
феномен преди 13 години
Вижте *** живеят от нашите пари - те не работят, получават помощи и детски надбавки от нашите данъци и още на обяд са пияни и нищо не правят освен да се карат и да се сбият. В тази държава социални помощи трябва да получават само хората с увреждания а детски надбавки или всички или никой - а за да спре *** инвазия в България най - добре да се спрат детските надбавки.
227
0
 
19
 
! Отговори
ЗЛОБЕН преди 13 години
Разберете, политиците са виновни за техния хал. На тях им трябва електорат който могат да контролират с 2 кебапчета и 5 лв. Защо манговците в италия не им създават проблеми? , защо там не крадат? При най- молкия фал ,и в затвора ,а тук страх от никой нямат .Станахме най- *** държава в света заради политиците
226
1
 
16
 
! Отговори
off преди 13 години
Oставете ги спокойно да се избиват
225
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
браво браво..след като държавата ни възспира да ви избием, го направете сами..и спокойно няма да ви съдят, за *** няма закони
224
1
 
25
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Абе каква полиция бе, оставете ги да се изпобият та да понамалеят малко по-малко... И без това са ни в повече вече и скоро ако така продължава ще има яка масакра м/у българи и ***. Омръзна ми да ги хрантутя с моите данъци! Всеки месец всеки българин дава по средно 60-100 лева за да се плаща на *** помощите... Харесва ли ви такъв живот с *** дето да ги хрантутим и да се страхуват най-много от работа само??? Дойде ми до гуша вече и още малко ще ги потърпим ***...СТИГА!!! АМАН!!!!
223
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Културни особености...
222
2
 
43
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Сега тия ще ги лекуват безплатно в болницата, а за лечение на болните ни деца пари няма !!!