Арестуваха общински служител в Пловдив

В негови складове са открити 18 000 кутии с цигари без бандерол
Обновена: 27 окт 2010 09:49 | 27 окт 2010 09:30,
36
Арестуваха общински служител в Пловдив
Снимка: БГНЕС

При среднощна полицейска акция в Пловдив е арестуван бившият общински съветник и настоящ заместник-директор на общинското предприятие "Градини и паркове” Еньо Петров, съобщи директорът на ОДП-Пловдив старши комисар Тодор Чонов.

Заедно с Петров в ареста са дъщеря му и негов работник. Тримата са в ареста за 24 часа.

По думите на полицията Петров е наблюдаван от няколко месеца. При снощната акция са били претърсени общо 4 адреса.

Открити са над 18 000 кутии с безакцизни цигари. Те са намерени в складове и гаражи, собственост на Петров.

Той живее в Столипиново, където е меката на незаконната търговия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Еньо Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
0
 
! Отговори
Asim Asan преди 13 години
Grajdani na Plovdiv i Bulgaria, az vina gi sam vi gi kazval no ne me chuvate, sega shte vi kaja druga istina tova e choveka na Ilko Iliev i Boiko Vatev i te rabotyat s nego toes toi raboti za tyah. Priyateli az Ashim Asan vi kazvam 4e Ilko Iliev i Boiko Vatev shte go spasat s oslovno shte badite svidedeli.
32
2
 
0
 
! Отговори
мечо преди 13 години
скрии коментар 23
31
1
 
1
 
! Отговори
муци преди 13 години
в змм врацт папиросиа съшто продава папироси контрабандно.3 лв .няма оправия сконтра бандата.
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не случайно баба ми ми казваше Учи дятиту ми, учи, та да станеш общински служител :) ! Голямо лапане става там, на всички е ясно. Нали ви е ясно, че няма как да стане случайен човек директор или зам. директор на държавно или общинско предприятие.
29
1
 
10
 
! Отговори
AUDI Q7 преди 13 години
Хайде сега ще го накарат да си каже и как е закупил и JEEP-a AUDI Q7, сега г-н Кушлев вече ще е с едно АУДИ Q7 напред.
28
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А кога ще претърсят "Шекер махала"?По пътя за КАТ, на всеки 10 метра *** предлагат цигари.Който не вярва да отиде до КАТ Пловдив.
27
2
 
4
 
! Отговори
БОТЕВ ПЛОВДИВ преди 13 години
Столипиново е част от квартал Изгрев в район Източен господа.Еньо Петров живее в квартал Изгрев.Да 98% са *** ,но във Столипиново.В паркове и градини общите работници мнозинството са ***,а има и много по социални програми.Контрабандата си е криминално проявление и трябва да си понесе заслуженото след като го осъдят.Ако въобще го осъдят,защото там по улиците продават 20 цигари за 1 лев.Или нещо което по форма прилича на цигари.
26
3
 
5
 
! Отговори
pissed off преди 13 години
18 000 пакета- тоя си е сериозен наркодилър
25
1
 
5
 
! Отговори
mohican преди 13 години
Ммм даа, продължавайте с минусите в пост 21. Само дето едното ми го каза работник от Холцим (там са "горили" някакви цигари), а другото от контрабандист на цигари. Не казвам, че го знам от първа ръка, не карам и никой да вярва :)
24
2
 
4
 
! Отговори
КМЕТА СЛАВЧО... преди 13 години
КОЛКО ВЗИМА ОТ КОНТРАБАНДАТА И КАКЪВ Е НЕГОВИЯ ПРОЦИНТ???!ХАЙДЕ ,КАЖЕТЕ ....ЩОТО ЩЕ КАЖА АЗ!
23
2
 
4
 
! Отговори
78 преди 13 години
24 не влизай с гол г-з,там където двама си ги мерят!
22
1
 
5
 
! Отговори
JVC преди 13 години
Прав си,извинявам се!
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе 19 ти си бил голям селски *** - вадиш данни от контекста - ама ти пък си *** и не знаеш какво е контекст - - *** ***!
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 6Разбирам раздразнението ти !Правописа е лукс!Прочети за Дянкав как сбира ....,малко се зачудих аз ли греша или заглавието е от ***!Често се замислям как беше правописа на еди коя дума-цял ден човек замърсява съзнанието и езика си за голямо съжаление журналистите имат голяма заслуга
19
0
 
7
 
! Отговори
ДО JVS преди 13 години
ако беше грамотен щеше да разбереш , че в Паркове и градини - Пловдив работят 98% ***, а не друго, иначе аз съм от Пловдив, а ти чети вярно!
18
7
 
12
 
! Отговори
mohican преди 13 години
Ползват нашите данъци,че да плащат на полицията да контролират непослушковците с контрабандните цигари да се отчитат на правилния човек (Пашата) той на ББ. Така всичко си минава по каналния ред ;)А хванатите цигари за парлама уж ги горят, ама в кашоните няма никой.А ние доволни и Евала Машала, простотия до шия.
17
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 17.По времето на ГЕРБ започна всичко...Роди се нов свят. И нека по случая да направим ново летоброене. По времето на ГЕРБ започнаха гръмки акции с нулев ефект. По времето на ГЕРБ, който не работи за тях ... го хващат. По времето на ГЕРБ, се вдигнаха излишно акцизите, като по този начин се тласна напред незаконната търговия с цигари. По времето на ГЕРБ, заради въпросните цигари, *** от каруци подкараха X5, Q7 и т.н. В едно си прав. Явно този *** наистина не е от ГЕРБ, щом са го хванали
16
8
 
9
 
! Отговори
JVC преди 13 години
Аз не зная,ти от кой град или село си и не ме интересува,но да кажеш,че в Пловдив 98% са ***,значи,че си с нисък интелект,малка обща култура а и по всяка вероятност,комплексар,чиято майка е била добре позната на повечето си съселяни от мъжки пол!
15
2
 
4
 
! Отговори
Ани преди 13 години
Аман от тези чиновници!!!!
14
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе несретник - по времето на ГЕРБ ПОЧНАХА ДА ГИ ХВАЩАТ ТЕЗИ ***, А НЕ ПРИ ПРЕДИШНИТЕ ИМ СЪУЧАСТНИЦИ - КАКВО ПИШЕТЕ ПЛЮСОВЕ НА 16-ТИЯ *** -А *** Е ОТ ДПС!