Мъж в болница с тежки изгаряния, пил натурален сок

Варненецът закупил напитката от бензиностанция
Обновена: 19 фев 2011 19:51 | 19 фев 2011 19:46,
279
Мъж в болница с тежки изгаряния, пил натурален сок
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

59-годишен мъж от Варна е в тежко състояние, след като пил натурален сок, купен от бензиностанция.

Той е приет в болница с тежки изгаряния на хранопровода, устната кухина и стомаха от киселина или основа с неизвестен,засега произход.

Мъжът се почувствал зле още след първите няколко глътки и служителите веднага извикали Бърза помощ

"При нас са установени поражения от химичен агент. Интензивно изгаряне в устната кухина и по-надолу по храносмилателния тракт. Засегнат е и хранопроводът. Общо взето, засега положението е стабилно", обясни д-р Христо Господинов от Първа хирургия към МБАЛ "Св.Анна" пред bTV.

Производител на сока е австрийска фирма, която има представителства в София и Пловдив.  От бензиностанцията казаха единствено, че доставката е направена от софийска дистрибуторска фирма и обещаха пълно съдействие на разследващите.

Инцидентът е станал преди два дни, като от Районна прокуратура обясниха, че засега не се знае дали отровата в бутилката е киселина или основа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
9
 
! Отговори
Варналията преди 13 години
Мизерна пасмина сте...на човека му е изгоряло гърлото и бири душа,а Вие умните спорите кой град какъв е...и до БОЛЯРИНА-Господинчо през 1396 година турците превземат Търновград,тогава столица на централна България...и изколват всичките БОЛЯРИ,като са оставили само ЧОБАНИТЕ да им гледат добитъка...и като цяло след София,Пловдив,Плевен-Търново е най-ужасният град за живеене.
165
0
 
12
 
! Отговори
До болярина преди 13 години
А бе човеко!Направо ми скри топката с твоя пост.168! До края на 14 век цяла България се състои от феодални владения. Всяко едно такова владение принадлежи на някой болярин. Имало е йерархия - "вътрешни" и "външни" боляри,"големи" и "малки" боляри.Някои от тях са носели и отделни титли - "княз","севастократор","деспот" и др. Имало ги е навсякъде! Да намериш даскала,който ти е преподавал история и да настояваш да ти дава частни уроци!Той ти дължи това,след като не е успял своевременно да те научи!
164
0
 
6
 
! Отговори
престанете преди 13 години
няма какво толкова да спорите навсякъде в България е зле!
163
3
 
4
 
! Отговори
Болярин до Hristo преди 13 години
Ти като плюеше по София в статиите за София, никой нищо не ти каза. Така че сега ние ще си плюем по варна!
162
4
 
2
 
! Отговори
pa6ata преди 13 години
Qd vi e mai 4e Varna e evropeiski grad,a vie jiveete po selata i ste bezrabotni.4akate ot Koleda do koleda da zakolite praseto 4e da hapnete malko prajki s luk i djumerki.Sled Koleda i nova godina mn vi pada tonusa znam,ama nqma kak.
161
0
 
10
 
! Отговори
смях в залата преди 13 години
Болярин, чета ти постовете и се чудя да се смея ли да плача ли.... Искам да уточня, че за мен няма значение кой от къде е, нямам нищо против никой, но да ми твърдиш, че в Търново сте чисти боляри - голяма излагация! Града на 2/3 е пълен със селяни от цялата област, истинските търновчани са от чаршията до пазара... всичко друго, което живее по кварталите сте гъсто населени селяни от всевъзможни места... наблъскани по панелки по околните баири, по квартали, по близки до съседен Дебелец...
160
0
 
9
 
! Отговори
Hristo преди 13 години
ХОРА, оставяйте си коментарите за Варна и кой кои градове харесва и не харесва някъде другаде. Тук става въпрос за човека изпаднал в положение, което би могло да се случи на всеки един от нас!Дано се оправи, а фирмата бъде не само осъдена, но и спряна от производство!!
159
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано да се оправи кючекът. Иначе не харесвам Варна като град, много е гнусен и има огромни претенции и никакво покритие. Освен всичко друго е много ветровит. Бургас е триста пъти по-хубав град.
158
2
 
2
 
! Отговори
anonimen prostak преди 13 години
ОТ‌ КЪДЕ‌ СЕ‌ ВЗЕХТЕ‌ ТОЛКОВА‌ МНОГО ПРОСТАЦИ НАВЕДНЪЖ ? ТУК ,В ТОЗИ ‌ФОРУМ ВИНАГИ ГИ Е‌ ИМАЛО В ИЗОБИЛИЕ,НО ЧА‌К ПЪК‌‌ ТОЛКОЗ !?
157
12
 
2
 
! Отговори
Болярин преди 13 години
Освен това искам да допълня, че боляри не е имало никаде другаде в Средновековна България- били са само в Търново и никаде другаде! Във варна не е имали боляри и затова те не са такива!Ето само ще ви кажа фамилията си Кучкарски. Много ивестен болярин е бил. Гледал е много кучета (явно да ловува с тях) и затова от там и фамилията.
156
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе всичките дето се пишите велики българи , боляри или пък наследници на царе ... я идете питайте турците те ще ви кажат най точно кой какъв е по произход ))) смешна продажна нация ха ха
155
4
 
5
 
! Отговори
Болярин преди 13 години
Филибе, недей да спориш, виждаш че варненските комплексари не могат да бъдат убедени, че не са с нищо повече от останалите българи. Остави ги да си живеят в измисления свят.
154
16
 
8
 
! Отговори
Filibe преди 13 години
Освен това какви българи сте вие по морето ве? Варненците са *** гагаузи, а тези по южното черноморие са с гръцки корен. *** византийци.
153
12
 
9
 
! Отговори
Filibe преди 13 години
Варнеците са чист "сос Провансал". Варна е гоям град на зизки страсти, на хора със селски манталитет. Варненците се къпят веднъж в месеца, точно какво великата им варненска журналистка Венелина Томова.
152
18
 
4
 
! Отговори
Болярин преди 13 години
Да, БОЛЯРИН съм!Знам си рода, за сметка на теб ***!Баба ми е казвала, че съм от болярско потекло. Понеже съм от Търново, а там сме само Боляри останали. Всички който сме в В.Търново сме или биляри или царе.
151
4
 
9
 
! Отговори
Filibe преди 13 години
Ти изобщо знаеш ли кой го е казал това за морето и провинцията? Хемингуей. Е едва ли вие селяците по морето, тъпите гагаузи знаете нещо за него освен тази фраза. Защото сте неграмотни и не четете. Знаете само да се завявате с туристките. Друго не можете, не ви стига интелекта.Дрегото което е, Хемингуей не е казал тези думи като е визирал смрадливите Черноморски градчета.
150
9
 
6
 
! Отговори
българка от плевен преди 13 години
хора оставете варненците да си вярват, че са велики. ега ги залее морето дано!
149
2
 
11
 
! Отговори
anonimen prostak преди 13 години
НЕ ЗНАМ КАКВО ОБЩО ИМА ТЕМАТА ПО ГОРЕ С НЕВЕРОЯТНО ПРОСТАШКИТЕ КОМЕНТАРИ ПО‌-ДОЛУ !?
148
3
 
14
 
! Отговори
do 157 преди 13 години
от кой болярски род си ти бе???***, 100 % че не си знаеш родословното дърво от преди 1850 год. !!!!ходи да те освидетелстват
147
6
 
1
 
! Отговори
4i4ata_pld преди 13 години
"Abe pone ima more a v Plovdiv osven m***ali nishto drugo niama M***alcho"Hahahah i ko kato ima more we, na Gurciq moreto e po-hubavo i nie ve4e samo tam hodim na more. Tupi varnenski selqni! Plovdiv e nai-stariq grad v Evropa a Varna e selo!