Тарашиха стриптийз барове, откриха секскътове

Задържан е мъж, разпитани са стриптийзьорки – компаньонки
Обновена: 18 фев 2011 17:14 | 18 фев 2011 17:13,
70

Полиция обискира няколко стриптийз бара в София. Снимка: МВР

 

43-годишен криминално проявен мъж е задържан при спецакция на ГДБОП, насочена срещу склоняването към проституция в София.

В хода на операцията са извършени проверки в четири стриптийз бара и 7 клуба, предлагащи сексуални услуги.

На адресите са проверени и 59 жени (стриптийзьорки и компаньонки), както и 16 охранители.

Намерени и иззети са големи суми пари и отчети на “заработките” на жените от извършени сексуслуги. Иззети са фискални устройства и касови книги.

С полицейска мярка е задържан И. Д. (43 г.). Той е криминално проявен и с постановена условна присъда.

От него е иззет незаконно притежаван револвер със заличени номера. Образувани са две досъдебни производства.

Действията по разследването продължават.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
ATI преди 13 години
И какво лошо има в това, че има стаи за BDSM? В САЩ има много такива клубове и никой не ги закача. Хората ходят с партньорите си там и се забавляват, суинг и такива. *** гоцев катун...
55
0
 
2
 
! Отговори
Яна преди 13 години
Не може да нахлуваш в официално работещ стриптийз бар, да снимаш танцьорките, които работят легално с трудови договори, и да твърдиш, че това са "подбрани ***". Смешна работа.
54
0
 
2
 
! Отговори
fuque преди 13 години
Пред бар Париж е да...другите снимки са от Табу и Фетиш.
53
0
 
1
 
! Отговори
6669 преди 13 години
Tova dali ne e pred Bar Parish...?
52
0
 
1
 
! Отговори
до коментар 55 преди 13 години
не е престъпление затова и никъде не пише че са задъжани тези момичета....или ако са задържани е за едно денонощие за да измъкнат някаква информация от тях и евентуално после да свидетелстват в съда срещу сводниците. тези пък които се предлагат чрез разни сайтове и са самостоятелни вече съвсем няма за какво да ги хване полицията щом няма сводници над тях.
51
3
 
12
 
! Отговори
rogonosec преди 13 години
Podkrepiam proverkite i lova na svodnici.
50
4
 
11
 
! Отговори
BITNIKA преди 13 години
OSTAVETE JENITE DA SI MAAAT KATERICITE KAKVO VI PRE4AT NALI SAMI SI LIAGAT ZASHO GI ARESTUVATE ZASHOTO NE VI PLASHAT MOJE BI AKO GI NEMA TEZI KAKVO SHE PRAVIAT ERGENITE I RAZVEDENITE MAJE AMI STUDENTITE KADE SHE REPETIRAT ZA SEX
49
2
 
29
 
! Отговори
Киликанзер преди 13 години
В Добрич преди две седмици проведоха такава акция на околовръстното. Оттогава патрулки минават редовно и няма ***. Познавам една от жените, които изхарваха 25 лв за *** + чукане. Вдовица с две малки деца. Работи в Изида за 350 лв. Не го прави защото е принудена или подмамена. Прави го защото заплатата и не стига за да отглежда сама децата си, а държавата може само да и ги вземе за да ги настани в приют.
48
0
 
1
 
! Отговори
Macbeth преди 13 години
Добър ден сватo!
47
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ne razbiram zasto tova e prestaplenie? Momicetata sa se suglasili da pravqt sex sre6tu pari....ot koga da pravi6 pari i da pravi6 sex e nezakonno?
46
2
 
15
 
! Отговори
TaH3on преди 13 години
Много добре. После да минат кым обявите от сайта безплатно.нет и не на последно място да привикат и обществени парцали като Минета Лозанова, Златки , Плеймейтки и още други подобни гнусни лапли, които нямат 1 ден стаж , ни кыде не се водят на работа , а имат лыскав живот. Да кажат колко вземат и дали плащат даныци...
45
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
al mnoko balgarski mom i sa stanali kurvicki nevistam etna cikanka hahahhahaha
44
0
 
15
 
! Отговори
&&&& преди 13 години
Ако има строг контрол,това ще сведе до минимум и случаите на отвличане,а също и на привличане на момичета чрез измама с цел принудително да бъдат склонявани към проституиране.Само в един аспект предвиждам сериозни проблеми. Нашето общество не е подготвено психологически да приеме жени,за които се знае,че са работили като жрици на древния занаят. Всяка ще остарее и ще трябва да се оттегли от професията и от евентуалния район,в който биха били събрани подобни заведения. Къде ще се дене след това?
43
0
 
22
 
! Отговори
&&&& преди 13 години
Няма какво да се правим,че проблемът не съществува.Това е най-древният занаят.Щом има търсене,ще има и предлагане - имало го е дори при най-строгите политически режими,които са забранявали тази професия. Затова е най-разумно нещата да се легализират, подобни заведения и публ.домове да се концентрират в определен район, да има строг медицински контрол и полицейско наблюдение. Така и момичетата ще бъдат предпазени от клиенти-психопати и от сводници-експлоататори,а държавата ще взима данък печалба.
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Samo VASTANOVAVANETO na ZARSTVO BALGARIA i na TARNOVSKATA KONSTITUZIA ste ni IZVEDE ot republikanskata KRIZA i republikanskata PALNA NAZIONALNA KATASTROFA...
41
1
 
10
 
! Отговори
адвокатчето преди 13 години
еми те клиентите дават парите директно на момичетата и те ако не наклепат на кой дават парите няма да има осъдени. сутениорите ще кажат че са само охрана и няма как да се докаже свождане или склоняване към проституция...един вид те момичетата сами си харесват клиентите, те пък им плащат за благодарност и ходи доказвай после престъпление :)
40
3
 
5
 
! Отговори
Иво преди 13 години
До 46Ами я кажи как се бори проституцията бе умнико.Аман от разбирачи.
39
0
 
8
 
! Отговори
Аз до 43 преди 13 години
Това е свекървата ми. Подарявам ти я и 5 лева ти давам да не ми я връщаш.
38
7
 
13
 
! Отговори
За Цоко и Боко преди 13 години
Стига симулирахте дейност бе леваци, елате да видите какъв бардак е цялото черноморие, вертеп до вертеп а вие ми грухтите за срс-та.Ама то с физкултура и *** проституция се не бори, нито с съветниците по сигурността - катаджии
37
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Последната снимка е култова, тоя пич няма глава