Опитаха да свият Ауди и BMW на митрополит Николай

18-годишният мераклия е арестуван и пратен в ареста за 24 часа
24 май 2011 15:14,
146
Опитаха да свият Ауди и BMW на митрополит Николай
Луксозното Ауди на дядо Николай. Снимка: Булфото

Скандалнен опит за кражба беше направен в двора на Пловдивската митрополия.

Пред сградата, в която се намират покоите на пловдивския митрополит Николай, всяка вечер неговите шофьори паркират лъскавите коли - лусозен джип „БМВ” и сребристо „Ауди” с номера „3737”.

Колите са подарък от бизнесмена Георги Гергов и се оценяват на хиляди левове. Номерът „37” символизира възрастта на владиката, от която той оглави Пловдивската митрополия.

Возилата явно са привлекли вниманието на автокрадец, който по някакъв начин се е промъкнал в митрополията и е откраднал ключовете. Час по-късно се върнал в двора, където се намира автопаркът.

Бдителни попове са забелязали младежа, който се опитал да отключи колите, за да ги запали и офейка с тях. Те се развикали и сигнализирали в полицията. През това време крадецът избягал.

„Патрул на четвърто районно се е отзовал на сигнала, като полицаите са издирали и задържали предполагаемия извършител на престъплението – 18-годишен младеж от Велинград”, съобщиха за Dnes.bg от МВР Пловдив.

Свещеници са разпознали автоджамбазинът, у когото са открити и ключовете за джипа и леката кола.

Момчето е с мярка „задържане под стража” за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бдителни попове са забелязали младежа, който се опитал да отключи колите, за да ги запали и офейка с тях.....hahahhah, kak se karat dve koli ednovremenno?
102
2
 
6
 
! Отговори
ad преди 13 години
gospod gleda iteb shte te prati f ada kradlivo k**ele!!!ot kade pari za audi i bmw nali si otdaden na boga
101
2
 
34
 
! Отговори
uuuu преди 13 години
Ей нагъл поп и седнал да дава акъл,какво правили Атака и тоя ще учи хората на смирение и вяра,смях
100
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колите са подарък от бизнесмен, що тоя бизнесмен не подари и на мен една. Кой знае срещу какво си ги получил дедо Ники. И да знаеш, че в черква не стъпвам заради такива лицемерни свещеници като теб. Защо учиш миряните да живеят смирено по един начин, а ти я караш по друг. Младите не сме баби та да ти се връзваме на приказките.
99
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая новина е напълно измислена
98
2
 
7
 
! Отговори
bla преди 13 години
" явно са привлекли вниманието на автокрадец, " АХАХАХАХАХАХА голям майтап :D
97
1
 
21
 
! Отговори
Най-новото преди 13 години
Поп комунист..
96
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МАФИЯ
95
1
 
14
 
! Отговори
амина преди 13 години
Догодина нови, с номера '38' :)))
94
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От кога комунистите, като Гергов са набожни?
93
0
 
14
 
! Отговори
amina преди 13 години
Хахах, как става така, че има и БМВ и Ауди?
92
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колите са подарък от бизнесмена Георги Гергов!?Кое, мръсно крадливо ченге/олигарх ,прави "подаръци",бе!?Крадец на крадец - подарък не прави!!!
91
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ееееее няма такава наглост.аз и за това ставам все по-голям неверник с всеки изминал ден.той проповядва нещо което трябва да кара хората да бъдат скромни и да делят всичко с ближните си а се вози в кола за 50 000евро.като са дарение да ги продаде и да направи една църква с парите.баси мошенниците нагли
90
0
 
11
 
! Отговори
БМ_21 град преди 13 години
Безпорно нарушил е една божия заповед тоя младеж, опитвайки се да открадне тузарските возила на въпросния митрополит! Въпроса обаче е друг, от къде висшия божи служител е взел пари за тези скапарски машини с мутренски номера, брей дедо Николай, това ли е най-важното за нашата църква днес - висшия клир да се вози с немски машини, струващи стотици хиляди левове, докато църквите се рушат, а обикновените божи служители в тях не си получавали и заплатите редовно !?
89
0
 
17
 
! Отговори
Боби преди 13 години
***а и скромния поп в ауди се вози а казва на народа да не е алчен
88
1
 
2
 
! Отговори
da da преди 13 години
Na chernoto shte kazvame bqlo,a kradeca shte kazva"drajte kradeca".Vnimavaite kakvo pishete i govorite ,kogo sadite?Nqma nenakazano zlo.Samo edin moje da sadi.
87
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Духовниците са най - големите шанаджий, всеки го знае....големи *** са, аре кат служат на Бог да си продадат колите и с парите да обновят някой дом за дечица или да помогнат на някои семейства(не говоря за ромите!) или нещо друго.
86
0
 
21
 
! Отговори
boby преди 13 години
Каквато ни държавата такава ни и църквата такива ни и баш-поповете. Тоя митрополит ако имаше нещо общо с християнството никога не би приел подобни "подаръци". Абе какво да говорим изобщо, то ако има господ такива митрополити сигурно им е отредил специално място на топло...
85
0
 
16
 
! Отговори
нн преди 13 години
как да повярвам на нашата църква,че дънов е еретик,като той човечеца е притежавал само една цигулка и дрехите на гърба си, а николйчо е много духовен с тая показност и разхищение
84
1
 
2
 
! Отговори
georgi44 преди 13 години
Хаха 18 годишния сигурно даже няма да знае как да изключи ръчната на това ауди. То това не е като да се качиш в жигулата на татко.