Пиян шофьор уби приятеля си в адска катастрофа

Мерцедес разцепи дърво на пътя Пловдив–Карлово
Обновена: 30 апр 2011 09:02 | 30 апр 2011 00:18,
131
Пиян шофьор уби приятеля си в адска катастрофа
Снимка: Архив Булфото

Адска катастрофа на пътя Пловдив–Карлово отне живота на 24-годишен младеж.

Към 23,40 ч. в петък "Мерцедес 250" дизел се е забил в дърво на разклона за село Войнягово. Предполага се, че колата е летяла с висока скорост, защото ударът е разцепил дървото.

На мястото на трагедията се е озовал наш читател, който се опитал да помогне на шофьора и приятеля му, който издъхнал минути след сблъсъка. 

Шофьорът бил доста пиян, говорел неадекватно и не бил в състояние да комуникира с пристигналите на мястото на инцидента десетки полицаи.

В момента Гражданската защита реже колата, за да извади тялото на загиналия.

Установено е, че и двамата младежи са 24-годишни, от Баня. Вероятно са идвали от близкия курортен град Хисар, където са били на заведение, коментираха полицаи, които отказаха да дадат подробности по случая.

Наскоро на километри по-надолу пак заради пиян шофьор загинаха три млади момчета от Хисар и близкото село Михилци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Напиши коментар Коментари
85
0
 
25
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
алкохол+кола=затворПросто решение за прости хора!
84
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Момчето ако не си спомня какви ги е вършил, да го пуснеме да си ходи поживо-поздраво!
83
1
 
2
 
! Отговори
Ганьо Голия преди 13 години
Решаващ фактор за редът и дисциплината в една държава е съдебната система. Докато нашите съдии се захващат за работа само когато полумат подкуп, дотогава ние ще живеем в "разграден хан". Единствения начин е, да се суспендира от власта конситуцията, да се проведат избори за Велико народно събрание и да се приеме конституция с адекватен народен контрол върху съдиите. Турците-преселници в Турция не трябва да гласуват, защото тях нашата конституция не ги касае!
82
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИЗДАДАТ ЗАКОН ЗА ВСЕКИ ШОФЬОР ДА Е ЗАДЪЛЖЕН ДА СИ СЛОЖИ УСТРОЙСТВО НА АВТОМОБИЛА СИ КОЕТО ДА БЛОКИРА ПОДАВАНЕТО НА ГОРИВО КЪМ АВТОМОБИЛА КОГАТО ШОФЬОРА Е ПИЯН САМО ТОВА ЩЕ НАМАЛИ ЖЕРТВИТЕ.......................
81
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПРЕЗ ВОЙНАТА НЕ Е ИМАЛО ТОЛКОВА ЖЕРТВИ :(:(:(:(:(
80
0
 
13
 
! Отговори
2011 преди 13 години
E...... това са рожбите на " демокрацията ". Типична безотговорност както към обществото, така и към личната съдба.... Като чета коментарите, 50% от хората тук са със същия манталитет. Бог да пази България и шофиращите по пътищата. Ние не можем да се опазим. Не ни достига сиво вещество и гънки по него.....
79
0
 
10
 
! Отговори
:((((((((( преди 13 години
I otnovo nevinniat-v groba,a ubieca jiv! Jalko! Varnete smartnototo nakazanie ot 1988
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
smyrtna prisyda za 4ovek upotrebil alkohol i otnel jivot samo taka shte se upravqt neshtata da vidim togava koi shte pie i kara. nqma da ima edin slu4ai podoben.shtom otnema jivot i na nego trbva da mu se otneme jivota taka e nai spravedlivo
77
1
 
8
 
! Отговори
??????????????? преди 13 години
до 78--приятел пиши на кирилица -че нищо не ти се разбира
76
4
 
4
 
! Отговори
filomena grimaldi преди 13 години
e alkohola=na umiwleno ubiistvo.
75
0
 
26
 
! Отговори
ХИТЛЕР преди 13 години
1О ГОД. ЗАТВОР ЗАПИЯН С КАТАСТРОФА, НЯМА ОТ/ДО. БЪРЗА ПРОЦЕДУРА ДО 7 ДНИ.
74
0
 
20
 
! Отговори
да ама-не преди 13 години
вчера на 100 метра от светофара един *** с БМВ ми присвятка -свири-е и какво -пуснах го и хоп на светофара-спирачки
73
0
 
16
 
! Отговори
Митьо Отверката преди 13 години
Този път нещастието е от алкохол и е много жалко за загиналото момче,но статистиката сочи,че само десетина % от злополуките са предизвикани от пияндури,останалите убийства и самоубийства на пътя стават от заспиване,разсейване,самонадеяност, бездарие и непознаване на законите на физиката.
72
0
 
16
 
! Отговори
huanito преди 13 години
Не знам за какво засадиха дърветата преди 50 години край пътя, ама много добра работа свършиха за естественият подбор на нацията, Толкоз пияни *** се затриха, че от всеки се беше пръкнало по едно лумпенче, щяхме да сме нация от ***!
71
0
 
44
 
! Отговори
шщд преди 13 години
Винаги съм считал,че самото качване пиян в колата, трябва да е равносилно на опит за умишлено убийство.
70
0
 
30
 
! Отговори
Единственият начин преди 13 години
да се озаптят поне до известна степен такива *** е драстична промяна на закона: Когото хванат,че е пил, дори и без да е предизвикал пътен инцидент, да го съдят така,както се полага при неуспешен опит за умишлено убийство.Защото онзи,който сяда да кормува след употреба на алкохол, не може да знае предварително дали няма да попадне в ситуация,при която погълнатият алкохол ще му попречи да реагира адекватно и достатъчно бързо.Трудно се доказва кой от колко алкохол се напива.Затова -с един аршин.
69
1
 
20
 
! Отговори
Митьо Отверката преди 13 години
Ако наказанията и глобите помагаха,нямаше на всеки 8 часа да губим по един човек,и по 4 ранени на всеки час.Образване,цивилизоване,култура,мъдрост,колегиалност и много шофьорски умения трябват да бъдат придобивани преди да те приемат в пътната лудница.
68
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Щом законите ни са калпави, така ще се избиваме по пътищата.Лошото е, че не загиват пияните, ами другите участници в движението, понякога нищо не подозиращи.Този сега трябва да бъде съден по бързата процедура и веднага в затвора.най-малко 10 години.
67
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
така ще е като за едни има закони за други няма
66
0
 
30
 
! Отговори
Киро преди 13 години
По селата няма никакъв контрол от полиция. От село съм, имам къщи в 4 села и навсякъде хлапетата без книжки взимат колите на родителите си и почват да се правят на рали състезатели по скапаните улици. А пък и пияните такива хич не са рядкост. Само полиция, страшни глоби за родителите, наказания и бой ще ги оправи. От дума не разбират. Маса от тях ги знам вече имат по поне една катастрофа, а книжка още нямат. Били се учили... Кога им наритат гъзЪ, зарад голяма глоба, ще се научат тия сополанковци