Съсед стреля по комшия заради убита котка

Раненият е с опасност за живота
7 авг 2011 16:09,
188
Съсед стреля по комшия заради убита котка
Снимка: архив Булфото

55-годишен мъж е бил прострелян в гърдите от свой 61-годишен съселянин в кубратско село Каменово, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал около 12.30 часа. Тогава възникнал скандал между двамата, при който по-възрастният Румен Христов стрелял с газов пистолет срещу съседа си Цоньо Цонев.

По информация на Дарик двамата имали вражда от няколко седмици, тъй като Цоньо с ловна пушка убил котката на Румен, помежду им обаче имало и други поводи за скандали.

Христов, който бил употребил алкохол, призовал комшията си да излезе на улицата, за да се разберат. Там се карали, Цоньо посегнал да вземе брадва от каруцата на Румен, той пък извадил газовия си пистолет, който носел на кръста, и стрелял от около метър в гърдите на опонента си.

В оръжието имало 1 патрон със сачма. Първоначално простреляният не усетил, че е сериозно пострадал и сам подкарал колата си към спешния център в Разград, по пътя обаче му прилошало и негов работник го откарал в разградската болница.

Приет е в интензивното отделение с опасност за живота.

Стрелецът е задържан за 72 часа. Повдигнато му е обвинение за опит за убийство
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още по темата: Каменовосъседи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Миналото лято пребих една гад която ритна едно бездомно куче което спеше и на никoй нищо лошо не правише. На всичкото отгоре аз и моите комшии го хранихме и то пазеше входа близо 3 години. Като го видях да го рита и не се здържах. Бих го като мече у дирек и после, след като лумпеноида се оплака на сина си, прехвърлих тyпаниците и по него. Не посмяха да викнат полиция защото ме познават кой съм. Мразя *** и тези които упражняват насилие към животните. Не съм мутра но за такива *** не бих се поколебал да ги препратя в следващия им по еволюция свят!
151
2
 
20
 
! Отговори
м преди 12 години
Ама много ясно че ще стреля. Аз ако бях нямаше по него да стрелям и да си правя проблем, ями щях да му пратя по един голям камък на прозорците и да му създам работа. Нека му олекне джоба на ***. Какво му е виновно животното. Защо ще продължаваме да търпим комплексари, които да си изливат комплексарщината по кучета и котки?
150
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм обожател на котките както и на компаунд лъкове и арбалети. Ако някои ми застрелия котката ще го поздравя със една доста тежка стрела с боен връх. Трудно ще докаже че аз съм я изстрелял - няма балистика! Смърт на *** !!!
149
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dano dase izbiete kauri mrasni *** vi mrasna
148
7
 
24
 
! Отговори
Баба Яга преди 12 години
Не е трябвало да се стига до там.С убитата котка е трябвало да иде в полицията и да се състави констативен протокол.От там вече жална му майка....до 10 години затвор го чакат.Ама на човека му е преляло.Съчувствам му,защото и аз имам котка и живее като принцеса в апартамента .Спи при нас в леглата на всички.Просто е член на семейството.Безумците не знаят какво причиняват на съседа си с такива деяния.Но ако сторят на котката ми нещо ще ги съдя до дупка.
147
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Намери ли си майстора, антисемите?
146
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами качи се на баща му на оная работа и отивай да и кажеш!
145
3
 
4
 
! Отговори
до 156 преди 12 години
а на *** да и казвам ли лека нощ бе ***
144
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много велико и много просто! Защо опорочихте темата тогава!
143
3
 
9
 
! Отговори
буба преди 12 години
Аз спирам и да се извиня ако съм обидил днес някой, най-вече ястреб, ама до гуша ми е дошло, сорка...Кво се пеня, българите един ден ще докажат че са велико племе, а турците ще има да ни го лапат...Както е казал Петър Дънов - "Един ден, в джамията/църква Света София в Истанбул ще се отслужват молитви само на български език от БГ попове"...няма смисъл се заяждаме, ще дочакаме и това.
142
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А пък ти никога няма да поумнееш!
141
3
 
1
 
! Отговори
до 150 преди 12 години
ти никога НЯМА да бъдеш гражданин бе *** селски
140
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много обичам лабилните буби!
139
4
 
4
 
! Отговори
до 146 преди 12 години
а как ти викат в турция бе ***
138
4
 
6
 
! Отговори
буба преди 12 години
пак да кажа - ако си истински турчин, ще милееш за турските проблеми. *** тях мисли - там Айшета, маанета, кюрди...остави българските проблеми на БЪЛГАРИТЕ.Айде стига досажда в БЪЛГАРСКИЯ САЙТ. Ставаш досаден.Ама кой знае...прадядо ти сигурно е по чист българин от мен, ама ти сега си по турчин и от Ататюрк ;)
137
5
 
4
 
! Отговори
ВВ преди 12 години
ЯСТРЕБ ПРЕКАЛЯВАш.НЕКА ДА ТИ КАЖА,чЕ ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ ТУРчИН И *** ОЗНАчАВА ЕДНО И СЪщО!
136
3
 
3
 
! Отговори
буба преди 12 години
Минал си ти покрай турците - ако си турчин - ще се занимаваш с турските проблеми.Затова те нарекох ***, щото се мислиш за турчин, ама си вреш гагата само в българските неща.бтв, имам няколко приятеля турци, и то супер точни пичове, ама се смятат за граждани на тая страна, т.е. български турци. Те, както и аз, милеят за всичко българско.Айде, със здраве, и наздраве ;)))
135
3
 
5
 
! Отговори
до 142 преди 12 години
ти си най-обикновен *** бе ***
134
1
 
2
 
! Отговори
буба до 137 преди 12 години
колега, не те знам ти за къв се смяташ, ама едва ли има частица българско в теб.Ако си българин ще се кефиш на бг флаг.Ако си турчин - ще се кефиш на турски флаг.Ако си *** - ще плюеш българите само :))
133
1
 
3
 
! Отговори
буба до ястреб преди 12 години
Амиии, не е важен моя произход, важно за къв се смятам, а аз съм - БЪЛГАРИН!Ти сега кажи за къв се смяташ? Ако имаш смелост де...