Дали Михов е пил алкохол или упойващи вещества?

Изследванията ще са готови до две седмици
Обновена: 31 мар 2011 16:56 | 31 мар 2011 16:54,
52
Дали Михов е пил алкохол или упойващи вещества?
Михаил Михов. Снимка: БТА

Две седмици ще са необходими, за да се установи дали в кръвта на починалия бизнесмен Михаил Михов е имало алкохол или упойващи вещества, заяви говорителят на Окръжната прокуратура Нина Панчева.

Тя отказа да коментира официално дали има данни Михов да е имал посетители в хотелската стая в Правец, в която беше открит мъртъв.

В момента са назначени хистологични изследвания, както и изследвания на кръвта.

Засега експертите били категорични, че се касае за бърза сърдечна смърт вследствие на коронарна недостатъчност.

„След като приключат работите на тримата експерти, ще е ясно и какъв ще е ходът на образуваното производство в прокуратурата. Засега то се води срещу неизвестен извършител“, коментира още Нина Пенчева.

До момента има разпитани свидетели и продължават разпитите на всички лица, които имат отношение към случая, посочи тя и добави, че няма задържан.

Още по темата

„Когато се получи сигнал за настъпила смърт и не са установени причините и обстоятелствата около настъпването й, е редно да се изяснят, а изясняването на тези обстоятелства стават по предвидените способи в НК”, коментира Панчева по повод образуваното досъдебно производство по чл. 115 – за убийство.

При извършения оглед на местопроизшествието няма видими външни белези за насилие. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
бело дугме преди 13 години
ружица си била...
41
1
 
4
 
! Отговори
Бг чадъра преди 13 години
Жена влязла .намти къде, онзи стрелял от засада, разфасовали Картофа или Краставицата - кое му е новото?!В ЖК "Г. Делчев" в блок 216 някакви типове с власт инсталирали цяла нелегална нощна лаборатория за експерименти над гражданите - как да ги убием с лъчи с висок интензитет и прочее кошмари. Срещу заплащане, естествено, за участниците в този дивашки експеримент. Какво се учудвате?Докато ДС е жива, докато кадрите й са истинската, реалната власт над раята в тази опърпана държавица, докато те решават кой ще живее и кой - не, няма да има ред, справедливост, сигурност и закони. Добре го запомнете, хоря! Един добър човек, малко преди да бъде екзекутиран от братовчедите на ДС и КГБ - Гестапото - каза с примка на шията: Хора, обичах ви! Бдете!
40
0
 
5
 
! Отговори
ТОНИ преди 13 години
Злото на тазй земя са ....ПАРИТЕ....малцина осъзнават това...Каква полза ако придобиеш цял сят а погубиш душата си.Христос казва намразете го тозй свят станете да си идем от тука НЕ МОЖЕ ДА СЛУЖИТЕ НА БОГА И НА МАМОНА (БОГАТСВОТО) ДА МУ МИСЛЯТ ТЕЗЙ КОЙТО ИМАТ ПАРИ СА(МАМОНА)ЗЛОТО
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЕЕЕЕЕЙ,ХОРААА! ИМА ЛИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ ВЕ?
38
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
хм..че вие какво очаквате бе.ядене и пиене нон стоп и жени..това е охолния живот.и от това се умира господа паричковци.ни да ги имаш ни да ги нямаш пусти пари...тъй ..и къде е сега момчето с пари? еми правете си сметката..има и умиране..не всичко е пари както пееше Лилито
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От записите на охранителните камери става ясно, че час преди предполагаемото време, когато е настъпила смъртта на бизнесмена Михаил Михов - Мишо Бирата, от хотелската му стая излиза жена, съобщи БНТ.Бизнесменът беше открит мъртъв вчера в хотел "RIU Правец Ризорт", където отседнал предишната вечер на връщане от Варна към София.По неофициална информация на "По света и у нас" въпросната жена вече е разпитана. Засега обаче не са известни никакви подробности за самоличността й, нито в какви отношения са били двамата.
36
0
 
4
 
! Отговори
КАМЕРАТА преди 13 години
Има и кьорави камери....
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
леле изгоряха ми париците
34
2
 
19
 
! Отговори
Бомба 67 преди 13 години
Едно срс погуби един неудобен човек за *** на който си е плащал .Кой печели от смърта на един свидетел мъртъв.
33
2
 
16
 
! Отговори
Харви преди 13 години
Ами че то, Тити Папазов още вчера на обяд си каза, че това е масиран инфаркт-при това ненасилствен и видяхте ли, че си знае момчето.....а сутринта дори си поплака в БТВ!!!
32
1
 
10
 
! Отговори
баце преди 13 години
всички свидетели на детектора в симеоново и тогава да видим кой са наглите в българия.
31
0
 
17
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
И ДА СА МУ ПОМОГНАЛИ НЯМА ДА ГО ОТКРИЯТ ТОВА Е ИЗМИСЛЕНО СТАЯ ЦЕЛ И МВР НА ТОВА РАЗЧИТА.НЕКА ДАНС И МВР КАЖАТ ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ОПТИЧЕСКИ ЛАЗЕР ПРИ СРС ОСВЕН ИНТЕРФЕЙС И ПОДСЛУШВАНЕ.ТРАЯТ КАТО ТЕПАТ НЕУДОБНИТЕ ЗА ТЯХ ОТ ГОДИНИ А ИМАТ И ПРЪСТ В ТРЕЗОРИТЕ ОСВЕН ЧЕ СОТА Е НА МВР СЕ ИЗПОЛЗВА И СРС ЗА ДА СЕ САМОФИНАНСИРАТ.ВСИЧКИ СА В ЦИРКА ОТ 22 ГОДИНИ И ПЪРВАНОВ-БОРИСОВ-ЦВЕТАНОВ-ДОГАН -СТАНИШЕВ И МНОГО ДРУГИ.
30
3
 
14
 
! Отговори
nekoi преди 13 години
Човека е чукал ...и явно след това не му е издържало сърцето! Явно се е раздал доста сериозно с *урвето.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бог да го прости човека, небесно му царство, но според мен ако има човек толкова пари , ще пие много качествени вина , респективно ресвератрол, а това означава че не е възможно да е получил инфаркт от холестеролна плака, по скоро от някаква субстанция, лекарство, наркотик , само Господ знае
28
2
 
2
 
! Отговори
аноним преди 13 години
26 уважение за написаното
27
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДАМ ПИЛ Е ЛЕКАРСТВО НАРЕЧЕНО БОКО
26
0
 
36
 
! Отговори
ангел преди 13 години
ДВЕ СЕДМИЦИ за токсикологичен анализ! е*ах тая лаборатория, е*ах тия експерти! за това изследване са нужни максимум няколко часа, и може да се направи във всяка що-годе нормална лаборатория. и после министър Цуцко ще мрънкя, че хората все се съмнявали и виждали конспирации.... е ми как няма, като нито веднъж не дадоха ясна и навременна информация? сега пак си оставят 2 седмици за размисъл и скалъпване на удобни версии. и после пак ние ще сме виновни, че не вярваме....
25
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Умрял е от предървен К.Р
24
4
 
15
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
Абе умрел е от кекс !Толкова ли не моите схана!
23
1
 
23
 
! Отговори
паь преди 13 години
до 23:журналистите не мисля. те не могат да меслят. на тях им се плаща, за да НЕ мислятслед съдиите, журналистите са най-продажните скотове