Заловиха мъж, разпространявал порнография с малолетни

Арестуваният изнудвал децата да се събличат пред скайп
Обновена: 25 мар 2011 15:31 | 25 мар 2011 14:37,
127
Заловиха мъж, разпространявал порнография с малолетни
Снимка: Архив Булфото

Антимафиоти от Пловдив и София заловиха 28-годишен мъж за разпространение на порнография с участието на малолетни.

Според органите на реда Иван Л. е принуждавал малолетни момичета да се разсъбличат през камерите си на скайп и да се опипват.

Установено е, че арестуваният се е регистрирал в интернет пространството като 14-годишен и чрез скайп намирал деца на възраст от 9 до 14 години.

Той уговарял момичетата да се събличат голи пред камерата, а ако някое от децата откажело, Иван го заплашвал, че ще му нанесе побой.

"Децата са се стресирали и са правили това, което той иска, защото са се страхували да не бъдат открити от обвиняемия в домовете си“, обясни за Dnes.bg Галина Андреева от районната прокуратура.

Преди дни майката на едно от изнудваните деца, което е деветгодишно от София, разбрала какво се случва с дъщеря й и веднага подала сигнал в полицията.

Прокуратурата е внесла в Районен съд – Пловдив, искане за най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража”.

Обвиненията срещу Иван Л. са за извършване на блудствени действия с лице, ненавършило 14 години, като е използвал информация, предоставена в интернет, за това, че е набирал и принуждавал непълнолетни да мастурбират, обясни прокурор Андреева.

Все още не е ясно с колко момичета мъжът е контактувал по този начин, но в компютъра му са намерени множество снимки на голи девойки.

Иван не е осъждан, живее с родителите си в Пловдив и е безработен.

По-късно през деня съдът ще гледа мярката му за неотклонение.

За такъв вид престъпление законът предвижда лишаване от свобода от 1 до 6 години и глоба до 10 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
2
 
2
 
! Отговори
Момиче на 17 до Лора преди 13 години
Ти пък прекаляваш с изказванията,а после питаш дали в другите има нещо човешко-имам предвид коментар 95:какви най-жестоки мъчения,каква смърт?! Да гният по затворите съм съгласна,но за другото много се вживяваш! Друг е въпроса,че тук пише някакъв педофип,който се представя за анонимен.
101
2
 
4
 
! Отговори
АЗ до Лора преди 13 години
Лора, в това се превръщат хората, когато обществото е безбожно, болно (както казваш), безпринципно, аморално и всичко останало, което произлиза от първото, което споменах. Не е до живота, а до хората - винаги е било и ще бъде. Въпрос на избор. Това, че тук виждаш ***, които нарочно те дразнят, не означава, че всички са такива. Споко ;-)
100
3
 
3
 
! Отговори
Лора преди 13 години
Боклуче, аз съм я оставила за 2 месеца само - после няма и да й стъпи краченцето там! А вие си умрете в мизерията, гадни педофили скапани! Накрая ще си останете само вие, *** и скапаните управници! :-)
99
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
киро,на дали си е оставила детето тука щото така и е кеф.сигурно иска да му осигури по-добър живот.
98
5
 
3
 
! Отговори
До Лора преди 13 години
Лора, като се радваш, че си се махнала от тая държава що си си оставила детото тук ***?? Нека сега "болните мозъци" да я направят майка на 11 години! Пада ти се!
97
3
 
3
 
! Отговори
Лора преди 13 години
И да - само че няма да се върнем, точно заради ей такива болни човешки издънки, грешка на природата. Тук няма толкова обременени психически хора. Мерси, тук си ми е добре, където сме! Точно по тази причина ще измъкна по най-бързия начин и детенцето си от тази жалка ***! Погледнете се и се чуйте само... ;-(
96
3
 
3
 
! Отговори
Киро преди 13 години
Тая си оставила детето на 9 години да го гледа някакво бабе, па сега била разтревожена. Сигурно не един, ами двама батковци си има вече.
95
0
 
0
 
! Отговори
птичка преди 13 години
94,имам предвид,че семейството е най-важният,но не и единствен фактор!
94
5
 
3
 
! Отговори
Лора преди 13 години
Как може България да е толкова пропаднала вече...тук говорим за деца на по 8-9 години! Срам нямате ли, болни мозъци такива...Като ви чета, започвам да се чувствам по-спокойна, че съм се махнала от тази болна, жалка, скапана държава - вие си я заслужавате, както и живота в нея! ;-( В това ли ви превърна мизерния живот, който живеете? ;-(
93
0
 
0
 
! Отговори
Момиче на 17 до 91. преди 13 години
Само за едно не си прав:дори да знае квартала и училището това пак не е достатъчно,защото има много деца в училище с еднакви имена.Друг е въпроса ако ги види на камерата.Що се отнася до айпи-адреса може да те намери само някой хакер,а тоя *** не е бил такъв.
92
3
 
4
 
! Отговори
До Лора преди 13 години
Няма страшно, Лорче, като се върнете от чужбина дъщеря ви ще ви покаже всичко, което е научила!
91
0
 
0
 
! Отговори
SAW преди 13 години
до 89:То това е акъл...или го имаш или го нямаш! Не е като онова...да може да се набие !!!
90
3
 
3
 
! Отговори
Лора преди 13 години
Съжалявам те. Такива като теб не само трябва да гният по затворите, а да им налагат най-жестоки мъчения преди да умрат!!!
89
0
 
2
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
Ми кой ти пречи да контролираш ТВ-то, радиото, компютъра и нет-а поне? Не прехвърляйте отговорността за възпитанието и ценностите у децата ви на обществото. Едно дете може да е свястно и сред най-развалениете *** - гаранция. Виждал съм го и го виждам постоянно.
88
1
 
2
 
! Отговори
До Лора преди 13 години
Лорче, не че нещо, ама вечер бабето като заспи, и пред камерата като почнат едни танци...
87
2
 
5
 
! Отговори
Лора преди 13 години
такъв жалък изтрещялник на парченца ще го нарежа! Това са невинни деца, тук не говорим за тийнейджъри, които вече правят секс. Тези дечица дори не разбират какво точно ги карат да вършат и за какво! Който има дъщери ще ме разбере най-добре за какво говоря! А вие, които бълвате такива глупости - имайте малко срам, къде остана човешкото у нас?!
86
1
 
4
 
! Отговори
До Момиче на 17 преди 13 години
Първо да ти кажа може да ги намери защото се е представял за дете на техните години и следователно са си писали и за други неща преди да се стигне до порното, за да им спечели доверието и да станат един вид "приятелчета". Втория вариянт е само да знае квартала или училището им. Има и трети вариянт, които никак няма да ме учуди също - по IP адреса на компютъра. Както могат да намерят и теб в момента.
85
5
 
2
 
! Отговори
Буш преди 13 години
Лора, дай скайпа на щерката? :)
84
0
 
8
 
! Отговори
№ 86 преди 13 години
Ти разлика от 8-10 годишно и 17 годишно правиш ли!? Умното момиче сигурно е девствено още а?
83
0
 
1
 
! Отговори
птичка преди 13 години
71,ставаше въпрос за "пожеланието".нищо лично просто ме потресе.абсолютно ме възмутиха коментарите на голяма част от пишещите!възпитанието зависи от родителите,но като цяло и обществото носи своят принос и отговорност.по тв-голоти(не ми е ясно що няма цензура????),по радиото песни(нямам думи),в училище.....,по улиците-пак не е особенно възпиттелно.това са нашите деца-в смисъл,български деца и трябва всички да се грижим за тях,нали са бъдещето ни!