Акция "Проститутки и сутеньори" в Пампорово

Масова акция за 4 часа се проведе в зимния курорт
16 яну 2011 15:05,
76
Акция "Проститутки и сутеньори" в Пампорово
Снимка: Булфото

Полицията погна проститутките в Пампорово. Масова акция за 4 часа се проведе в зимния курорт. Обект на проверките бяха десетки хотели, 7 дискотеки и търговски обекти.

„Специализираната полицейска операция беше с цел противодействие на проституцията и разпространението на наркотици”, заявиха пред Dnes.bg от областната дирекция на полицията в Смолян.

В акцията са участвали служители на сектор „Борба с организираната престъпност”, полицаи от Смолян и жандармеристи от Кърджали.

В резултат на проверките са задържани 3 проститутки и двама сутеньори, които пред властите се представили за „охранители” на жриците на любовта.

В хотелската стая на единия 36-годишен сутеньор от Враца антимафиотите са открили близо 4 грама марихуана, опаковани в прозрачен плик.

Една от проститутките, на 35-години, е съхранявала кафяво прахообразно вещество с тегло 1 грам, което при полевия наркотест също е реагирало на марихуана.

Задържаните са отведени в районното управление в Чепеларе и са им съставени протоколи за предупреждение по Закона за МВР. По случая се води досъдебно производство.

По това време на годината зимните курорти са предпочитано „работно място” за проститутки и сводници, които използват потока на чужди туристи, за да натрупат бърза печалба.

По тази причина антимафиотите ще продължат с акциите в Пампорово и другите курорти до края на сезона.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
7
 
! Отговори
Гацо преди 13 години
Акцията е наказателна срещу сводниците които не се одчитат където трябва . Иначе няма за какво да правят акция абсолютно ненормално би било хора които им плащат да ги натискат . Особенно това дето се отнася до ГЕРБ . След случилото се у нас може да се очаква и положението в Тунис би било нормално . Неможе банки и управляващи да ни давят а народа да си трае . Е и Турците ни прилагат био тероризъм ШАП но си траем роболепно докато ни избият . Миро колко месо пусна да ни трови ?
12
3
 
35
 
! Отговори
:D преди 13 години
Ужас!!!Жандармерия,хеликоптери,самолетоносачи 7-ми Американски флот за 3 компаньонки!На тези *** за това ли им плащат.........
11
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
задържани са 3 ***(туркини) и 2 *** сутеньори-ЕГАТИ СМЕШНАТА АКЦИЙКА
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
hahah tezi dni ochakvame da izleze zapis mejdu Borisov i Cvetanov s tema Gosho "Trevata"
9
2
 
20
 
! Отговори
Пепа Миглата преди 13 години
Уважаеми клиенти след изясняване на ситуацията с помоща на премиерът слунце свети Бойко Борисов се върнаме на работните си места . Обстановката е абсолютно спокойна след като се разбра че сред нас няма жени на управляващите търсещи удовлетворение на нагонът си . А и ако ни няма кой ще краси пътя за красивите ни курорти
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"съхранявала кафяво прахообразно вещество с тегло 1 грам, което при полевия наркотест също е реагирало на марихуана"Смешни са с такива изречения
7
1
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
който не си плаща вноската на полицията така става
6
1
 
25
 
! Отговори
leo преди 13 години
Смешници. Всеки барман или сервитьор би ти намерил *** или дрога, стига да си плащаш. Явно разчистват конкуренцията.
5
21
 
10
 
! Отговори
Само така ! преди 13 години
Браво на МВР !
4
0
 
46
 
! Отговори
ui4o преди 13 години
Явно не са си плащали и е трябвало да се даде урок на останалите.На Пампорово в момента има най малко 50 ***, те хванали 3. И дилърите съвсем спокойно си продават кокаин, даже човек би си помислил че е съвсем легално
3
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Специализираната полицейска операция беше с цел противодействие на проституцията" .... Chakaite sega, nali uj prostituciata e zakonna v bulgraia, dori prostitutkite si plastat danak ? Oburkana durjava sme eiiiii
2
24
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво на полицията! Така трябва!
1
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
какво да правят милите, и те хляб трябва да ядат...