Две жертви при пътния ад в "Бояна"

Челно са се сблъскали джип и автомобил Киа
Обновена: 2 мар 2011 10:32 | 2 мар 2011 09:03,
93
Две жертви при пътния ад в "Бояна"
Снимка: Булфото

Двама души са загинали при катастрофата в кв. „Бояна”, за която за която ви съобщихме по-рано.

Инцидентът е станал към 7 часа тази сутрин. Ударили са се джип и лек автомобил „Киа”.

Още по темата

При инцидента тежко ранени са и други трима души, отведени са в болница.

В процес на изясняване е самоличността на загиналите, както и причините за станалия пътен инцидент.

Движението в района на катастрофата е спряно, блокирани са и автобусите по линии 63 и 64.

В този час силно натоварено е движението по Околовръстния път на София. Затруднено е и преминаването през кръстовището на бул. „Цар Борис ІІІ” и Околовръстното.

Натоварен е трафикът по бул. „Александър Малинов” в комплекс „Младост”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
9
 
! Отговори
ан преди 13 години
НЯКОИ ПРЕПОРЪЧВАТ ОКО ЗА ОКОНЕ Е ТОЛКОВА ЛЕСНО,ЗАЩОТО БЛИЗКИТЕ НА НЕВИННИТЕ ЖЕРТВИ СМЕ В ДЕПРЕСИЯ И ЖИВОТА НИ Е АД ОСТАНАХМЕ БЕЗ РАБОТА, НЕ НИ СЕ ЖИВЕЕ ПОВЕЧЕ , А ТРЯБВА ДА СЕ ПОМАГА НА НЕВРЪСТНИТЕ ДЕЧИЦА ОСТАНАЛИ СИРАЦИ ОТ ЙОСКОВЦИ НА ПЪТЯСЪДИИТЕ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗА СЕГА БОГ ГИ ПАЗИ И ТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ЖИВЕЯТ В ДРУГ СВЯТ ,НО РАНО ИЛИ КЪСНО И ТЕ ЩЕ ИЗПИТАТ ПОДОБНА БОЛКАПРИРОДНО РАВНОВЕСИЕ, ГОСПОД ЛИ КАКТО ИСКАТЕ ГО ПРИЕМЕТЕ
86
0
 
16
 
! Отговори
ринго преди 13 години
скапана държава .....бандитите се намират в своя РАЙ
85
0
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
do koga tia *** shte ni ubivat
84
0
 
1
 
! Отговори
щирлиц преди 13 години
до82:Зад Йоско и &.
83
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** не четеш ли че става въпрос за Йоско от Сливен ...мнооо си прос баце
82
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
JEEP E MARKA SUV,PROZVEJDA SE OT CRYSLER
81
0
 
22
 
! Отговори
Мариета преди 13 години
Пожелавам на тая *** да не види бял ден! Искам с него да се саморазправят близките на тези пет човека - да го осакатят дотолкова, че да може единствено да мисли и да страда!!!
80
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този Йоско, няма ли най-сетне да си го получи? От кое село е таззи грозна мутра? И как така още е на свобода и убива още и още невинни хора? КЪДЕ СТЕ ББ И СИЕ? Или си пиете питиетата заедно.
79
1
 
6
 
! Отговори
насо преди 13 години
защо 2 статии за едно и също нещо бе мамка ви! номерата на Дневник ли виждам и тук???
78
1
 
18
 
! Отговори
silviyakr преди 13 години
Няма справедливост, мамка му!! В този ван трябваше да са децата на подкупните съдии които го оставиха на свобода! Лека им пръст на невинните хора и съболезнования на семействата им. po otno6enie na komentara decata na sudiite nqmat vina vinovni sa samite sudii ili o6te po loso opravlenieto na durjavata niski zaplati - potkupni slujiteli sudii , policai , doktori .....suboleznovaniq na semeistvata
77
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е ,за това не ни искат в Шенген.Закона е "ВРАТА У ПОЛЕ.КОЙТО МОЖЕ Я ЗАОБИКАЛЯ"Шенген ще видим през крива румънскка солета.
76
0
 
12
 
! Отговори
steff преди 13 години
кво правят на свобода ли?Невиждаш ли какво правят? Убиват хора!!!
75
0
 
10
 
! Отговори
до 72 преди 13 години
Как да стане брато ,като ТЕ са им работници ,поизтръскат ги и ги пускат/веднага/,да пълнят джобовете ,а после и гушките на господата ,абе да има .....ДАЛАВЕРА му викат. Но сега е момента обществото да каже своята дума и насила ,ако трябва да бъде натиснат СЪДА и бъде .....ОСЪДЕН ПРИЛИЧНО и ПОДОБАВАЩО виновния!Обществото да следи всяко дело до КРАЯ!
74
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Йоско ли е, Янко ли е, Тръци ли е, не ме интересува ... Интересува ме какво правят тия гадове на свобода ???
73
2
 
13
 
! Отговори
култура ми /ни/Янко преди 13 години
Срамота е за БГ ,да загиват невинни хора ,естествено това е и плод от некадърното все повече шофиране по пътищата и неофициално ,вече всеки 2-ри е със закупена книжка !Интересно ,тези които им ги продават не се ли срещат и разминават по пътияата с ------"ТЕЗИ"-----участници в дижението и нямат ли бащи и майки ,жени и ДЕЦА ....всички НИЕ? СРАМОТА ,СРАМОТА ,до кога няма да ни пука ?Управляващите управляват така ,както ги натиска народа ,но това ,......народ ли е като се замислим?
72
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съдиите, които оправдават и пускат на свобода такива хора, имат ли коли, шофират ли, возят ли децата си? Изобщо мислят ли, че и на тях може да им се случи жестоко преживяване? Сериозно ли считат, че лошото- това е за другите?
71
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В затвора не някакъв си Й.Й, а магистратите, пускащи на свобода всякакви подобни. Да вземе да дойде Европейският съд и да замести изцяло нашия. Друг изход нямаме! Така ще си мрем по пътищата. Жалко за невинните, имали нещастието да срещнат един уверен в безнаказаността си човек.
70
0
 
7
 
! Отговори
ами да ,вече преди 13 години
се започна оправданието :Този Йоско не бил този а някакъв от гр.Сливен ,но въпреки това ,който и да е ,защо е карал в....... НАСРЕЩНОТО ?Явно ,верно си е закупил ,книжката ?
69
1
 
15
 
! Отговори
до БГ преди 13 години
Българи не си купувайте книжките ,те сеят смърт ,всеки 3-ти вече кара срещу вас с купена книжка ,направете нещо за да не загиват ----невинни !
68
4
 
12
 
! Отговори
до 56 преди 13 години
Герберите са от 1.5 г., та тоя Йоско кога порасна за 1.5 г.,явно че е плод на по-раншно управление и е работник на 3-ната коалиция!Друг е въпросът ,че и той си е КУПИЛ книжката за правоуправление /щом се движи в насрещното /,а те се купуваха по времето на 3-ната коалицийка ,а сигурно и от тук пишещите има доста "купили си и ТЕ книжки!Нормално, в БГ сме все пак ,...*** и селяния =константа!