Похитителят още е в банковия клон

Преговорите с 27-годишния Стефан Петров продължават
Обновена: 24 мар 2011 16:31 | 24 мар 2011 14:28,
236
Похитителят още е в банковия клон
Снимка: Dnes.bg

Похитителят, който взе заложници в клон на Инвестбанк в Сливен, все още е в банката.

По-рано мъж беше изведен от полицаи от сградата и се появи информация, че похитителят се е предал. Оказа се обаче, че от банката е излязъл психолог, който се е сменил със свой колега.

Мъжът, който опита да обере банката, държа като заложници служители на офиса в продължение на над 18 часа. Тази сутрин на свобода беше пусната и последната заложничка на похитителя. Похитителят обаче остана в банката и вече е там повече от 22 часа.

Полицията продължава да води преговори с него. Сутринта премиерът Бойко Борисов го призова да се предаде.
"Дал съм изрични указания – предаде ли се, да се спазват всички изисквания на закона. Един шамар няма кой да му удари", обърна се Борисов към похитителя.

Още по темата

При заложническата драма беше ранен охранител на банката. Животът на 42-годишния Станчо Станчев вече е вън от опасност. Заложниците бяха пускани на свобода на няколко пъти.

По първоначални данни похитителят е 27-годишният Стефан Петров от новозагорското село Кортен. Той е работел като охранител. Пред дома му в Кортен има засилено полицейско присъствие.

Младият мъж е сирак. Поискал е да се види със свои приятели и с шефа на охранителната фирма, в която работи, който му бил много близък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още по темата: Сливенбанкапохитител
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
18
 
! Отговори
GOSHO преди 13 години
ТРЯБВА БОЙКО ЛИЧНО ДА ВЛЕЗЕ ВЪТРЕ И ДА МУ ИЗДЪРПА УШИТЕ, СЛЕД КОЕТО С ДВА ПРЪСТА ДЪРЖЕЙКИ ЛЯВОТО УХО НА 27-годишния Стефан Петров ДА ГО ИЗВЕДЕ ПОКАЗНО ОТ ОФИСА НА БАНКАТА
5
13
 
18
 
! Отговори
Dqdo_Mraz преди 13 години
Абе какви са тея глупости? Кво чакат още? Да пращат качулатите да го изкарат с шутове. За кво са ни иначе. Сам барикадиран престъпник без заложници не могат да изкарат. А медиите за капак на всичко го изкараха светец. Не мога да повярвам.
4
4
 
10
 
! Отговори
слез на земята преди 13 години
Никой полицай не е лъгал, медиите си съчиняват ...
3
2
 
22
 
! Отговори
Сценарист преди 13 години
Достойно за холивудски екшън!..Дръж се пич не се предавай, сега шефът ти ще докара два хеликоптера хора и ще изчистят района пред банката, после те товарят с чувалото с кинтите и направо на Канарските острови.
2
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поредната милиционерска лъжа на некадърниците ...
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Йохуууууууууууууу! :)))