Арестувана е българка, точила банкови карти в Швейцерия

Открит е един манипулиран банкомат в гр. Белицона
Обновена: 8 апр 2011 09:04 | 8 апр 2011 09:04,
42
Арестувана е българка, точила банкови карти в Швейцерия
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Българка е задържана за източване на банкомати в Швейцария, съобщи швейцарската агенция СДА, цитирана от „ Фокус“.

28-годишната жена е арестувана в сряда от полицията в кантона Тичино.

Тя е поставяла скимиращи устройства на банкомати в центъра на град Белинцона.

Така е получавала кодовете за банковите карти и е източвала сметките.

Към момента е открит един манипулиран банкомат.

Предстои да бъде установено колко пари е успяла да открадне жената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
32
 
! Отговори
тим преди 13 години
След като се уморила да точи ***,жената се захванала с интелектуален труд,по препоръка на шефчето в България.Да не смятате,че тези са аматьори и са соло,а?!Всичко е под шапката на добре организирани и структурирани групи,снабдени с мобилни средства,софтуер и хардуер,с иновации на темата и подплатени с финанси и знание за нещата.Денем,шефа им,е директорче в някой клон на същата тая банка,а в свободното време е "капо'.А Полицията и хабер си няма - какво и кой го върши.Те си плащат на куки-певици
41
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ако беше джебчийка - веднага щеше да има - квалификациа от ромски происход ,да пишат-- етническа българка
40
2
 
34
 
! Отговори
гурбетчия преди 13 години
Няма да е лошо от цял свят да бъдат върнати всички българи в България ,изключения да се правят с турците и *** ,понеже веднъж намери ли си работа турчина и *** не мислят за щуротии ,а българина все да открадне нещо ,крадливо племе !
39
0
 
32
 
! Отговори
до 35 преди 13 години
Ех ти искаш българите да бачкат а политиците им да крадат има нещо наречено личен пример е тука няма такава работа ,тука сичко е лицемерие не обвинявай ащото не си на тяхно место повечето поставящи скимовете живеят на социалния минимум, и рискуват за дребни пари и кой си ти бе да говориш от името на господ това в най лощия случай се нарича психчна болест оди си лекувай манията за величие праведни честньо сигурно си някой дето толкова го мачкст че освен се прай на праведник няма как да изпъкне
38
1
 
31
 
! Отговори
эиэиэ преди 13 години
А кой е боса на българката, няма значение!?!Важното е "добрите европейци" и лошите българи!!!Крадеш с милиярди това е демократ!И да не се окаже, че българката е леко ***?
37
0
 
32
 
! Отговори
от Швейцария преди 13 години
Преди години , когато дойдох да живея в CH , шефа ми каза като ме питат да казвам ,че съм унгарка,защото тук за българките знаят,че са *** и крадли ,много ме заболя ,но това е истината .
36
1
 
33
 
! Отговори
Грешка, 33 преди 13 години
Пише не "българска гражданка", а "българка: Bulgaria woman". Дали превода да оправят или истината да подправят, че е българка, крадла, отишла чак в малкото неизвестното красивото градче Белинцона, градче като от картинка, с добри и трудолюбиви хорица, да им измъква парите, които са спечелили с честен труд. Срам!
35
2
 
34
 
! Отговори
Защо преди 13 години
Абре българи, защо не учите, защо не работите, защо не инвестирате в знания и почтени умения, защо не четете Библията, защо не сте честни и почтени? Защо духовния ви хоризонт е до силиконовите подплънки, чалката и летите джанти, нарушаването на ЗДП, осъвършенстване в кражбите, измамите и далаверите, и ламтеж за неща, дето не са ваши? Господ ще ви накаже, ако не се покаете и не тръгнете по заповедите му. От глад ще изпуката и ще се самоязядете скоро, ако не изоставите престъплния начин на живот.
34
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
браво на госпожатабългарина си е българин -и в *** да го затвориш ще намери какво да яде/ВСЕ НЯКОЙ СЕ НАМИРА ДА ПОСРАМВА ЧЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ !
33
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прочухме се пак Първо в нета вече има 6200 препратки на италиански за този арест .Беллинцона е италиански говореща част .И най ,най ВАЖНОТО --НЕ ПИШЕ БЪЛГАРКА ,А българска гражданка .Днес.бг оправете си превода ,или този който ви е дал новината .А и пише ,че все още разследват какво е станало .Т.е нищо не е доказано
32
1
 
40
 
! Отговори
!!! преди 13 години
Гадна *** да не избезе от затвора! Заради такива гадюхи ни викат балкански *** навсякъде.
31
3
 
35
 
! Отговори
do turchina nr 30 преди 13 години
Pich znaesh li kolko turci ima v zapadna Evropa v BG pasport? naj veroqtno i ti si ot tqh. Pomisli si pyrvo pyk togava pluj bylgarite.
30
12
 
37
 
! Отговори
TÜRK MALI преди 13 години
Българска работа, ако беше *** щеше и името му да напишете, аманали е ''наша'' героиня... А после пак плюите по другите етноси...Ваща мама свинска да ***!!!!!!!!!!!!!!!
29
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че то това си е български град - Бела Цона в каква Швейцария е крала?
28
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бългерия ще стане Швейцерия на балканите!
27
0
 
36
 
! Отговори
889957082 преди 13 години
haхаха точили карти разни престъпници....ами кой има дава кодовете за достъп/ ами каъде са защитите на банката ако е източена сума със копирана карта банката трябва автоматично да възтанови загубената сума на титуляра а не да си прави пас и да се набутват вложителите и!!! то нали тя банката УЖ дава гаранция,че картите и са със най-добрата защита на данните в нея ....А то каво излиза,че тя БАНКАТА ВЪВЕЖДА В ЗАБЛУЖДЕНИЕ КЛИЕНТИТЕ си! картите им са без никаква защита от електромагнитни въздействия
26
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
45 г. ни учиха че държавното е на всички ,а моето си е мое,какво очаквате като това си е в пълна сила и сега
25
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей, няма лабаво в ШвейцЕрия! А да знаете пък в ШвейцОрия какво е... А да не ви разправям пък в ШвейцИрия, щото никога няма да идете в ШвейцЪрия или ШвейцУрия.Айде оправете си заглавието, че пак станахте за смях.И аман с тия реклами, вестникът направо не се чете. Човек не може да прочете какво е станало в ШвейцЕрия!
24
2
 
32
 
! Отговори
ALOOO преди 13 години
ne se opitvaita da razsajdavate,a pro4etete statiata ot "MAXIM",kakto vi kazah.... Skimira6tite ustroistva sa slagata na bankomati v dr.darjavi....dr.kontinenti...Ot tam se tegliat malki 4esto,no po malki sumi...Pri edna tlasta bankova smetka tova nikoga ne moje da se useti...Tegli se po-malko i 4esto!...THAT'S IT !
23
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Инвестицията е под 200 лв. на банкомат ,при лимит 400 евр. ,още на първото теглене са на печалба.Както се казва , има си хора за всичко.Родения за бандит си остава такъв независимо с какво се занимава.