Антимафиоти удариха хотел, криел данъци

От ГДБОП намерили и 81 лодки и джетове без документи
Обновена: 16 юли 2011 10:59 | 16 юли 2011 10:58,
125
Антимафиоти удариха хотел, криел данъци
Снимка: МВР

Служители на ГДБОП разкриха сериозни данъчни нарушения в хотелски комплекс в местността „Щъркелово гнездо”, съобщиха от МВР.

Проверката на служители от сектор „Изпиране на пари” в ГДБОП била предприета след сигнал за незаконно строителство и укриване на данъци.

При внимателен преглед на документацията на комплекса, стопанисван от столично дружество, са установени множество груби нарушения.

Повечето от гостите на хотела не попълвали адресни карти, при отчитане на дневните обороти голяма част от тях не били фискализирани. Това от своя страна водело до неплащане  на дължимия данък и до нанасяне на щети за републиканския бюджет.

Извършено е замерване на застоените площи, за които собствениците не могли да представят строителна документация.

В хода на проверката е установено, че на територията на комплекса се съхраняват 37 лодки и 44 моторни джета. Голяма част от тях били без обозначителни номера и документи за собственост.

Съставени са констативни протоколи и актове за установените нарушения. Продължава работата по изясняване на собствеността на плавателните съдове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: хотелЩъркелово гнездо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
18
 
! Отговори
Лостов,Доги§Серж преди 12 години
Пак удариха по нашите! Полицейщина! ОСТАВКА!
77
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва ли да припомняме ,че практиката в белите държави е имуществото да се извземе в полза на държавата. С 44 джета можем да си направим плажна полиция. Американската полиция разпола с доста яхти, конфискувани от милионерите-наркобосове...Ама то и там е една ПОЛИЦЕЙЩИНА.....
76
1
 
3
 
! Отговори
bg преди 12 години
do bokluko # 74-moje i ednoetajna kushti4ka da e,moje i edno mazence da e,vajnoto e 4e te sa bokluci kato tebe.Pulna konfiskacija trebva.Tova 4e e samo dvuetajna kushti4ka ne pre4i da se konfiskuva.
75
6
 
2
 
! Отговори
Червената помия преди 12 години
Джаба, а защо твоите любимци от Герб върнаха законопроекта за конфискация на имуществото над 300000 лева, за което не може да се обясни произхода?Я помисли малко, преди да кажеш че тройната коалиция е виновна?Знаеш ли колко хотелчета, частни яхтени пристанища и колко бизнес сгради на роднини и доверени лица на Герб щяха да изгорят по тоя закон?И не само на Герб?Всички са един дол дренки, Джаба, а на нас ни отреждат само ролята на масовката в долнопробен нискобюджетен трилър.
74
1
 
11
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Още ли различавате политиците с цветове? Червени били, комунисти били...Комунизъма одавна си е заминал, има два типа политици. Единият е политика който краде и не прави нищо, а другия е този който краде и прави нещо и за народа. Трети политици няма, това са само, ама явно много от вас живеят още в каменната ера.
73
7
 
29
 
! Отговори
ДЖАБА-ОРК преди 12 години
По времето на Станишев нямаше такива акции. Бандитите си живееха щастливо спокоини ,че управляват тази държава. Затова сега плюват по ГЕРБ и ще се молят да паднат от власт и да се върне Мазньо Съселов със групата червени крадци и ***.
72
2
 
13
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
KOMUNISTITE NE RAZBRAHA LI VSEKI TRYABVA DA SI PLA6TA DANATSITE I TOGAVA JIVOTA 6TE BADE PO DOBAR.YAVNO KOMUNISTITE NE JELAYAT PO DOBAR JIVOT.
71
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
проверили една двуетажна къщичка,вече голяма проверка БУЛГАААР БУЛГАААРв хотелите на Златев,*** и на Милен Хотелчев нарушенията са милиони,но там не се пипа,защото са от нашителичи си,че проверките се правят избирателно
70
0
 
14
 
! Отговори
ЯСНО...! преди 12 години
Данъците са най-малкият проблем!През хотелите "минава"поток от мръсни пари!За това е и тази истерия и надпревара в строежа на хотел!
69
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега разбирам защо реват на умряло червените кхмери и техните глашатаи!Добре им беше те и сателитите им да крадат и източват обществените фондове та стигнахме до просешка тояга,сега когато им показаха,че има държавност ревнаха на умряло,ама преди това Европа им показа един огромен кукиш.Та сега на изборите пак гласувайте за тия свинари,тъкмо реанимирахме кожичките,готови сме пак червените да ни дерат.
68
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поздрави за предприетите действия на полиция и прокуратура!Това ако се открие в нормална Евродържава на бандитите ще им се наложи да пишат кофи с мастило и да лежат доста в ония обществени места и да гледат света на райета.
67
3
 
7
 
! Отговори
ХИТЛЕР преди 12 години
АБЕ ТИ ,,НЛО''ИЛИ 64''КАКВО ГИ ЗАЩИТАВАШ КАТО СИ ГОЛ И БОС .НИ ФИРМА ИМАШ НИ НЯКАКЪВ КЯР.ЗАПЛАШИЛИ ,,СТАНИШЕВ И ДОГАН''ТОВА ТЕ СИ ПРАВЯТ ПИАР АКЦИЯ ЗА ИЗБОРИТЕ.
66
2
 
11
 
! Отговори
iliqn преди 12 години
kakvoto i da govorqt za Cvetanov nikoi dosega nee pravil takiva udari sre6u 4ervenata mafiq.
65
5
 
3
 
! Отговори
KOSTOV преди 12 години
IMA LI O6TE NQKOI DA VQRVA V SINQTA IDEQ?
64
2
 
11
 
! Отговори
SER-GEI преди 12 години
AKO PROVERQVAT I NA BRAT MI HOTELITE 6TE IMA NOV VOT DA ZNAETE?
63
8
 
15
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
KOMUNISTITE GI E YAD 4E TOVA PRAVITELSTVO E PROZRA4NO I 4ESNO...I SPRYA POTOKA OT PARI ZA TROINATA KOALITSIYA ...SORI NO TOVA E REALNOSTA.
62
11
 
8
 
! Отговори
нло преди 12 години
А фирма топ реал оод в люлин ккъдето им е офиса на ГЕРБ на метростанцията за укриване на данъци и ддс кво прави Цветанов.Или дарителите като мишо- бирата не се закачат.Палати-къщи в Гърция и яхти по къкъв начин са придобити от бивш милиционер и пожарникар съученик на Бойко Борисов.
61
18
 
13
 
! Отговори
БЕНЗИН преди 12 години
А кога ще подпукат ЛУКОЙЛ , бензина и дизела е с примеси на Морска вода и асфалт, и вместо да внасят пари в бюджета , те източват ДДС.Ама Борисов няма топки , защото златев го държи за топките.
60
22
 
4
 
! Отговори
БОКО МАФИОТО преди 12 години
Сега задачата на Боко е да узакони всичките кражби на Мафията от 1989 година до сега.И той бърза , да се подмаже и да свърши работа.А схемата е проста - пример - сега този хотел ще си набави всички необходими документи , ако трябва ще променят законите в НС.А от всичко това ще изгубят Пенсионерите , Децата и Работниците.
59
1
 
21
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
TAKIVA NARU6ENIYA NYAMA6E PRI TROINATA KOALITSIYA.ZA6TOTO SI ZATVARYAHA O4ITE.BRAVO NA BOIKO I PRAVITELSTVOTO.VSEKI DA SI PLA6TA DANATSITE.TOGAVA 6TE BADEM STABILNA DARJAVA.