Антимафиоти удариха хотел, криел данъци

От ГДБОП намерили и 81 лодки и джетове без документи
Обновена: 16 юли 2011 10:59 | 16 юли 2011 10:58,
125
Антимафиоти удариха хотел, криел данъци
Снимка: МВР

Служители на ГДБОП разкриха сериозни данъчни нарушения в хотелски комплекс в местността „Щъркелово гнездо”, съобщиха от МВР.

Проверката на служители от сектор „Изпиране на пари” в ГДБОП била предприета след сигнал за незаконно строителство и укриване на данъци.

При внимателен преглед на документацията на комплекса, стопанисван от столично дружество, са установени множество груби нарушения.

Повечето от гостите на хотела не попълвали адресни карти, при отчитане на дневните обороти голяма част от тях не били фискализирани. Това от своя страна водело до неплащане  на дължимия данък и до нанасяне на щети за републиканския бюджет.

Извършено е замерване на застоените площи, за които собствениците не могли да представят строителна документация.

В хода на проверката е установено, че на територията на комплекса се съхраняват 37 лодки и 44 моторни джета. Голяма част от тях били без обозначителни номера и документи за собственост.

Съставени са констативни протоколи и актове за установените нарушения. Продължава работата по изясняване на собствеността на плавателните съдове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: хотелЩъркелово гнездо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
32
 
! Отговори
КЪРДЖАЛИ преди 12 години
КОНФИСКАЦИЯ
57
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заводите в Пещера,Карнобат и Търговище продължават да бълват алкохол с фалшив бандерол и наливен алкохол без надписи и бандероли в кръчмите по черноморието.
56
11
 
5
 
! Отговори
СМЪРТ преди 12 години
Смърт на тази *** мафиотско- комуно- олигарска- мутренскодебилна- свинскидембелска- еврейскопотурчена- чалгарскагъзосмрадлива- гъзоголонадупена държавица- българия!!!
55
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цялата ни държава е така бе.Комунегите разпасаха след 90-та година всичко нарочно за да се срине държавността и реда.за да го възстановим тоя ред трябва тотално преследване на 70% от населениет.защото масово се крият доходи и бизнес.Това е .Няма какво да се лъжем.Никой няма страх от властта,дори най-дребния нарушител.Няма бизнесче,което да е супер изрядно,а камо ли изрядно.Всичко е менте и далавера.Ето ви пример.Оня ден ми казаха ,че официалните заводи за алкохол пак си бълват менте без бандерол
54
15
 
5
 
! Отговори
стикери за яхти преди 12 години
Цецо: Продавам стикери за яхти и джетове с надпис "спонсор на МВР"!
53
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВИЖТЕ И ХОТЕЛ МУРСАЛИЦА НА ПАМПОРОВО. СЪЩО КРИЯТ ОБОРОТИ
52
3
 
3
 
! Отговори
Успяващ преди 12 години
До коментар 45. Ако можех, бих ти дал 100 +.
51
0
 
11
 
! Отговори
Много си Тъп Сашо-28 преди 12 години
Никой не може да предвиди кога някой ще извърши Престъпление от Битов характер... просто Съдиите трябва да започнат да налагат Жестоки Наказания (Назидателни) малко тази Проста и Уродлива *** плъзнала по улиците да се Стресне. Полицията има и други Отдели освен Убийства
50
1
 
7
 
! Отговори
лолол преди 12 години
Как досега никой не е забелязал 37 лодки и 44 джета ?
49
3
 
22
 
! Отговори
Витан преди 12 години
Айде сега КОМУНДУРИТЕ да ревнат в един глас, че това е полицейско насилие ! Браво на управляващите !
48
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз мога да пиша само а нещо на среща мажете очиите не се правете мишкиии !
47
14
 
7
 
! Отговори
спонсор преди 12 години
Идват избори, и политтехнолозите на фалиралия селски цирк Порисофф, всяка седмица ще ни сервират евтините си серии от рода на Щъркелово гнездо. Сигурно собственикът на хотела не е спонсор на МВР и затова са го гепили. Постановката е слабоумна, пропагандата е лъжлива, тривиална, лишена от фантазия. Цецо, подай си оставката!
46
0
 
24
 
! Отговори
darcas преди 12 години
Един от всичките политически ***, крали държавата през последните 20 години да се разприказва и ще стане лавина. Но си траят гадовете, защото са лапали и са страхливи.
45
1
 
14
 
! Отговори
*** преди 12 години
сектор Изпиране на пари в ГДБОП ????за тия има работа за 20 години напред ако работят 24 часа / 7 дни във седмицата
44
3
 
4
 
! Отговори
научете български преди 12 години
"Извършено е замерване на застоените площи" - замерваме се с камъчета и други предмети, застРоените площи се ИЗМЕРВАТ.
43
7
 
16
 
! Отговори
darcas преди 12 години
Кво общо имат некви лодки с ГДБОП? Това е работа на данъчните и строителния надзор. ГДБОП трябва да разкриват организирани престъпни групи, а не да преследват хора за данъчни нарушения. *** смешниците и льохманите. Понеже не могат да пипнат с пръст големите риби в държавата, правят показни операции срещу хотелчета, ресторанчета, рибарски бараки,
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не, но по твоята логика всеки историк е платен форумец. Правилно ли разбирам?
41
0
 
0
 
! Отговори
Nerealen преди 12 години
40, да съм отрекъл нещо?
40
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 40, я кажи кои са тия исторически факти(напиши ги)?историческите факти са че след 44-та година в българия има само една партия и найни прозиводни, всички са комунисти!!! дано всички да измрат, само така българия ще тръгне напред!!!
39
12
 
6
 
! Отговори
Nerealen преди 12 години
35, не ти личи особено... Нали Герба дойде, щото са различни, нови и морални? А са си все същите бивши номенклатурчици или децата и племениците им, с все същите похвати. Всъщност са си едни и същи с предишното и по-предишното правителство. А *** като тебе са лапнали поредната боя и я повтарят като лаладжии.