Търсят крадла, теглила пари с чужди карти

Жената точила банкомати в столицата
Обновена: 19 фев 2011 14:51 | 19 фев 2011 14:46,
49
Търсят крадла, теглила пари с чужди карти
Снимка: МВР

Полицията търси крадла, теглила пари с чужди карти, съобщиха от МВР.

На 7 януари в столичното Четвърто районно управление софиянка се оплакала, че е открадната дамската й чанта с лична карта, четири банкови карти и пари. По-късно е установено, че същия ден по обед с картите са извършени опити за транзакции от три банкомата в столицата.

След преглед на видеозаписи от охранителни камери в близост до обектите ясно се вижда жена на видима възраст 45-50 г  години, облечена с тъмни дрехи, черна дълга коса, пълно телосложение. Тя е търсената за извършените опити за транзакция от банкомати.

Най-вероятно същата жена се издирва и за друг случай.  На 1 февруари столичанин съобщил за откраднато дипломатическо куфарче с личната му и банкова карта, щофьорска книжка, документи за лека кола “Мерцедес”, нотариални актове и 100 лева. С банковата карта са извършени две транзакции от банкомати в София и са  изтеглени 500 лв.       

Видеозапис от охранителни камери край банковия клон, където е разположен банкоматът е регистрирал жена на 45-50 г.. И тук тя е облечена с тъмни дрехи, черна дълга коса, но този път високо вързана, с лента на главата, пълна. Тя е търсената за неправомерно изтеглените пари от автоматичното устройство.

Характерно за двата случая, е че търсената жена е извършила кражбите на дамската чанта и мъжкото куфарче от кабинети в две столични клиники.

За установяване на самоличността на търсената жена и за издирването й , полицаите от Четвърто РУП-СДВР очакват информация. на тел.  982  811 при гарантирана анонимност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: банкоматикрадла
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази крадла какъв родител може да е, какъв пример ще дава на децата си. Затова нацията ни става все по-деградирала.
6
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
az i minaliqt put vi kazah i sega vi kazvam proverete v kazino rila za neq kakto vi kazah tq igrae tam s dushterq si vsi4ki q znaqt?
5
12
 
43
 
! Отговори
до гошо тъпото преди 13 години
сега заслужаваш да те задържат куките и да платиш глоба за фалшиви показания и заблуда на органите на реда ***
4
2
 
39
 
! Отговори
тъпата гошка преди 13 години
..ами като ...са и направили....снимка да я..приберат..или ..аз да я ...пребарам...с..парите...
3
0
 
62
 
! Отговори
78978 преди 13 години
Тази я търсеха и преди няколко дена. Но няма нищо лошо в сайта да публикуват още веднъж и статията, и снимката, след като още не е заловена. Дори трябва да се поощрява публикуването точно на такива материали със снимки, ако охранителна камера е заснела обирджии и други престъпници. Все някой ще се сети нещо и ще помогне за издирването им.Крайно време е да се вземат мерки, та не гражданите, а престъпниците да живеят в страх и да са вечно в напрежение.
2
11
 
48
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Тази на снимката я видях в Кривунделово,питаше ме за...банкомат и дали работив събота и ...неделя.Казах й че не...работи,защото всички тук...почиват.Тогаватя ми поиска заем от 1000 лева за уйкенда,а в понеделник,като изтегли ще ги върне.Обещах да й...дам,ама после се сетих,че и аз трябва да...тегля;то обещаването,не е като...даването.
1
0
 
47
 
! Отговори
това ли е крадлата преди 13 години
Тази на снимката ли е ???