Заловиха мъж, разпространявал порнография с малолетни

Арестуваният изнудвал децата да се събличат пред скайп
Обновена: 25 мар 2011 15:31 | 25 мар 2011 14:37,
127
Заловиха мъж, разпространявал порнография с малолетни
Снимка: Архив Булфото

Антимафиоти от Пловдив и София заловиха 28-годишен мъж за разпространение на порнография с участието на малолетни.

Според органите на реда Иван Л. е принуждавал малолетни момичета да се разсъбличат през камерите си на скайп и да се опипват.

Установено е, че арестуваният се е регистрирал в интернет пространството като 14-годишен и чрез скайп намирал деца на възраст от 9 до 14 години.

Той уговарял момичетата да се събличат голи пред камерата, а ако някое от децата откажело, Иван го заплашвал, че ще му нанесе побой.

"Децата са се стресирали и са правили това, което той иска, защото са се страхували да не бъдат открити от обвиняемия в домовете си“, обясни за Dnes.bg Галина Андреева от районната прокуратура.

Преди дни майката на едно от изнудваните деца, което е деветгодишно от София, разбрала какво се случва с дъщеря й и веднага подала сигнал в полицията.

Прокуратурата е внесла в Районен съд – Пловдив, искане за най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража”.

Обвиненията срещу Иван Л. са за извършване на блудствени действия с лице, ненавършило 14 години, като е използвал информация, предоставена в интернет, за това, че е набирал и принуждавал непълнолетни да мастурбират, обясни прокурор Андреева.

Все още не е ясно с колко момичета мъжът е контактувал по този начин, но в компютъра му са намерени множество снимки на голи девойки.

Иван не е осъждан, живее с родителите си в Пловдив и е безработен.

По-късно през деня съдът ще гледа мярката му за неотклонение.

За такъв вид престъпление законът предвижда лишаване от свобода от 1 до 6 години и глоба до 10 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
7
 
3
 
! Отговори
:-) преди 13 години
Пич, правилно си се кръстил - Нестабилен. Един здрав, млад, жизнен 34 годишен да живее при родителите си е срамота...(освен ако не е инвалид и не може сам или нещо подобно)
61
2
 
4
 
! Отговори
АЗ до 55 преди 13 години
Г-жо,както вече достатъчно хора казаха, отговорността е на родителите! Те трябва да пазят децата си по всеки начин от досег със сексуалната тематика, било то като им контролират облеклото, интернета и всичко, което може да се използва срещу тах и да предизвика посегателство по един или друг начин. Това имах предвид. Защото травмите ще са големи после. А колко консервативни трябва да сме - всеки избира. Аз, ако се наложи, бих стигнал до крайност, ако това ще предпази детето ми.
60
4
 
7
 
! Отговори
Нестабилен преди 13 години
До ГригорПич, в момента и аз съм безработен,на 34 съм,и живея с майка ми,НО НЕ СЪМ посегнал на деца! Ти си....
59
1
 
6
 
! Отговори
hahah преди 13 години
az s1m na 12 godini i kogato po skype nepoznati mi pra6tat pokani az gi othv1rlqm tezi deca e trqbvalo tova da napravqt no tozi trqbva ne do 6 godini ami do 15 da leji v zatvora
58
2
 
3
 
! Отговори
do 59 преди 13 години
To che naroda e iztreshtql iztreshtql e, samo deto edinstveno po forumite vsichki sa mnogo strashni, a na ulicata kogato se naloji naistina da pomognat na nqkogo samo svejdat pogled i produljavat, kaji si, che ne e taka obache edva li i sebe si shte uspeesh da zabludish.
57
1
 
9
 
! Отговори
yaro преди 13 години
и родителите са за бой-може ли да оставяш детето си да говори свободно с всакакви хора в тоя скайп?
56
9
 
12
 
! Отговори
Григор преди 13 години
Живее с родителите си, безработен, всичко е ясно. Не е бил с жена сигурно 5-6 години, а незадоволеността винаги води до извращения. Най-лесното е да му турим 3-4 епитета, да го зачеркнем от картата на социума и да си пожелаем дълго време да не види свобода. По-трудничко е да си признаем, че ние с нашата суета, със склонността си да отбягваме и зачеркваме всеки, който не е "готин", да делим хората на нормални и неудачници, сме инкубатор за точно такива "***".
55
4
 
11
 
! Отговори
Внимание ! преди 13 години
Да внимават педофилите.Виждам че тук много се насъбраха да защитават заловения си колега.Този имаше късмет че ще го съди некадърния ни съд.Следващия може и да стигне до него на няколко парчета.Щото народа тотално изтрещя и все по-малко ще търпи *** и всякакви *** да правят каквото си искат.Та дори и те да си имат някакво оправдание .Ще има счупени кратуни.
54
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво предвижда НК за прдители изпуснали юздите на децата си
53
2
 
10
 
! Отговори
Вальо преди 13 години
53 анонимен,прав си! Вината не е само в тоя педофил,а и до голяма степен в *** безхаберни родители на тия деца.
52
4
 
3
 
! Отговори
брех преди 13 години
Да му се прииска на човек да върнат смъртното наказание....Или още по-добре бой с камъни както далеч наизток...
51
4
 
7
 
! Отговори
44 преди 13 години
Ами в детското облекло са рядкост дългите рокли. А тогава и бебетата да вземем да не ги обличаме в ританки и камизолки, че прилепват по тялото. Никой нормален повтарям нормален мъж, жена или *** дори не би се възбудил от едно дете, да не би 90 г. гола баба ще ви възбуди (нали няма значени годините). Плаша се напрово с колко *** трябва да съжителстваме в БГ. Но стане ли война ще имам значителен принос за изтреблението им. *** гнусни.
50
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трябва да се върне смъртното наказание за такива ***.
49
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само родителите са виновни.*** има навсякъде и винаги ще има.Имам позната с 4-годишна дъщеря,която като не и е кеф да се занимава с детето просто го тропосва пред ТВ или компютъра и отива да си пие в другата стая.Сигурно много родители са така.И после''ОЛЕЛЕ"!
48
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Олеле, този *** са го закопчали, но тези ***, които коментират как 10годишни "се праскат" , кой ще ги хване тях? Аз не виждам разлика между тука коментиращите и мъжа от статията... ***... Толкова ли се изврати този народ?
47
2
 
4
 
! Отговори
птичка преди 13 години
това е болестно състояние и трябва такива хора да бъдат подлагани на терапия!вчера по скайп а, утре може да му прихлопа и да отиде в накое училище или на някоя площадка!пази,Боже децата ни!!!П.С-не забравяйте,че пишете с реални хора ,за реални случаи-коментари като по-долните съвсем не са образователни!макар и анонимни спавайте добрият тон и обноски!
46
3
 
9
 
! Отговори
№ 36 преди 13 години
Децата на тези години още нямат житейски опит. Нямат такова осезание за добро и лошо и лесно могат да бъдат манипулирани. Същото например ще се получи ако комшийчето строши с топката прозореца ми и аз го накарам да почисти стъклата или нещо друго за назидание защото иначе: Ще дойда у вас и ще разкажа на родителите ти. И после няма да видиш игра е топка поне няколко месеца! - Видя ли как лесно става.
45
3
 
6
 
! Отговори
??????? преди 13 години
41...ti v red li si???kak moje da izobshto da se izkazvash taka...???e zatova obshtestvoto ni e edna tinia...zashtoto ezika im e na tvoeto nivo...45...mislia che ne si zaslujava da otgovariame daje na tozi ...***...
44
3
 
7
 
! Отговори
crab преди 13 години
Прокуратурата е внесла в Районен съд Пловдив, искане за най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража.Към тези тежки мерки да добавят и:1. застрелване от упор.2. блъскане с тир.3. скок без бънджи и тн.Гавра с малолетни, такива *** не са ни нужни.
43
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
28 godishen i jivee s roditelite si loooooooooooooooooooooooooooooooooool