Кортежът на премиера претърпя пътен инцидент

Колите на НСО са изпреварвали неправилно, автомобил е изхвърчал от пътя
Обновена: 22 яну 2011 05:34 | 21 яну 2011 22:17,
575
Кортежът на премиера претърпя пътен инцидент
Снимка: Булфото

Кортежът на премиера е претърпял пътен инцидент. На път за Плевен автомобилите на Националната служба за охрана от кортежа на Борисов са причинили леко пътнотранспортно произшествие, съобщава bTV.

Колите на НСО са изпреварвали неправилно, заради което автомобилът на жена е изхвърчал от пътя. 

За щастие при инцидента няма пострадали.

По думите на потърпевшата полицията в Плевен е отказала да опише всички щети по автомобила й и да й предостави декларация за ПТП. 

Потърпевшата Яна Петрова твърди, че автомобил със специален режим на движение е изблъскал колата й от пътя и я принудил да влезе в банкета, съобщава БНТ.

От службата за охрана коментираха пред БНТ, че Петрова е направила неправилна маневра в ляво. 

Инцидентът е станал по обяд, когато към Плевен е пътувал министър-председателят.

Началникът на НСО твърди, че в инцидента няма автомобил от кортежа на Бойко Борисов, а друга кола на НСО.

Яна Петрова разказа, че кортеж от автомобили на НСО я е изпреварил около 10 километра преди Плевен. Заради завой и насрещно движение зад нея останали два автомобила Ауди и джип, които тя разпознала като част от кортежа, тъй като били с включена сигнализация.

В момента, в който джипът ме изпреварваше, приближи максимално до мен, ожули ми врата - лявата на колата, огледалото се сви и се прибра навътре, показа се една ръка от прозореца, която удари с юмрук по тавана. Всичко стана за броени секунди, даже не можех да осъзная какво се случва, разказа Петрова.

От НСО съобщиха, че инцидентът е станал неволно - Петрова се е отклонила рязко вляво и затова двете коли са се закачили. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


575
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
507
1
 
25
 
! Отговори
Справедлив преди 13 години
Как пък почти всички инциденти с НСО стават по вина на другия автомобил.Кой е ЛУД да отива на "таран" срещу такъв автомобил?Бойко да вземе да си сложи в ред некадърните *** от НСО които мислят ,че всичко им е позволено защото се пише на него за реклама.
506
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
kato ne sa bili ot korteja kvi sa ??? stiga govorete gluposti , kolite ot NSO ne bili sas specialen rejim ?? tapanari..., ti si mn prosta ma ako ima6 6ofiorska knijka ela da te izpitam i da ti ia skasam
505
3
 
8
 
! Отговори
до 514 преди 13 години
Абе ***,освен да святкат с ламБите,трябва да пускат и звукова сигнализация.Тогава е по правилника.Нали лятото на 2009 по пътя Бургас -Варна пак предизвикаха инцидент,един познат разправяше,че въобще не са му сигнализирали звуково,направо го изтикали от пътя.
504
0
 
5
 
! Отговори
Друг преди 13 години
За това трябва звуукова сигнализация бе *** !
503
3
 
7
 
! Отговори
Свидетел преди 13 години
Аз съм свидетел на инцидента. Момичето , не казва изтината от страх. Юмрука беше на Борисов и не беше по колата и, а по лицето и. Имам и запис който ще го дам където трябва.
502
5
 
9
 
! Отговори
koko преди 13 години
ей "защитниците на бат бойко" ,.. защо не се запознаете първо с чл.91 и чл.92 от правилника за движение по пътищата. тези нещастници от НСО карат доста по-опастно и безрасъдно от повечето джигити по пътя.пожелавам ви един ден вие да сте им на пътя и тогава коментирайте..
501
5
 
8
 
! Отговори
511 преди 13 години
Не спирай бе :) Ама после да не звъниш и ти на Славчо да се оплакваш :)))*** - има си правилник и там си е записано, че когато те наближават коли с включена сигнализация се спира!Стани депутат, направи си партия и измисли нов закон в който да пише, че всички с коли над 100 000лв трябва задължително да спират, когато минаваш ТИ :) Дори и без сигнализация :)))*** :)
500
3
 
7
 
! Отговори
Петров до 500 преди 13 години
"...колите на НСО не са със специален режим ..." - обясни това на служител на КАТ и ще видиш книжка през крив макарон.
499
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Карам линейка, като цяло хората дават предимство и го правят по правилен начин. Има обаче и много *** които като те видят не знаят какво да правят или се правят , че не те виждат.
498
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе за всички *** с джипове и коли над 100 хиляди лева ли требе да отбивам в дясно и да спирам.Като возят държавен глава,да отцепват района,ай сиктир...
497
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 503 Като ти чета простотиите,напълно се убеждавам,че сме бананова република!Всеки гледа в канчето на другите и гледа да го измами!Народът сме бостан от тикви и затова ни управляват тиквеници.
496
3
 
8
 
! Отговори
Яне - то преди 13 години
Аз знам кой извади ръка и удари с юмрук колата ....Бойко Борисов беше,видях го от далече,ще го пусна в следващият компромат в Парламента......еееее малко ще почакам,че от много компромати нещо започнаха да не ми вярват.
495
0
 
2
 
! Отговори
до aMorph преди 13 години
1
494
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съгласен !
493
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички сте кухи :)Когато приближава кола с включена сигнализация си длъжен да отбиеш вдясно и да спреш...Мацката била намалявала... Ми и аз да карам и някоя кифла дето не може да паркира успоредно да ми направи някой номер - и аз ще и тегля майни...Всички псувате като видите жена зад волана да прави простотии, ама сега я защитавате, щот е намесен Бойко...А напоследък е модерно да се плюе ей така - по Яневски...Изключително сте ***, а Една_от_БГ е и *** к**ва :)
492
6
 
10
 
! Отговори
aMorph преди 13 години
СМЯХ: Хем са я одрали отстрани, хем някой в движение, НА ЗАВОЙ й е ударил капака 0.о Хем кортежа бил на Б.Б. пък той е в Япония :PИ ако колата е изпреварвала, как така ще се свие огледалото? И защи някой си ще иска да си ожули джипа в нечия бангия? :D :D :DПрекалено много фантастика има в тази история :)
491
5
 
5
 
! Отговори
Uchitelia преди 13 години
Smel4aga e na6ia premier nali? I si predtsviam kakvo shte e ako ima i vtori mandat/Kak kohorti tankove, helikopteri i samoleti shte go branijat ot Narodnata ljubov. A kolko shte struva togava, a i kolkostruva tova sega??? Tova sa nashi pari, pileni nai-bezotgovorno vmesto da otidat pone za sporta v uchilishtata. Paranojata e mnogo losh suvetnik i tija suputstva Borisov ot mladejkite mu godini. Zashto se plashite premiere nasjh?Nali 60% za za vas.Elate sred horata, minete po ulicata s visoko vdig
490
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нали ревете, че сме бедни? А щом една студентка има пари да кара нова кола за 30 000 лв. значи ние работещите можем да си позволим по един нов мерцедес.
489
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ako sme narod s nacionallno dostoinstvo niama da pozvoliavame takiva vremenno upravliavashti kato Borisov i ohrana da se dvijat po putishtata taka!!! Az iskam samo da supostavia povedenieto na Mahatma Gandi s tova na Borisov. Ako znaete, Gandi e hodil SAM, s edna torbichka prez ramo i toiajka v ruka SRED NARODA. I dulgo vreme nikoi ne go e zakachal zashtoto e daval LICHEN PPRIMER. S primera si, s gladna stachka e spiral lkrizite m/u dvata etnosa. Ot kakvo se strahuva BOrisov?JAVNO Ima ZA KAKVO.
488
6
 
9
 
! Отговори
теодор преди 13 години
Ако още не сте разбрали живеем в Мутристан а правителството управлява мутрите, какво очаквате от правителствените шофьори. Жална ни майка братя Българи!