Търсят крадла, теглила пари с чужди карти

Жената точила банкомати в столицата
Обновена: 19 фев 2011 14:51 | 19 фев 2011 14:46,
49
Търсят крадла, теглила пари с чужди карти
Снимка: МВР

Полицията търси крадла, теглила пари с чужди карти, съобщиха от МВР.

На 7 януари в столичното Четвърто районно управление софиянка се оплакала, че е открадната дамската й чанта с лична карта, четири банкови карти и пари. По-късно е установено, че същия ден по обед с картите са извършени опити за транзакции от три банкомата в столицата.

След преглед на видеозаписи от охранителни камери в близост до обектите ясно се вижда жена на видима възраст 45-50 г  години, облечена с тъмни дрехи, черна дълга коса, пълно телосложение. Тя е търсената за извършените опити за транзакция от банкомати.

Най-вероятно същата жена се издирва и за друг случай.  На 1 февруари столичанин съобщил за откраднато дипломатическо куфарче с личната му и банкова карта, щофьорска книжка, документи за лека кола “Мерцедес”, нотариални актове и 100 лева. С банковата карта са извършени две транзакции от банкомати в София и са  изтеглени 500 лв.       

Видеозапис от охранителни камери край банковия клон, където е разположен банкоматът е регистрирал жена на 45-50 г.. И тук тя е облечена с тъмни дрехи, черна дълга коса, но този път високо вързана, с лента на главата, пълна. Тя е търсената за неправомерно изтеглените пари от автоматичното устройство.

Характерно за двата случая, е че търсената жена е извършила кражбите на дамската чанта и мъжкото куфарче от кабинети в две столични клиники.

За установяване на самоличността на търсената жена и за издирването й , полицаите от Четвърто РУП-СДВР очакват информация. на тел.  982  811 при гарантирана анонимност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: банкоматикрадла
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Lizeto i se vijda,togava kade e problema.I stiga s toz Pleven!
26
6
 
43
 
! Отговори
панер сикиш преди 13 години
таа ноо секси ве!
25
2
 
40
 
! Отговори
до Hanibal_Lektar преди 13 години
"Новината е побликувана" - не е ли пУбликувана ??
24
1
 
67
 
! Отговори
Hanibal_Lektar преди 13 години
Колеги от Днес , действително са прави хората пред мен ! Новината е побликувана на 09.02.2011 21:00 със заглавие " Издирват крадла, теглила пари с чужди карти " . Уважавайте потребителите си и не ги правете на *** , те правят сайта ви посещаван ! Успехи и приятен ден !
23
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** Нинова, кво толкова се чудят..
22
2
 
50
 
! Отговори
Василиса Премъдра преди 13 години
Наградата за информация по случая каква е? Вкарайте малко хъс, българинът без награди не върти телефон току-така.
21
3
 
38
 
! Отговори
oh преди 13 години
това вече е било публикувано колко пъти ще се пуска за повторение през няколко дни като няма новини поне не пишете глупости моля ....
20
0
 
39
 
! Отговори
КауБойко преди 13 години
Ааа ще се сетят журналята как се търсят престъпници. Трябва да стане това нормална практика и както в америка по опаковките да се слагат лица на изчезнали хора, а по телевизията от време на време в ъгълчето да се слагат снимки на издирвани лица.
19
3
 
47
 
! Отговори
ined преди 13 години
Като и гледам габаритите трябва да е Фидоска, само че е с перука.
18
0
 
34
 
! Отговори
Оле! преди 13 години
извинявам се за граматичния си коментар с номер 15 :)) Май трябва вече да си слагам очилата, когато чета 8-)
17
2
 
38
 
! Отговори
Оле! до Анонимен 14 преди 13 години
А кой ще ги преведе на човешки език мемоарите на тъй наречената Кремена?
16
2
 
38
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Кременчук,вервам...ти;то на времето на царя...повервах,че на теб ли няма.Харчи парите със здраве и когато дойдеш случайно в Кривунделово,питай замен и ела да се почерпим за...здраве.(много добре владееш ...езиците,аз не могаама като дойдеш - два,три урока не са ми...излишни)
15
2
 
36
 
! Отговори
тъпата гошка преди 13 години
..гошо, гошо , виж до какви коментари докара хората - ама ти не знаеш ли , че от майтап всеки не разбира...знаеш, де..но...ето...
14
1
 
44
 
! Отговори
Оле! преди 13 години
Днес бг, направете подраздел "Търси се" и пускайте редовно подобни снимки. Мисля, че ще има голям интерес.И си редактирайте изречението: "в столичното Четвърто районно управление софиянка се оплакала, че е открадната дамската й чанта с лична карта" - макар и да се разбира какво искате да кажете, граматически не е ясно кой на кого откраднал чантатата.
13
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До Krimena St ZagКременче, дори само 10% истина да има в това, което разказваш, поздравявам те! Ти си голям образ, внасяш много свежест и емоции в сайта.Ако пък всичко е станало така, както го разказваш, моля те, започни да си записваш тези неща в дневник, защото след време от него можеш да направиш чудесна книга с мемоари. Желая ти успех в живота!
12
2
 
37
 
! Отговори
df преди 13 години
ТАЗИ НОВИНА ВЕЧЕ Я БЯХТЕ ПОБЛИКУВАЛИ?
11
1
 
32
 
! Отговори
.... преди 13 години
банкоматите на банката кояот ползвам имат камера снимаща когато тегля пари.не е лошо да се замислят и останалите компании.и последно при издаването на картата ме попитаха за нещо каот застраховка при подобни случаи.
10
4
 
46
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
До 5Аз показания не съм...давал,тук да не съм на...разпит.Казах че я видях вКривунделово и теб съм те виждал...там;изглеждаше ми ...много умен и наистинае...така.
9
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А след като си я виждал в това казино защо не се обадиш в полицията.
8
0
 
45
 
! Отговори
до 5 преди 13 години
и какво,ще отидеш до кривунделово да търсиш гошо-*** ли? ти чувство за хумор нямаш ли?