Ужасна смърт! Трима наляха киселина в гърлото на мъж

Нападението е станало край димитровградското село Бодрово
Обновена: 14 юли 2011 15:07 | 14 юли 2011 11:50,
179
Ужасна смърт! Трима наляха киселина в гърлото на мъж
Снимка: Архив Булфото

59-годишен жител на димитровградското село Бодрово почина, след като неизвестни нападатели му излели киселина в гърлото.

Нападението е станало около 21 часа в сряда. Тогава Димитър Димитров отишъл на чешма край река Каялийка между селата Бодрово и Върбица, за да си налее вода.

Там бил нападнат от трима неизвестни с качулки, които насила му налели парлива течност в устата, уточняват от полицията в Хасково.

След случката мъжът успял да се качи на колата си и да стигне до селото, а съседи го откарали в болницата в Димитровград.

През нощта пострадалият е транспортиран в Хасково, където лекарите се борили за живота му повече от 2 часа, но дишането на мъжа е било затруднено и тази сутрин той е издъхнал.

Димитър Димитров не е семеен. Занимавал се с животновъдство, като е имал 30-ина крави.

"Цялото село е потресено от случилото се. Димитър беше хубав човек, помагаше на съселяните си, дори им даваше и пари назаем", разказа кметицата на Бодрово Мария Господинова пред кореспондента на Dnes.bg.

Работата по случая продължава. Нападателите се издирват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
4
 
24
 
! Отговори
ужас преди 12 години
Мизерията,простотията и жестокостта в помощ на политиката на геноцид.
75
4
 
10
 
! Отговори
ISTINATA преди 12 години
SEGA 6TE SE OKAJE 4E 3-TA SA SPONSORI NA MINCIFAIKITE ... I 6TE SE IZMAKNAT S USLOVNI !!!!!!!!!!!!!!!!
74
2
 
30
 
! Отговори
някой преди 12 години
наложително е - във всеки дом поне по едно огнестрелно оръжие, и всеки мъж да носи поне нож в себе си. може да ви звучи тъпо, може да опонирате, че не е това начинът, че така не се прави в цивилизованите държави, бля-бля.... ама това е реалността. България в момента не е цивилизована държава. улиците са пълни с *** - факт. убиват за нищо - факт. полицията не се справя - факт. е? кой да ни опази, ако не ние сами? и как, ако не с груба сила?
73
1
 
15
 
! Отговори
................. преди 12 години
Не знам дали има хубава смърт, но тази наистина е ужасна!
72
1
 
43
 
! Отговори
поля преди 12 години
Ужасен край, мир на душата му! Вероятно и този случай ще изчезне от ефира след 2-3 дни и ще го забравим до следващия, докога ще се случва така? Системата е виновна- да! Защото позволява на *** и престъпниците да безчинстват и ги защитава десетки години наред
71
4
 
16
 
! Отговори
Smurf преди 12 години
Все пак друго си е да арестуваш "шок" или бивш министър в болница а още по гот е да трошиш вратите и да плашиш децата посреднощ. Виж да проснеш на мегдана двама трима *** и да им походиш по ръцете е доста опасно и вредно дори за Герб защото идат избори, очаквайте напълно развихряне на престъпността по селата, трябва да има причина все пак Цецко да обяви по телевизиите героично как ще пребори престъпноста в следващите 15-20 години
70
2
 
17
 
! Отговори
Oleee преди 12 години
И какво сега ? Съдът с условна ли ще излезе пак? Или може би с глоба от 5 000 лв? Ако някой съдия постанови такава присъда му налеят и на него киселина в гърлото !!!!
69
2
 
14
 
! Отговори
ISTINATA преди 12 години
*** ... KOGA 6TE STANEM SVIDETELI NA SPRAVEDLIV SAD V BG ?????????
68
1
 
24
 
! Отговори
123 преди 12 години
Тия тримата трябва някой лекар психар да ги зашие един за друг като във филма 'The Human Centipede', ама на геврек...
67
13
 
19
 
! Отговори
Чужденец преди 12 години
С всеки изминал ден българите стават все по- примитивни и брутални. Крайно време е тази държава да се закрие, а народа да се разсели в различни части на планетата.
66
31
 
5
 
! Отговори
МАВРО МИХАЛИС преди 12 години
аз като грък мился че тази наша византииска земя трябва да е пак ВИЗАНТИИСКАвизантас василеос PAN HELLASИскате ли да станете византиици . .АЗ СЪМ ВИЗАНТИЕЦ
65
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези *** сигурно искат да му вземат кравите на човека.Всичко е за пари.Трябва да ги хванат и да ги убият по същия начин. Бог да го прости този мъж.
64
3
 
45
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
Да се възтанови смъртното наказание, - при умишлено убиийство извършено с особена жестокост, - както и за убийството на деца
63
4
 
8
 
! Отговори
Дими преди 12 години
Да, не може. В Турция само баща заравя ЖИВА дъщеря си!!!
62
2
 
15
 
! Отговори
някой си преди 12 години
Явно не познаваш изобретателността на ***....използват маски от доста години...
61
3
 
21
 
! Отговори
Nic преди 12 години
Цецо, родната милиция сериозно ни пази. Най-добре ще ни опази-колкото по-бързо дойдат изборите и комунизмът завинаги да останете в историята. Такова ще е винаги дереджето докато управляват бивши комунисти и милиционери с това законодателство
60
19
 
10
 
! Отговори
Мемет преди 12 години
Това в Турция не може да стане, Българите се изродихте в ***!
59
2
 
41
 
! Отговори
до Коце/шопа преди 12 години
Абе ***, човека е умрял след 2 часа мъки в болницата, а ти ядеш *** за село. Не са били *** те щяха да го пребия до смърт и нямаше да носят качулки. Най-вероятно е конкуренция, никой не изчаква и не убива човек така без да има някаква подбуда. Някакви пари и някакви скрити престъпления стоят зад такава извергщина
58
1
 
40
 
! Отговори
Иван Проданов преди 12 години
Когато хванат убийците по същия начин да постъпят с тях,както те са постъпили с човека.
57
4
 
22
 
! Отговори
юрист преди 12 години
Комунистите и милиционерите отдавна трябваше да променят закона за КОС. Защитени днес са само милиционерите, военните и пенсионерите от ситемата им, разни баровците. Простосмъртните са на произвола на съдбата. Това е истината, колкото и гербавите комунисти да си съчиняват милиционерски бюлетини.