Мъж в болница с тежки изгаряния, пил натурален сок

Варненецът закупил напитката от бензиностанция
Обновена: 19 фев 2011 19:51 | 19 фев 2011 19:46,
279
Мъж в болница с тежки изгаряния, пил натурален сок
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

59-годишен мъж от Варна е в тежко състояние, след като пил натурален сок, купен от бензиностанция.

Той е приет в болница с тежки изгаряния на хранопровода, устната кухина и стомаха от киселина или основа с неизвестен,засега произход.

Мъжът се почувствал зле още след първите няколко глътки и служителите веднага извикали Бърза помощ

"При нас са установени поражения от химичен агент. Интензивно изгаряне в устната кухина и по-надолу по храносмилателния тракт. Засегнат е и хранопроводът. Общо взето, засега положението е стабилно", обясни д-р Христо Господинов от Първа хирургия към МБАЛ "Св.Анна" пред bTV.

Производител на сока е австрийска фирма, която има представителства в София и Пловдив.  От бензиностанцията казаха единствено, че доставката е направена от софийска дистрибуторска фирма и обещаха пълно съдействие на разследващите.

Инцидентът е станал преди два дни, като от Районна прокуратура обясниха, че засега не се знае дали отровата в бутилката е киселина или основа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
5
 
6
 
! Отговори
станой преди 13 години
бах мааму не стъпвам у варна повече вече
185
10
 
15
 
! Отговори
Неви преди 13 години
аз съм помакиня и съм горда с това!
184
2
 
12
 
! Отговори
МоРсКи преди 13 години
За това си пия само минерална вода. От както спрях да купувам тия сокове се чувствам като нов!
183
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До Габровеца, ти май си много *** а ?
182
10
 
6
 
! Отговори
Варналията преди 13 години
В сравнение със София,Пловдив,Плевен,Габрово,Търново-до един Мизерни градове-Варна е приказка.Варна е един от най-старите градове в Европа.Гнусни селяни завиждате,че не сте Варналии.Но темата е,че на един човек,пък бил и Варналия му е изгоряло гърлото от "сок",който утре можете и Вие да си купите.
181
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо ли ми се стори от кадрите по телевизията че сока е "Раух". Като бивш барман, мога да различа етикетите дори и само част от тях да се вижда. лично аз вече сок "Раух" няма да пийна никога.
180
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Някои се дразнят на трите постинга за бълг. болярство,но ще припомня още един факт - много девойки от знатни фамилии са омъжени за "прости орачи и копачи",за да не бъдат взети за жени от турците.И един научен,антропологичен факт:Отдавна е установено,че в рамките на три века,абсолютно всички хора от една народност,без да подозират,стават роднини помежду си вследствие на бракове.Точно заради тези болярки у всеки от нас тече поне капка аристократична кръв.Не позволявай да те принизяват, българино!
179
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И не разбирам защо морските ги е толкова много срам, че са потомни на гръцки и македонски изселници?! Какво лошо има?
178
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Морячетата са бивши Макета и Гърци, няма защо да се лъжем. Това че са сменили акцента от македонско-гръцко-тракийски на източен не променя корените им.
177
9
 
4
 
! Отговори
габровец преди 13 години
Най-смешното е, че се хвалят с морето, а много от тях са с македонски корен, а както знаем в Македония море няма. Все едно аз да се преселя в Пловдив и да се хваля със Стария град хахаха
176
2
 
4
 
! Отговори
до 180 преди 13 години
и като живееш в Сащ безопасността ти е гарантирана на 1000 % ,, това ли искаш да кажеш . май много си се захласнал за прехвалената ти Америка момче .
175
12
 
4
 
! Отговори
габровец преди 13 години
Варненците са гагаузи или техни потомци. В останалите морски градове преобладават хората с гръцки корени. Има и македонски изселници. Това допринася за тяхната чепатост. Пишат се за гларуси а са гагаузи, византийци и макета хахаха.
174
0
 
4
 
! Отговори
до 180 преди 13 години
и една позната тези дни замина за Чикаго завинаги, беше стажант адвокатка тук!
173
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Продълж. на пост.181. Неслучайно след 1878 г. потомците на по-богатите чорбаджийски родове,живеещи в градовете,са считани за нещо много по-различно от новобогаташите - именно те са ядрото на онова висше общество,което цар Фердинанд се опитва да създаде.Тези три мои постинга не са по темата на статията,но е престъпно това,което автори с леви убеждения пишат в продължение на повече от век - че нищо не било останало от някогашните ни боляри.Отделно има много интересни спомени по места из страната.
172
0
 
6
 
! Отговори
х преди 13 години
добре, че поне не е пил чиста натриева основа, а все пак разредена със сок
171
1
 
5
 
! Отговори
Варналията преди 13 години
ДО 179Ами дано,но ще го запазят в тайна,в нормална държава ще има съд за производителя,или вносителя и Доживотна солидна пенсия за човека...ако прескочи трапа.
170
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Продълж.на пост.178. Други, подобни на Божена, можеш да видиш по ктиторските портрети в църкви и манастири. Докъм 16-17 в. всяко локално въстание се води от потомци на боляри, имената им са известни. Много от по-дребните аристократи оцеляват по селата и дават началото на т.нар. чорбаджийско съсловие. Известно е, че в задължителните за това съсловие маниери са запазени някои от нормите на византийския дворцов етикет. Продължение ...
169
4
 
32
 
! Отговори
Живея в САЩ преди 13 години
Такова нещо ако се случи в САЩ - пострадалия ако оцелее ще е милионер! А тази бензиностанция/сокопроизводител ще плащат до второ пришествие...Това обаче не важи за прехваления ви ЕС и собено за "държавата Бъ-Гъ.
168
0
 
7
 
! Отговори
ot 159 преди 13 години
do 177аз му писах на тоя, че не е със всичкия си.Но той прогресиращо си твърди, че е болярин. Пълно ку-ку!Дано се оправи човека и дано да разберем пройзводителя на сока- много може да се гътнат от содето дето мият поточната линия. А, явно в тази партида не е измита от каустика!
167
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 177.Турците изколват тогава малко повече от 100 боляри - това е документирано. Една част от нашите боляри успяват да избягат в чужбина- и до днес се знае кои от руските, унгарските, италианските и някои други европейски аристократични фамилии са от български корен. Друга част приемат исляма, за да запазят привилегиите си. Трети успяват да просъществуват и през 15-ти век като владетели-християни - напр.болярката Божена,основала с.Боженци. Продължение ...