Закопчаха Тони Мамата

Приближеният до Златко Баретата сам се предал на полицията
Обновена: 8 фев 2011 21:53 | 8 фев 2011 20:03,
47
Закопчаха Тони Мамата
Тони Мамата е най-довереният човек на Златко Баретата Снимка: Булфото

39-годишният Антон Савов по прякор Тони Мамата се предал сам в полицията, съобщиха от МВР. Той се смята за един от най-приближените на Златомир Иванов – Златко Баретата, обвинен като ръководител на престъпна група за разпространение на наркотици.

Савов беше обявен за общонационално издирване на 4 февруари 2009 г. в качеството на обвиняем във връзка с организиране и ръководене на въоръжена престъпна група.

Той се явил днес следобед пред сградата на Главна дирекция “Криминална полиция”..

Още по темата

Тони Мамата бил въведен от служители на дирекцията в сградата и предаден на водещия разследващ полицай по досъдебното производство. 


Довереният човек на Баретата има регистрации за извършени тежки криминални престъпления на територията на София и в страната.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: задържанТони Мамата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На Тони Мамата, да му е... мамата.
42
2
 
2
 
! Отговори
???? преди 13 години
И аз недоумявам как може да кажете, че златко бил пич и да му желаете всичко ок с процеса...баси *** сте...всеки втори ЗНАЕ, не подозира и е чувал, ЗНАЕ кой е той и коя е "фирмата" и какво прави "фирмата"...баси *** сте!
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
престанете да съдите и да обвинявате хората не видях някой от вас да пише че е прокурор или съдия.всеки има право да си избира по какъв начин да си живее живота.както виждате си носят последствията.и като кажете те правят децатани наркомани ,ако децата не искат няма да взимат няма някои да им го сложи насила в устата.
40
1
 
3
 
! Отговори
НАГРАДА преди 13 години
БОКО ТИКВЕТО ДА НАГРАДИ ЦВРЪЦКО-ПАЛАША ЗА ЮВЕЛИРНАТА ОПЕРАЦИЯ ПО ПРЕДАВАНЕТТО НА МАМАТА. ПРЕДПОЛАГАМ , ЧЕ НАГРАДАТА ЩЕ Е ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ В БАНКЯ, ЗА ДА СИ БЪДАТ СЪСЕДИ. Е МОЖЕ И В СЕЛО ШУМАТА, КЪДЕТО Е РОДЕНО ПСЕТО ЦВРЪЦКО. ОТ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА ИМ МАМАТА НА ТИЯ ДВАМАТА
39
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
закопчали са го но ще го пуснат както ги пускат всички престъпници
38
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
закопчали са го но след няколко дена ще го пуснат както обикновено става с престъпниците
37
0
 
54
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Щом е близък на Баретата значи е от "Фирмата". Т.е., занимава се с разпространението на наркотиците в София. Държат я на квартали и зони цяла София с дилърите си и продават хероин и амфетамин. Имат и наказателна бригада която се включва ако някъде продава някой "шано". Т.е. да не си плаща на тях ами да си работи за себе си. Тогава се режат уши, носове, лица... Вадят се очи, чупят се ръце и крака и се вадят нокти с клещи и се поръсват с сол... Един от квартала ми беше почнал да продава за себе си и ми разказа какво са му направили... Беше 3 месеца в болница. Трима са го смляли с бейзболни бати и 40 минути са го "обработвали" Показа ми белезите си по ръцете. С нож са му драли кожата и на двете ръце. Рязали са и са дърпали кожата до лактите му както се дере агне или заек. Едната му ръка беше счупена на 11 места а другата на 8... Беше се "подхлъзнал" и полакомил за лесни пари и сега даже и психически не е добре след случилото му се от хората на Златко Баретата. Стана затворен - интровертен, лаконичен и не разговаря с никого...Не мога да разбера какво му се кефите на тоя изверг Златко Баретата. Даже ми е гадно да му пиша с главна буква името. В по-долни постове му стискаха палци да се бил оправил с съда и да излезнел на свобода чист и невинен. Знаете ли колко семейства е разрушил с наркотиците си а? Знаете ли колко хора умряха заради тях и продължават да зарибяват нови наркомани? А малките чалги изрусени и *** ку*рвенца се кефят и търсят и гонят такива "батковци" с скъпите коли да ги е... Хахаха Докато не се събудят някоя сутрин в апартамент в Италия или Франция с 2-3ма здрави "батковци" да я охраняват и да им вкарват клиентите през 1 час в стаята... Изтървана ситуация, утрепано племе сме. Без никаква ценностна система... Дерзайте млади девойки!!! Изрусявайте се и търсете такива лоши и богати "батковци" с скъпи коли! За вас не е важно от къде идват тези пари естествено. Ще ви кажа, от брат ви или от някой който познавате или не и са го зарибили и направили наркоман и е откраднал и продал семейното злато на родителите си за да си купи хероин например от дилърите на Златко Баретата. Продължавайте и да си пеете песента "Лоши Момчета" на Рапона (Слави Трифонов)
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
24 CHASA NAI MNOGO HOTEL TVA E
35
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
е...дано този път наистина му таковат мамата
34
1
 
6
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Арестували Тони Мамата.А мен ме боли фара!
33
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тони мамата - ПрезидентТрактора - Премиер!
32
3
 
17
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Леле, какъв подвиг...на полицаите!Ако не беше се предал, щяха да го търсят,ако изобщо са го правели до момента, още "100" години.
31
0
 
9
 
! Отговори
0 преди 13 години
utre e red na Toni bashtata
30
0
 
18
 
! Отговори
kitaec__ преди 13 години
много са такива ,дето изобщо не подозират че някой ги търси.............впрочем някои от тях вече са преброители
29
2
 
8
 
! Отговори
12 до 30 преди 13 години
ако пиаташ за рашо и ториното из4акай малко, нали триабва постояно да има арестувани- всеки ден акцйи-в противен слу4ай на хората ще им доско4ае и ще запо4нат да задават въпроси и тогава става страшно.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е поне рашо цифката няма ли да падне ...грешно убит де...?
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а утре и в други ден и по банкнотите ще ги има
26
0
 
5
 
! Отговори
свинар преди 13 години
утре е защтен свидетел срещу златко и не го задържат...после се отказва от показанията ...минава срока на делото и всичка е о.к.хубавото е че и таа *** няма да си умре в кревата...дано поне е около коледа
25
1
 
25
 
! Отговори
Макаров преди 13 години
Едно време ги разтрелваха , сега ги закопчават........
24
4
 
16
 
! Отговори
МИТКО преди 13 години
УТРЕ ШЕ ГО ПУСНАТ,СПОКО!!