Млада жена уби баща си заради 50 лева

Кървавата драма се е разиграла в Горни Дъбник
Обновена: 28 авг 2011 12:38 | 28 авг 2011 12:03, Красимир Ангелов
181
Млада жена уби баща си заради 50 лева
Снимка: Архив Булфото

24-годишна жена уби баща си заради дълг от 50 лева в Горни Дъбник, съобщиха от полицията в Плевен.

Около 20.30 часа в събота в полицията в Долни Дъбник е получен сигнал от телелефон 112 за масово сбиване в централната част на село Горни Дъбник.

На място са изпратени полицейски екипи, които са намерили в центъра на селото паднал мъж с прободна рана в областа на гръдния кош.

Установено е, че това е 45-годишен от село Бъркач. След кратко разследване полицията изсянила, че между мъжът и 24-годишната му дъщеря е възникнал скандал поради неуредени финансови отношения.

Установено е, че той е дължал на дъщеря си 50 лева. След възникнал спор между двамата, жената е нанесла прободна рана с нож в областта на гръдния кош на баща си.

Пристигналият лекарски екип само е констатирал смъртта на 45-годишния баща.

За нападението полицията е задържала дъщерята и мъжа, с когото тя живее на съпружески начала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още по темата: убийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
135И онзи 16 годишният който за 50 лева уби 12 годишното момче ли е ***??А онзи 22 годишният който застреля 20 годишният заради някаква 16 год пиклаи той ли е ***??А онзи който се натресе челно в пълният автобус след като изгори апартамента си и той ли е ***??Ти манипулатор ли се "бараш"?От котилото на Боко-тиквата ли си?А да се наричаш българин ЯВНО Е БИЛО СРАМНО от древността!!И с право!!Хора които избират полуграмотни пожарникари да ги Оправляват определено са за СЪЖАЛЕНИЕ
128
1
 
3
 
! Отговори
до 135 преди 12 години
Поради щото България не мисли за своите граждани,поради това,че цял един народ мизерства,поради това,че да си българин е вече срамно.Защото няма друга държава в ЕС,с толкова ниски заплати,ниски пенсии,не добро медицинско обслужване
127
3
 
6
 
! Отговори
Дам преди 12 години
Новина за поредната *** изцепка на дъщеря убила баща си за 50 лева .А по- долу мнения на българи за отвращението от българите... О.о "Поради що се срамиш да се наречеш българин....? " е написал Паисий Хилендарски. Защо приравнявате българите с ***? Никога няма да ги интегрираме! Абсурдна е даже мисълта за това! Само че когато има новини и не пишат ,че е за *** история ,ние българите се плюем... Вместо да спрем геноцида над нас...
126
2
 
9
 
! Отговори
Атаман преди 12 години
В Долни Дъбник почти всички са ромеи, защо ни занимавате с сигански работи?
125
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
bah mamu...e tova ve4e e tragedia,semeina
124
2
 
12
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Такова извънземно ,ако го знаеш още от бебе,че ще излезе *** ,направо да го убиеш докато е време ! За 50 лв.,да убиеш баща си , а колко грижи са полагали родителите ,да я отгледат от безпомощно същество и накрая : храни куче да те лае !!!
123
0
 
1
 
! Отговори
lilly alex преди 12 години
a mozebi i e pisnalo ot tozi skap4ia
122
4
 
3
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Явно е много грозна ! Ако имаше поне малко албен ,можеше да намери начин да си ги спечели тези 50 лв. , няма срамна професия !
121
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Рядко пиша коментари, но....! Когато хората започнат да говорят, "това само в Бг го има", ''***", родната полиция долу'',"правителството е виновно'' и още хиляди избълвани наредби, значи са ядосани. Да, ама не на когото трябва. Днес в магазина направих път на една жена, която утре може да заколи някой и все още да не го знае. Утре пак ще и направя и знам, че само това е начина да бъдем по-добре на следващия ден. Редете си псувайте, мразете, ама на никой не помагате.Съдби всякакви истини също!
120
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И не мога да си обясня това БЕЗУМНО САМОЧУВСТВИЕ на всеки редови лузър в Бг.Всички разбират от всичко ама на две магарета купа сено не могат да разделят.Всички са недооценени ама са НЕГРАМОТНИ (вкл. и тези с дипломите за вишУ).Изобщо една *** от диваци които са обезумели от алчност и завист.Изтрещели до степен N и ИСКАЩИ всичко СЕГА И ВЕДНАГА.УЖАС!
119
1
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Ужас аз всеки месец давам на родителите си 1000 лв да имат, а тази *** да убие баща си за 50 лева, немам думи
118
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябвало е да му отреже тиквата на дъртия прънгаш, как така ще взема пари без да връща?????
117
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
104За какво възмездие става дума????За това че си неудачник и лузър??Какво да те овъзмездят че си некадърник сголеми претенции и малки способности??За това ли?Работел бил за дебелогъз ......не знам какъв си???Ами работи за тънкогъз с доказани пари бе ***!!Ако знаеш колко си смотан щеше да се гръмнеш на мига.Много аутсайдери го направиха!Ти какво чакаш?!ДЕМОКРАЦИЯТА Е ПРАВО НА ИЗБОР А НЕ ГАРАНЦИЯ ЗА РАВЕНСТВО!РАЗБЕРЕТЕ ГО *** ПРОСТИ!
116
4
 
8
 
! Отговори
bbb преди 12 години
Много хубава новина,един *** по-малко и няколко лева спестени от помощи!!!
115
2
 
1
 
! Отговори
r/us преди 12 години
*** mrasni .. izkarahte gi 100 % balgari !!
114
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредната ромска новина. Трябва да се направи една рубрика за ромски новини, който иска да ги чете там. Предвид очакваното до 20-тина години превръщане на малцинството в мнозинство и ромските новини се увеличават лавинообразно.
113
3
 
9
 
! Отговори
fck преди 12 години
мама му стара и държава до къде ни докараха хората се избиват за 50 лева.... от глад и от нищета писна ми ........... ужасна държавица......... тая па лудата ще убие човека който я е създал за 50 лева Смотанячка ***. !
112
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
BG
111
0
 
1
 
! Отговори
до 117 Столипиновец преди 12 години
Да, подобни на теб по интелект като ти гледам поста (с тоя капс лок и как веднага скачкаш).
110
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не народ, не ***, а нещо по - смрадливо и разлагащо се по - бързо и от мършата.За 50 лева да убиеш баща си?24 годишна?Гнус ме е от българския народ.