Спипаха изнасилвач, преследвал стара жертва във Варна

36-годишният мъж е прострелян в краката и гърба
Обновена: 7 яну 2011 14:43 | 6 яну 2011 11:17,
143
Спипаха изнасилвач, преследвал стара жертва във Варна
Снимка: Булфото

Полицията задържа 36-годишен опасен рецидивист във Варна, съобщиха от МВР.

Мъжът е проникнал в жилището на 60-годишна жена, с която блудствал преди три години.

Сигналът за инцидента е подаден към 1,00 часа чрез паник бутон от варненски хотел. Минути преди това 60-годишна жена влeтяла в хотела с викове за помощ.

Пред пристигналите полицаи тя обяснила, че се събудила от шум, който идвал от остъклената тераса на апартамента й. В тъмното различила мъжки силует, който разбивал поредното стъкло, за да нахлуе вътре.

Изплашената жена веднага избягала от дома си, като заключила само външната метална врата и потърсила помощ от служителите на близкото заведение. Към мястото на инцидента веднага били насочени няколко полицейски екипа.

Междувременно престъпникът вече бил влязъл в дома и след като заключил вътрешната врата, се барикадирал със столове и маси. Последвали няколко полицейски заповеди да се предаде, но той не се подчинил.

Направил опит да се прехвърли през терасата в съседно жилище, а после по парапетите стигнал до покрива на сградата.

За да предотвратят опита му за бягство, полицаите стреляли със стоппатрони и го уцелили в краката и гърба. Това обаче не спряло беглеца, който се укрил в тъмнината. Минути по-късно мъжът все пак бил заловен.

Оказало се, че той е стар познайник на органите на реда – Й. Д., на 36 години.  През 2007 г. той нападнал жената и блудствал с нея. За това бил осъден на пробация.

Мъжът е задържан в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още по темата: блудстворецидивист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
2
 
! Отговори
читател преди 13 години
Само да ви напомня, че наскоро при Карбовски даваха за един мъж, който е прегазил няколко патки и е осъден на 2 години пробация. Заблудство с жена - 3 години пробация. Нямам думи да го коментирам.
129
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"През 2007 г. той нападнал жената и блудствал с нея. За това бил осъден на пробация." Някой може ли да обясни как за блудство се дава пробация? Това вече и за България е абсурд!!!
128
0
 
17
 
! Отговори
Пища Хуфнагел преди 13 години
Боже опази родината....Полицаите ни хуманисти,съдиите ни опортюнисти,лекарите ни търговци,политиците ни глупави,кучетата ни кастрирани,кметовете ни корумпирани,църквата ни разпопена,улиците ни кални,а душите болни.........само търпението ни е наред,носим на бой,носим на обещания,носим на лъжи............въобще носим
127
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е , аз съм очевидец!Полицайчето дето го гони по покрива за малко да падне и да си счупи гръбнака,но успя да го забави и да го хване после!А от хората отстрани някой вика" абе не се хаби ,съдийте ще го пуснат и пак ще налети на някоя, пък може и на дете!Жал ми е за полицайте,но подчертавам за обикноверия полицай,а не за мнооогоимотния им шеф Цецо-физкултурника
126
0
 
6
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Е , аз съм очевидец!Полицайчето дето го гони по покрива за малко да падне и да си счупи гръбнака,но успя да го забави и да го хване после!А от хората отстрани някой вика" абе не се хаби ,съдийте ще го пуснат и пак ще налети на някоя, пък може и на дете!Жал ми е за полицайте,но подчертавам за обикноверия полицай,а не за мнооогоимотния им шеф Цецо-физкултурника!
125
0
 
13
 
! Отговори
ЗАТВОР преди 13 години
КАСТРАЦИЯ И ЛОБОТОМИЯ за рецидивистите!
124
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
прегледах последните 2 страници коментари,как никой още не е осрал ченгетата...?:))))
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
, ако някой беше гръмнал Сталин и Хитлер........Като изкараш пубертета , ще разбереш колко си бил наивен. Иначе добре звучи , но е детинщина.
122
0
 
0
 
! Отговори
topcho преди 13 години
auuu..e tova e lubov..mnogo si ia e obichal toia iavno i e sabiral s godini kogato e bil v zatvora i kato e izliazal..napravo pri neia..
121
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
сега може би ще го задължат просто да се извини. че ако му пишат втори път "пробация" може пък да се стресира човека...кръвно да вдигне...знаеш ли?
120
1
 
7
 
! Отговори
за 117 преди 13 години
Много си прав - с партони за 2000 кинта що *** може да се изчисти от татковината.Преди време спорех, че с 2 куршума една пушка може да се обърне хода на историята в ползата на човечеството, но ме изкараха анархист. Ставаше дума, ако някой беше гръмнал Сталин и Хитлер........ама народа е стадо уфсе, предпочита да го пратят на заколение
119
0
 
10
 
! Отговори
Наемник преди 13 години
Пичове, ако някой до набие на съдията за задна ще се отърве само с условна......щом за блудстване дават пробация. Как е името на съдията, някой знае ли го ?
118
0
 
14
 
! Отговори
за 118 преди 13 години
Ти може да си безприсртастен, ама съдиите не са........като видят пачките и забравят за закона..............търговци са си те , кат' лекарите ни..........
117
0
 
7
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Inch Hail 117 - точно така. Ние знаем по кого да стреляме. А пък ако евентуално се стигне до съд, ще се разболеем около 150 пъти по примера на мафиотите, които ще сме убили :)Да не забравяме че и доста съдии трябва да бъдат умъртвени по "ососбено жесток за жертвата начин"
116
0
 
14
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Я кажете кой точно е съдията издал предната присъда пробация ?После кажете и кой точно ще е съдията на новото дело да *** и неговата майка да ***. Аз ще *** майка му а той ще вика "ПРОБАЦИЯ !", аз ще *** майка му а той ще вика "ПРОБАЦИЯ". ***.
115
0
 
11
 
! Отговори
ха ха пробатор преди 13 години
до стената със свалени ***, да го пробваме всички, нали на пробация е бил осъден, после и съдиите, и тях да ги ПРОБВАМЕ, те и без това за друго нестават
114
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"През 2007 г. той нападнал жената и блудствал с нея. За това бил осъден на пробация."Колко безхаберен трябва да си , че за подобно престъпление да постановиш пробация ???
113
1
 
41
 
! Отговори
ranik56 преди 13 години
Съдията осъдил *** на пробация - да излежи присъдата му .
112
1
 
55
 
! Отговори
Безпристрастен преди 13 години
Магистратите объркали.Не трябва пробация ,а кастрация на такива..
111
4
 
45
 
! Отговори
Inch Hail преди 13 години
Изключително много СМЪРТ трябва да има в нашата страна и тога ЕВЕНТУАЛНО може да тръгнем нагоре! А колко малко е нужно...пресметнал съм че за около 1500-2000 лв. за патрони и 700 лв. за Калашник - могат да се постигнат удивителни резултати за които ще се пише и говори като за Златния век при Цар СИМЕОН! Ахх...Потвърждавам думите на бившия минъстър вече - *** НАРОД СМЕ!!! А колко малко е нужно....