Кортежът на премиера претърпя пътен инцидент

Колите на НСО са изпреварвали неправилно, автомобил е изхвърчал от пътя
Обновена: 22 яну 2011 05:34 | 21 яну 2011 22:17,
575
Кортежът на премиера претърпя пътен инцидент
Снимка: Булфото

Кортежът на премиера е претърпял пътен инцидент. На път за Плевен автомобилите на Националната служба за охрана от кортежа на Борисов са причинили леко пътнотранспортно произшествие, съобщава bTV.

Колите на НСО са изпреварвали неправилно, заради което автомобилът на жена е изхвърчал от пътя. 

За щастие при инцидента няма пострадали.

По думите на потърпевшата полицията в Плевен е отказала да опише всички щети по автомобила й и да й предостави декларация за ПТП. 

Потърпевшата Яна Петрова твърди, че автомобил със специален режим на движение е изблъскал колата й от пътя и я принудил да влезе в банкета, съобщава БНТ.

От службата за охрана коментираха пред БНТ, че Петрова е направила неправилна маневра в ляво. 

Инцидентът е станал по обяд, когато към Плевен е пътувал министър-председателят.

Началникът на НСО твърди, че в инцидента няма автомобил от кортежа на Бойко Борисов, а друга кола на НСО.

Яна Петрова разказа, че кортеж от автомобили на НСО я е изпреварил около 10 километра преди Плевен. Заради завой и насрещно движение зад нея останали два автомобила Ауди и джип, които тя разпознала като част от кортежа, тъй като били с включена сигнализация.

В момента, в който джипът ме изпреварваше, приближи максимално до мен, ожули ми врата - лявата на колата, огледалото се сви и се прибра навътре, показа се една ръка от прозореца, която удари с юмрук по тавана. Всичко стана за броени секунди, даже не можех да осъзная какво се случва, разказа Петрова.

От НСО съобщиха, че инцидентът е станал неволно - Петрова се е отклонила рязко вляво и затова двете коли са се закачили. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


575
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
487
5
 
8
 
! Отговори
Плевен преди 13 години
Ако в България имаше обективна журналистика заглавието на новината трябваше да бъде-Кортежът на премиера предизвика пътен инцидент и колите на НСО не са със специален режим.Мислете преди да пишете.
486
3
 
6
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 13 години
До 492: "Стана ми много смешно когато момичето каза, че са ударили с юмрук по колата." А ти опитвал ли си да застанеш редом до мутри? Тогава смехът май ще е последната ти асоциация. Който се смее последен, ...
485
5
 
4
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 13 години
До 495: КОЛИТЕ НЕ СА БИЛИ ЧАСТ ОТ КОРТЕЖА. КУПИ СИ ОЧИЛА С 10-ТИ ДИОПТЪР И ОТИДИ НА УНГ ДА ТИ ПРОМИЯТ УШИТЕ!
484
0
 
2
 
! Отговори
boiko преди 13 години
Hijos de puta
483
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МИСЛЯ ЧЕ ТОЗ ПЪТ ГОСПОЖА ЦАЧЕВА СА РАЗХОЖДАЛИ ДО ПЛЕВЕН , ТА НАЛИ ТЯ Е ОТ ТАМ СТРУГАРКАТА
482
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
kolko ste prosti, mnogooooo.. dano da niamate 6ofiorski knijki a ako imate xvarlete gi 6toto kato vi 4eta komentarite stignax do izvoda 4e neznaete pravilnika za dvijenie po pati6tata....pri polojenie 4e tova e kortej i to s pusnati svetlini i signali TOVA SA AVTOMOBILI SAS SPECIALEN REJIM NA DVIJENIE ..a sega si pripomnete kakvo glasi zakona za dvijenie na koli sas specialen rejim ..
481
1
 
7
 
! Отговори
До 492 преди 13 години
Сигурно ти е много смешно но защото си бягал от часовете по физика.Иначе щеше да знаеш ,че при приблизително еднаква скорост на движение на две коли една до друга все едно сте спряли.Така ,че вместо да правиш изводи вземи да прочетеш нещо по въпроса
480
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
A, бе свидетел, що говориш глупости? По тошово време отцепваха района, където се минаваше. Ама много лъжете тука,бе!
479
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стана ми много смешно когато момичето каза, че са ударили с юмрук по колата.Искам до попитам някой дали се е опитвал да удари в движение автомобил с ръка.Изводите си ги правете сами.
478
1
 
6
 
! Отговори
ДО 490 преди 13 години
е с ХЕЛИКОПТЕР колега:)
477
5
 
9
 
! Отговори
Петров до 485 преди 13 години
Дали да има охрана от НСО, каква да бъде и за колко време за еднин политик не се решава от самия политик. По закон това се решава от Директора на НСО на база информация и анализи на други спецслужби. В противен случай и Доган, Станишев, Първанов и др. трябваше да пътуват с трамвай или метрото на работа. Как си представяте министър - председател /независимо кой!/да пътува в страната - на автостоп, с влака, с такси или ...?
476
1
 
4
 
! Отговори
Х преди 13 години
Свинята и песовете!
475
5
 
13
 
! Отговори
7 преди 13 години
Ако те изпреварват и ти закачат огледалото, то няма как да се прибере навътре ;)
474
4
 
14
 
! Отговори
старишната преди 13 години
до Адмирала ***, скрий се в тоалетната и удари една молитва до Вожда да не среща с колите си на пътя. само да ти кажа , че това е втори инцидент с Негови коли. миналата година отнесе мотоциклетист докато бързаше да пие с Вальо Златев, може и с Мишо Бирата да е бил. аман от зомбирани ***
473
4
 
23
 
! Отговори
ПИЛОТ преди 13 години
ДАЙТЕ МУ ЕДИН ХЕЛИКОПТЕР НА БОРИСОВ,ЧЕ ЩЕ ИЗБИЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ ПО ТЕЗИ ПЪТИЩА!!!
472
4
 
10
 
! Отговори
дааа преди 13 години
Вожд Мутра, пазачи Мутри, Държава - Мутри, Мутренско поведение. Убиват ни психически, а сега почват и физически. Въпросът ми е - ЗАЩО БОКО, ОТИВАЙКИ ДА ОТКРИВА ПАРТИЕН ОФИС, ИЗПОЛЗВА ОХРАНАТА СИ КАТО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ. НЕКА ПЪТУВА КАТО ПАРТИЕН ЛИДЕР, В ПРОТИВАН СЛУЧАЙ ВРЪЩАМЕ ЧЛЕН 1 ОТ СТАРАТА КОНСТИТУЦИЯ - ВОДЕЩАТА РОЛЯ НА ПАРТИЯТА МАЙКа, КОЯТО СЕГА Е ПРЕКРЪСТЕНА НА ГЕРБ!
471
4
 
7
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 13 години
Откога е забранено, шофьорът да гледа в огледалото за обратно виждане?
470
5
 
8
 
! Отговори
Петров до hh преди 13 години
"Я ми кажи при движение в завой при ограничена видимост, какво ще гледаш тъпите сирени или пътя." Не! При движение "в завой при ограничена видимост" броиш - "... зад мен останаха две аудита и един джип ...", "... показа се ръка с часовник с метална верижка ..." - цитати на пострадалата. Това се гледа и се прави "в завой с ограничена видимост ", нали?
469
7
 
18
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 13 години
Колата не е била от кортежа на Вожда - но е била с ключена сигнализация - ЗАЩО?Удряли са по цивилна кола в движение, която явно не е заплаха за ничия сигурност - ЗАЩО?Отказват да върнат протокола за ПТП на пострадалата- ЗАЩО?Къде се е предвиждало да отбие жената със Ситроен-а, след като се е намирала в завой?! Да спре в завоя или да се забуха в полето?Такъв екшън даже и Призън брейк не видяхме....Евала, Боко, евала, тикве!
468
5
 
11
 
! Отговори
2222 преди 13 години
КАКВО ОЩЕ ОЧАКВАТЕ ОТ БОКО БИРАТА-*** СИ Е ***!