Ужасна смърт! Трима наляха киселина в гърлото на мъж

Нападението е станало край димитровградското село Бодрово
Обновена: 14 юли 2011 15:07 | 14 юли 2011 11:50,
179
Ужасна смърт! Трима наляха киселина в гърлото на мъж
Снимка: Архив Булфото

59-годишен жител на димитровградското село Бодрово почина, след като неизвестни нападатели му излели киселина в гърлото.

Нападението е станало около 21 часа в сряда. Тогава Димитър Димитров отишъл на чешма край река Каялийка между селата Бодрово и Върбица, за да си налее вода.

Там бил нападнат от трима неизвестни с качулки, които насила му налели парлива течност в устата, уточняват от полицията в Хасково.

След случката мъжът успял да се качи на колата си и да стигне до селото, а съседи го откарали в болницата в Димитровград.

През нощта пострадалият е транспортиран в Хасково, където лекарите се борили за живота му повече от 2 часа, но дишането на мъжа е било затруднено и тази сутрин той е издъхнал.

Димитър Димитров не е семеен. Занимавал се с животновъдство, като е имал 30-ина крави.

"Цялото село е потресено от случилото се. Димитър беше хубав човек, помагаше на съселяните си, дори им даваше и пари назаем", разказа кметицата на Бодрово Мария Господинова пред кореспондента на Dnes.bg.

Работата по случая продължава. Нападателите се издирват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
18
 
! Отговори
БГ Съдия преди 12 години
Хич не обичам такива да се измъкват от закона, още повече, че вероятността да има някой, който да ги накаже след смъртта е много малка.
55
1
 
36
 
! Отговори
Мими преди 12 години
*** *** !!! Народа полудявааааааааааааааааааааа !
54
2
 
21
 
! Отговори
Мими преди 12 години
*** *** !!! Народа полудявааааааааааааааааааааа !
53
42
 
5
 
! Отговори
шефкед преди 12 години
Хубав човек бил.Те от хубаво не убиват ей тъй за нищо.Големи миряни тез *** ей!
52
2
 
29
 
! Отговори
Любомирчо преди 12 години
.... Хорат се променят като всяко живо същество според средата в която живеят. Това е последица от ГНУСНАТА среда в която живеем и тя става все по- зле
51
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега остава само някой ученик да влезне с пушка в училище и да застреля някой и вече сме абсолютно демократична държава. Тези изверги заслужават същото да им се излее но от обратната страна за да не умрат веднага, а да се сещат всеки ден по веднъж поне.
50
3
 
6
 
! Отговори
chach преди 12 години
ako vkarvat vsichki prestapnisi v zatvora,to niama da ostane nikoi otvan. i niama koi da gi xrani.
49
12
 
41
 
! Отговори
Любомирчо преди 12 години
Абе хора кога ще разберете че просто системата е виновна. Ако хората водеха нормален живот без да има страх за утршният ден ако имаш работа и ако да имаш и отглеждаш деца е най голямото богатство а не да трупаш хиляди *** и ако живееш без от всякъде да те залива насилие телевизия, интерент игри това нямаше да се случи. С цялото ми уважение но по времето на комунизма това нямаше да го има. И не защото имало наказание. Това не работи защото хората бяха различни зарди средата в която жив
48
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво пак ревете по форуми бееее? Трябвало так аи така д асе направи, да се опълчи! Смешници, мишки, стоите си по дупките и цвърчете от тъмния ъгъл!Съболезнования на близките!
47
2
 
6
 
! Отговори
Търбуха преди 12 години
Ами часът и мястото на срещата са известни,само дето пакетите не пристигнаха,защото на някои хора устите им са винаги отворени!!!
46
3
 
37
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 12 години
От ден на ден става все по-опасно да се живее в България , българското население трябва да започне да се въоръжава с огнестрелно оръжие иначе всички ще бъдем изтрепани .
45
2
 
6
 
! Отговори
До 26 преди 12 години
До 26 . Нищо чудно да си го извършил ти. С това мислене не се различаваш от манталитета на извършителите.
44
1
 
44
 
! Отговори
ужасен преди 12 години
Майка им дето ги езсрала тия уруди...да й натъпчат п.*** с киселина. В САЩ щеше да отнеме точно точно 24 месеца и тия щяха да лапат негърски пи.шки докато си чакат екзекуцията в затвора. А Любен Корнезов иска да се премахне и доживотния затвор, без право на предсрочно пускане като наказателна мярка. Твърде жестоко било. Не му го пожелавам, обаче ако направят нещо такова на някой от близките му - едва тогава ще разбере за какво иде реч.
43
4
 
11
 
! Отговори
glavatar преди 12 години
Дали са ***????
42
6
 
12
 
! Отговори
Ben преди 12 години
Комунистите никога няма да проумеят, че престъпността ще се ликвидира със стабилно законодателство и че без такова демокрация никога не може да има. Такава анархия и разсипия досега не е имало при нито едно правителство. За съжаление тия комунисти се оказаха много по-зле и от станишевци.
41
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Смърт за тия бавна мъчителна
40
3
 
53
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Тия ги искам !!!! Имам идеи за болката,която искам да им причиня.....Това е върхът !!! Окаже ли се,че това са отново роми,мисля,че спешно трябва да се свика опълчение......
39
2
 
30
 
! Отговори
glavatar преди 12 години
Хващам се на бас,че в момента милицията не знае от къде да започне разследване.
38
1
 
13
 
! Отговори
Хектор преди 12 години
До 28-бих добавил НА БАВЕН ОГЪН.......
37
3
 
37
 
! Отговори
glavatar преди 12 години
Дори и да ги хванат ще ги пуснат с пробация.Извършителите юе кажат,че не са знаели за съдържанието на течността.Нормално е да стават такива неща по нашите земи.Предлагам на всички граждани от 18 до 35 години незабавно да напускат територията на България.