Пиян шофьор уби приятеля си в адска катастрофа

Мерцедес разцепи дърво на пътя Пловдив–Карлово
Обновена: 30 апр 2011 09:02 | 30 апр 2011 00:18,
131
Пиян шофьор уби приятеля си в адска катастрофа
Снимка: Архив Булфото

Адска катастрофа на пътя Пловдив–Карлово отне живота на 24-годишен младеж.

Към 23,40 ч. в петък "Мерцедес 250" дизел се е забил в дърво на разклона за село Войнягово. Предполага се, че колата е летяла с висока скорост, защото ударът е разцепил дървото.

На мястото на трагедията се е озовал наш читател, който се опитал да помогне на шофьора и приятеля му, който издъхнал минути след сблъсъка. 

Шофьорът бил доста пиян, говорел неадекватно и не бил в състояние да комуникира с пристигналите на мястото на инцидента десетки полицаи.

В момента Гражданската защита реже колата, за да извади тялото на загиналия.

Установено е, че и двамата младежи са 24-годишни, от Баня. Вероятно са идвали от близкия курортен град Хисар, където са били на заведение, коментираха полицаи, които отказаха да дадат подробности по случая.

Наскоро на километри по-надолу пак заради пиян шофьор загинаха три млади момчета от Хисар и близкото село Михилци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Напиши коментар Коментари
65
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да има закон,който да разреши бързо съдебно производство и наказанията да са строги-затвор,висока глоба и полагане на обществено полезен труд!Един от най-големите проблеми у нас е липсата на дисциплина и зачитане на живота на другите!
64
12
 
1
 
! Отговори
до 61 преди 13 години
Ей *** затваряй си мръсната човка насрана щот ша ви спрем нета на селуууу...
63
2
 
6
 
! Отговори
ЕMMY преди 13 години
55 ами по тези прерии народа не разполага с излишни двадесетачки и полицаите отдавна са зарязали на произвола на съдбата тези ширини. Скоро предвижването из нашата мила Родина ще стане невъзможно по тъмна доба. За жалост!
62
0
 
11
 
! Отговори
ная преди 13 години
няма селски и градски катастрофи.....в смъртта всички са равнифакт е , че още един млад човек си отиде
61
3
 
1
 
! Отговори
Данчо преди 13 години
Риторично.И какво от това!!Трепе се простотията,*** с мерцедес...
60
0
 
12
 
! Отговори
do 57 преди 13 години
Защо си мислиш че наказанията ще откажат чашкаджиите да карат? Те си мислят че са недосегаеми когато се качват... Такъв ни е манталитета - бай Ганьовски..
59
1
 
5
 
! Отговори
БоСимеонов преди 13 години
Сега....айде пак. Загиналия...нека почива в мир, но никой не го е карал насила да се качва при пиян шофьор, нали? Поел е риска и.... Между другото ако някой събере на едно място всички брутални коментари от днес.бг ще стане баси бестселъра.
58
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Селска работа
57
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
груба СЕЛСКА проява
56
1
 
20
 
! Отговори
ДОКОГА преди 13 години
докога ще продължава това... защо не направят присъда за пиян шофьор 10 000 лв, отнемане на книжка за поне 5 години, при инцидент поне 6 месеца обществонополезен труд в моргите да видите повече ще има ли такива безумия... докога..
55
1
 
16
 
! Отговори
Shark преди 13 години
Добре де, аз не мога да разбера какво прами полицията?! Да се приеме незабавно закон, според който пияните шофьори, причинили катастрофа, отиват директно в затвора. Назависимо дали има жертви или не. Ако не са причинили катастрофа - солена глоба и отнемане на книжката за мин. 1г. Ама какво е тоа безумие, всики карат като откачени, КАТ следи само за гражданска отговорност, щото оттам падат глоби. Да се вземат малко в ръце че дяволите ги взели, начело с министъра им.
54
2
 
14
 
! Отговори
мдаа преди 13 години
Аз да си кажа мнението ся.Язък за младото момче в тая държава водим война сами със себе си.Не ни требе ни Ирак ни Либия.И за тва нека гадните катаджии да стоят по главните пътища и големите градове,нека то там вече всеки знае де спират.А по по-малките населени места и пътищата между тях полицай не са виждали от комунизъма.Ето точно там трябва да се съсредоточат КАТ,защото по селата се пие и се кара ВСЕКИДНЕВНО.А катаджиите стоят на центъра на Пловдив и просят по двайсетачка за изгорел мигач.
53
1
 
23
 
! Отговори
georgi44 преди 13 години
по тия села направо е ужас , след 22:00 всички са пияни. Която и кола да спрът ще има пияни.
52
4
 
5
 
! Отговори
boro преди 13 години
Na SHAFIORA da mu se razcepi glavata s chuk i sekach vednaga bez prisada.............................
51
1
 
47
 
! Отговори
ДАЙ ВАР преди 13 години
А, е толкова лесно. Заловените пиендетата от Северна България на лагер в Троян. От Южна България на лагер в Кърнаре. Осъждат се на 6 месеца обществен труд. Започват да копаят тунела Троян-Кърнаре.Ако се разминат ще имаме два тунела.
50
5
 
41
 
! Отговори
Жо преди 13 години
ЦИТАТ ОТ СТАТИЯТА: "...пристигналите на мястото на инцидента десетки полицаи." ДЕСЕТКИ ПОЛИЦАИ означава, че са били повече от 20. ДНЕС.БГ пропуска да съобщи, че освен тях, на местопроизшествието са кацнали с парашути две роти въздушно-десантни войски, Трета танкова стрямска бригада и 500 кашици от Първи пехотен батальон.
49
2
 
13
 
! Отговори
Пламен преди 13 години
И..диот, какво се заяждаш с човека, объркал е една буква и ти го нахрани. По-важното е, че предни една седмица стана подобна зверска катастрофа, и заради почерпилия се шофьор загинаха невинни и веднага се случва същото.Може ли да сме толкова прости? Да не си вземем поука :(
48
12
 
8
 
! Отговори
До 47 преди 13 години
Каква е тази дума "презункция", *** глупав, ***, неграмотен...
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
n o ment !
46
1
 
9
 
! Отговори
до 44 преди 13 години
Да прав си! То затова гледат да се нарежат, като донски казаци и сядайки в таралясника си започват да избиват безбройните си комплекси. Задължително в България страдат невинните- това е по презункция, а виновните останали живи задължително намират начин да се изсулят от отговнорст като пръдня из *** - пак по презункция! Невероятно е как всички заобикалящи виновния(роднини, лекари, полиция, следствие, съд...), гледат да му помогнат с мисълта че умрелия -умрял, ама дайте да помогнем на живия!