7 косъма издават убиеца на Яна. МВР още души

Прибраха за 72 часа заподозрения за жестокото престъпление
22 юли 2011 07:00,
217
7 косъма издават убиеца на Яна. МВР още души
Снимка: Facebook

Седем косъма от убиеца, открити по тялото на 28-годишната Яна Кръстева, са на път да помогнат за разплитането на тежкото убийство на младата жена, пише вестник "Монитор" като цитира криминалисти, запознати с разследването.

Отдел "Убийства" към МВР вече имат заподозрян, който вчера беше оставен в ареста за 72 часа.

Вестникът твърди, че мъжът признал, че е бил с Яна в последните й часове.

Още по темата

"Отидохме да правим секс, затова я съблякох", били единствените му думи пред полицаите.

Експерти от Националния институт по криминалистика и криминология в момента работят по изолирането на ДНК профил от космите и сравняването с този от заподозрения.

Докато съвпаденията не бъдат установени, няма да бъдат съобщавани подробности за извършителя, обясняват разследващите.

По време на аутопсията патоанатомите открили, че по шията и устните на младата жена има следи от насилие.

Според разследващите, цитирани от "Монитор", престъплението е извършено импулсивно без предварително планиране след скандал между убиеца и младата жена.

Тялото на Яна Кръстева беше намерено два дни след концерта на рок легендите „Джудас” и „Уайтснейк” на около 100 метра от езерото с лилиите в Борисовата градина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
1
 
1
 
! Отговори
до Лейла преди 12 години
Не познавам Яна, но на физиономията и пише, че лесно се доверява на хората и съм убедена--------------------- Овца, ти наясно ли си, че това не е актуална снимка, а е отпреди поне 12-13 години? Актуалната и снимка, която закачиха към няколко други статии няма нищо с това дете тука.
200
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За убийството - няма две мнения - то е жестоко и виновния трябва да понесе най-тежкото наказание. За поведението на момичето обаче - ако е истина тезата за доброволен секс с непознати клошари в парка може да се каже, че постъпките са му крайно необмислени и говорят за много нисък морал. Като зайците в храста. Надявам се истината да е друга
199
4
 
3
 
! Отговори
до ЛЕЙЛА преди 12 години
Уважаема г-це, по писанията Ви по-долу си личи, че Ви липсват основни и елементарни умения за мислене. Моля не се затормозявайте с подобна сложна дейност. Всичките Ви заключения са плод само на фантазия (вероятно болна) и трябва да бъдат подкрепени от факти. Такива могат да си измислят всички участници във този форум, но това пак не ги превръща в отражение на действителността.
198
2
 
9
 
! Отговори
ЛЕЙЛА преди 12 години
Лейла - 22.07.2011 г. 19:28:04Не ме интересуват настоящите разкрития. Пиша за това, което си помислих на база първоначална информация, следвайки пътя на логиката.Яна излиза с приятели и познати, независимо, дали в компанията се е пило алкохол или не, когато едно момиче няма приятел/гадже/ винаги останалите му предлагат изпращане до автобус/такси или си тръгват с него ако живеят близо и не го оставят само в компания на непознати лица.Първото, което аз заключавам - щом част от компанията се е разотишла, то със сигурност са знаели, че Яна остава с човек, когото познава добре. От приятелска солидарност обаче, както често се прави у нас, тъй наречените приятели/познати прикриват, с кого от собствените си познати е останала Яна. Това автоматично ги превръща в съучастници. Вероятността да е останала с въпросният Николай, още повече, че са съседи и могат да си тръгнат заедно с такси например е голяма... Не виждам защо да се прибира до вкъщи през парка, след като живее в Хаджи Димитър...Не разполага ли въпросносто заведение с видеокамери???Ако съдим по физиономията на Николай - без съмнение бих го определила като груб, агресивен, арогантен и жесток, силно комплексиран, но с желание за изпъкване на егото. Не изключвам спречкване на съвсем друга тема и удушаване от жестокост. Не виждам връзка между Николай и Пламен, освен че въпросният псевдоклошар Пламен, най-вероятно се е възползвал сексуално от жертвата, след като вече е била мъртва. И все пак, дали наистина Яна остава с Николай или с някой друг, който изглежда съвсем хрисим...??? Колко от тъй наречените и приятели сега спят спокойно???Не познавам Яна, но на физиономията и пише, че лесно се доверява на хората и съм убедена, че това е било известно, на всички, които я познават добре, така че би следвало още повече да се опитат да я предпазят.И какво си мислите всички вие с призивите, не ходете вечер в парка, драги хора злобата, завистта, ненавистта, желанието да притежаваме нещо чуждо, да не уважаваме личното пространство и собственост, да не се замисляме какво причиняваме на другите водят до ежедневни престъпления и голяма част от тях стават посред бял ден. По логиката, щом е пила си го е заслужила, вече 80% от българите да гният в гроба, защото масово се пие. Нямам думи, живеем в общество без морал, без закони, които да го ограничават, общество, в което си по-защитен ако си куче, отколкото човек. Душата ми плаче за цялата тази гнилоч, която ни разяжда. Плаче, че Господ не си прибира вересиите, а ги остава да вилнеят точно тук, точно на това място, наречено България, което аз наричам свърталище на дяволи... Мислете си каквото искате... Почивай мир в Яна! Дано открият твоят истински убиец! Защото убиецът на сестри Белнейски определено не е този, и има доказателства,които отдавна са покрити, само да не се окаже, че сте жертва на едно и също лице... Не го изключвам... Сбогом Яна! Не вярвам на глупостите изписани по твой адрес...
197
6
 
5
 
! Отговори
do 200 преди 12 години
Moge da bila iznasilena ako e otkazala njakoi raboti,no zashto e tragnala da v tamnoto s dvama da pravi ljubov??
196
1
 
5
 
! Отговори
139 преди 12 години
Да бай Онзи,много си прав,аз с робското ми съзнание съм да чукна на дърво жива и здрава и живея живота си...Само,че на теб проблема ти е ,че ти с твоето турско съзнание не можеш да преживееш,че в момента някой не ти дава задна;)
195
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Jasno e che prijatelte sa videli kak tja s njakomlko mage se skriva v dalbokoto na parka..i polizijata gi e prinudila da razkagat-zatova polizijata otkri ubiizite tolkova barzo !!
194
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уважаеми, мацката е била изнасилена! Не е станало по нейно желание! За съжаление това може да се случи на всяка жена или момиче.
193
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НАВРЕМЕТО ЖЕНА КОЯТО НЕ БЕШЕ ДЕВСТВЕНА НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ОМЪЖИ. СЪПРУГЪТ БЕШЕ ПЪРВИЯТ МЪЖ ПРАВИЛ СЕКС С ЕДНА ЖЕНА,А СЕГА Е ПЪЛЕН РАЗВРАТ И ПОРНОГРАФИЯ?
192
0
 
25
 
! Отговори
Джуди преди 12 години
Току-що бе съобщено /новините от 13ч/, че вече са известни убийците на Яна. Двама нещастници. Единият е в ареста, а вторият вече е обявен за общодържавно издирване. Необузданите *** сега ще имат идеалната възможност да узнаят на практика и върху себе си що е то необуздан секс В ЗАТВОРА при себеподобните! Хак да им е!
191
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прав си, за съжаление. Тия дни се наслушахме на какви ли не истории. От естествена смърт, през убийство до убийство и изнасилване! Версии всякакви. Ту смятаха, че си е тръгнала сама и посе е била нападната, ту пък уж се запазнала с някакъв и тръгнала с него, ту пък си тръгвала с приятел, който е познавала от преди... единственото сигурно е, че една млада жена е загубила живота си. И само по себе си това е тъжно, много тъжно! Дано някога ИСТИНАТА да излезе на яве!
190
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе хора не гледатели косми това онова всичкото е един цирк една *** постановка ! Една гадна постановка всеки се прави на луд прочетахме хиляди версий първи не била обита била само разсаблечена нямало видими травми по тялото после се оказа че била удушена не била изнасилена , после била изнасилена имала по усните насилие явно хората си мълчът дано да пишат истината дано са го заловили ! ДА ПРАВИ СЕГА *** В ЗАТВОРА ЗА НАЗИДАНИЕ НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ГОВОРИ ТАКА ЗА ЧОВЕК НО ГО ЗАСЛУЖАВА
189
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така е, не сме били там и най-лошото е, че няма свидетели. Сега е наред полицията да разбере. От това, което чух по новините и четох в други сайтове стигнах до извода, че момичета просто е било крайно наивно и си е тръгнала сама, без да си даде сметка за риска, т.е приятелите и никой не прикриват, но и те са постъпили глупаво, че не са я придружили. Но пак казвам, не знам какво е станало, това си е просто личното ми мнение.
188
1
 
12
 
! Отговори
до 192 преди 12 години
Ами не знам естествено какво е станало, но по лошото е че и приятелите и не знаят, така че или прикриват някой или пък просто не са и били приятели щом са я оставили да си тръгне сама по това време.
187
5
 
7
 
! Отговори
Sendero Luminoso преди 12 години
Знаеш ти. Знаеш квото ти каже. И сгодените лапат. Само те информирам.
186
2
 
22
 
! Отговори
До 190 преди 12 години
А как решихте, че тя доброволно си е тръгнала с този? Защото той казва така? Никой всъщност не е видял какво точно е станало. Според интервютата на нейни приятели, с които е била на концерта тя си е тръгнала сама, а после какво е станало... така, че според мен тя е по-скоро наивна отколкото пропаднала. Просто не е преценила какъв риск поема като се прибира сама по това време. И за нейно нещастие си е платила за това!
185
0
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Ybieca da bade hvanat i nakazan no i mnogoooooto momi4eta da si vzemat poyka!!
184
1
 
15
 
! Отговори
до 187 преди 12 години
Това не е само лош късмет, това е липса на разсъдък от нейна страна и от страна на приятелите и. Убиеца трябва да бъде наказан, но и младите хора трябва малко повече да разсъждават какво и с кого правят.
183
1
 
25
 
! Отговори
кики преди 12 години
За мен убийството е извършено от неин познат, с когото явно си е тръгнала. Това обяснява според мен защо никой от приятелите и не си е тръгнал заедно с нея, защото за мен е лудост да си тръгнеш сама в парка посред нощ, аз не бих излязла и пред блока ми по това време. Убиеца трябва да бъде намерен и наказан!
182
4
 
8
 
! Отговори
nelina преди 12 години
cqloto mi semeistvo e tuk i znam kakvo lapa za6toto e sgodena *** takav