Акция "Проститутки и сутеньори" в Пампорово

Масова акция за 4 часа се проведе в зимния курорт
16 яну 2011 15:05,
76
Акция "Проститутки и сутеньори" в Пампорово
Снимка: Булфото

Полицията погна проститутките в Пампорово. Масова акция за 4 часа се проведе в зимния курорт. Обект на проверките бяха десетки хотели, 7 дискотеки и търговски обекти.

„Специализираната полицейска операция беше с цел противодействие на проституцията и разпространението на наркотици”, заявиха пред Dnes.bg от областната дирекция на полицията в Смолян.

В акцията са участвали служители на сектор „Борба с организираната престъпност”, полицаи от Смолян и жандармеристи от Кърджали.

В резултат на проверките са задържани 3 проститутки и двама сутеньори, които пред властите се представили за „охранители” на жриците на любовта.

В хотелската стая на единия 36-годишен сутеньор от Враца антимафиотите са открили близо 4 грама марихуана, опаковани в прозрачен плик.

Една от проститутките, на 35-години, е съхранявала кафяво прахообразно вещество с тегло 1 грам, което при полевия наркотест също е реагирало на марихуана.

Задържаните са отведени в районното управление в Чепеларе и са им съставени протоколи за предупреждение по Закона за МВР. По случая се води досъдебно производство.

По това време на годината зимните курорти са предпочитано „работно място” за проститутки и сводници, които използват потока на чужди туристи, за да натрупат бърза печалба.

По тази причина антимафиотите ще продължат с акциите в Пампорово и другите курорти до края на сезона.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
15
 
! Отговори
*** преди 13 години
Ами да направят една проверка и на Боровец :))
52
2
 
5
 
! Отговори
*** преди 13 години
Как така тази акция е с обикновено име? Да не им се е изчерпал запаса от идеи.Можеше да е "Мишлетата и котараците","Дай малко за да не загубиш много" и т.н.
51
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
как така акция.нали полицаите ги закрилят.значи акцията е срущу самите тях.
50
6
 
24
 
! Отговори
Сергей преди 13 години
ГЕЙБерският цирк няма край.....
49
0
 
1
 
! Отговори
do monika преди 13 години
na tebe kvo ti vliza v rabotata-vsi4kite maje za teb li da sa
48
1
 
20
 
! Отговори
м преди 13 години
Гледайте само до няколко дни как ще ги пуснат без присъда. Тъкмо реших че тези прощатини свършиха и ето пак ни изненадаха.Колко още бе господа министри?
47
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че проституцията не е забранена в нито един български закон. На какво основание ги преследват?
46
4
 
2
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
45-ти, да не би *** да е учителка, че знаеш?
45
5
 
18
 
! Отговори
sako преди 13 години
Абе кога ще се легализира проститцията. Ходи ми се в лицензиран и хубав публичен дом, да си дам парите с кеф и да изкарам приятно в хубава обстановка.Както е в Амстердам.
44
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
te daskalicite shtot ne sa
43
2
 
3
 
! Отговори
mnogo sme преди 13 години
gladni,mnogo sme lakomi,mnogo sme prosti,zatva sme taka
42
3
 
19
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Докато една *** в България изкарва повече от учителка-така ще е.Момичетата ще искат да стават ***, а не учителки.Да живее демокрацията!
41
1
 
24
 
! Отговори
Кандидат полицай преди 13 години
Добре де, като сега е предпочитано място от проститутките, защо в цяло Пампорово само 3 броя са намерили? Кризааа! Мъка-мъка... Толкова шум и разход за 3 броя!По-добре да отидат на "Паренсов" в София (МВР), където ще заловят много повече нарушители - полицаи, паркирали в нарушение на всички видове закони.
40
0
 
12
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Някой пак е пропуснал да си плати където трябва...А щеше да се окаже че въобще няма хванати ***.Просто щяха да му кажат на сводника и да не ги пуска да работят тоя ден.
39
0
 
4
 
! Отговори
stela преди 13 години
sled trigodini hodene po makite,v tarsene na rabota po specialnosta,sled kato razbrah,4e stava samo i edinstveno s vraski,se prekfalificirah...kazah si tai tai sha ma ....pone da zemam pari ...
38
1
 
7
 
! Отговори
leka i dohodna преди 13 години
,,i ko da ma e sram,za dva 4as 50lv ,koi gi iskarva dnes takiva pari,,citiram edna trujeni4ka ot magistralata,i prava e ,kolko vishisti rabotat za 500lv na mes i za po malko,tva e jivota sega
37
5
 
6
 
! Отговори
Мамантос преди 13 години
Любимците на простаците и проститутките -- в действие. Имате страхотно правителство, малоумия...
36
5
 
13
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Толкова много полиция а само 3 задържани може тези да не са платили на Цвъко
35
7
 
31
 
! Отговори
ввв преди 13 години
По добре узаконете проституцията както е в повечето страни ,за да излезат от играта изнудвачите - сводници и полицайте които си затварят очите за едни ,а за други не.
34
7
 
26
 
! Отговори
не се срамувайте! преди 13 години
Не желаете да проституирате в чужбина легално,защото се срамувате да не научат близките ви,затова предпочитате нелегалната проституция и пълните джобовете на *** и престъпници!Аз ако реша да проституирам,ще го правя легално в чужбина,дори ще участвам в порно филми,ще печеля законно луди пари без да пълня джобовете на мухльовци!Какво толкова срамно има,не карате клиентите насила да изневеряват на жените си,желани сте,а има грозни жени и без пари дават,но никой не ги ***.