Хванаха 21-годишен, докато си поливал конопа

Задържаният си направил градинка в гориста местност
Обновена: 5 сеп 2011 12:13 | 5 сеп 2011 12:13, Елка Василева
152
Хванаха 21-годишен, докато си поливал конопа
Снимка: Архив Булфото

Великотърновски полицаи заловиха 21-годишен, докато си поливал конопа, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново.

Младежът от Севлиево е бил задържан от полицаите вчера, около 19,00 ч. в местността "Ташковци", на около 2 км от с. Момин сбор в посока с. Хотница.

Той бил изненадан от униформените, докато поливал с туби посетите растения. Младежът живеел в Севлиево, но в този район в гориста местност изсякъл около 90 кв. м храсти, оформил градинка, с изсечените храсти направил ограда, за да прикрие насажденията и посял коноп. От време на време минавал да нагледа реколтата и да я полива.

Заедно с него е задържана и приятелката му, на 24 години, от същия град. Двамата са задържани за 24 часа, не са криминално проявени. При първоначалните разпити не са пожелали да обяснят как са подбрали мястото и за какво е бил предназначен конопът. Срещу младежа е образувано бързо производство за отглеждане и съхранение на наркотични вещества. Засадените растения са иззети от служителите на реда.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: Севлиевоконоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
56
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
хайде бе, те на един му намериха един куфар с фалшиви марки под леглото и не го осъдиха, че не били негови, на друг пък, апартамента бил под наем и оръжието не било негово, вие тук за два стръка папрат го изкарахте какъв ли не.
64
4
 
33
 
! Отговори
da da преди 12 години
do 43 - ne si najasno s drogovete. popro4eti malko kakvi strani4ni javlenia s te4enia na vremeto ima marihuanata.
63
4
 
37
 
! Отговори
:) преди 12 години
Нарушили са идилията - ако погледнете на Гугъл картите, с. Момин сбор образува много интересен триъгълник с околните села - с.Пушево (коментарът е излишен) и с.Леденик (там ще да е ледената бира).
62
3
 
40
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
Твоите деца ще мушкат патрончета водка навън ви изобщо няма да те питат. А конопа е тютюнево растение с леко замайващ ефект,определено с по-краткотрайно действие от алкохола. А за да е забранен си има причина,да-когато търговията върви под масите и не е регулирана законно,печалбите са огромни и чисти. Хора по-висшите етажи на властта по-цял свят имат полза от това.
61
2
 
46
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
То виното от 2 лева 2 литра в пластмасови бутилки носи по-големи вреди на организма от тревата, но се продава легално. Нещо да имаш да ми кажеш в този ред на мисли????
60
1
 
35
 
! Отговори
Смут преди 12 години
А това,дали ще продава метли или чантички изплетени от конопени влакна си е негова работа.Но,наистина да ми продава пликчета с трева и аз съм против
59
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре де,с какво да одглеждаш коноп е по различно от това да си вариш ракия? Освен да ти замая главата малко,конопа друго не може да направи. Чудя се от къде идва тоя хъс да се борят с него толкова? Явно е по-голям бизнеса когато е "на черно".
58
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това растение е забранено в сащ преди 100г. защото се използва за много неща в индустрията и големите компании ще фалират ,а не защото е дрога ,това екологично чист продукт ,а не като нефтопродуктите
57
2
 
32
 
! Отговори
Смут преди 12 години
Опс до 55 е адресирано
56
5
 
31
 
! Отговори
Смут преди 12 години
до 42 ти от коноп знаеш ли какво се произвежда?? и ако незнаеш цъкни гугал,че да се цъкнеш леко за расението коноп
55
10
 
43
 
! Отговори
до 42 преди 12 години
Не да поливаш е престъпление, той най-вероятно е щял да я продава после. Иначе защо му е толкова много? Сега започва с това, после може и дилър да стане. За да е забранено това от закона, не вярвам да няма причина и това растение да е много полезно, както го изкарвате. Ама щом ви кефи - тровете се, аз на моите деца това няма да го позволя. Просто се учудвам как под всички подобни статии има 99% коментари от типа "ама какво лошо е направило момчето, то просто се занимавало със земеделие"?!
54
15
 
33
 
! Отговори
varna преди 12 години
Варна е по-хубав град от дрисливото село Търново.
53
0
 
45
 
! Отговори
софиянец преди 12 години
бе има няква голяма итра срещу тоя коноп....четох че навремето яко са го отглеждали и сумати Еко полезни неща се правят от него от гориво дрехи масло хартия до храна....и нефтената индустрия няма сметка щото ще измести петрола това растение
52
0
 
31
 
! Отговори
бургазлия преди 12 години
липсва
51
0
 
33
 
! Отговори
бургазлия преди 12 години
youtube/watch?v=rmmMMZB-p7s&list=FLQQtTRLvXNqoC8Gz8gSaDEw&index=3&feature=plppИмам предвид този клип.Вижте се пиянки в youtube :D
50
0
 
34
 
! Отговори
бургазлия преди 12 години
youtube/watch?v=rmmMMZB-p7s&list=FLQQtTRLvXNqoC8Gz8gSaDEw&index=3&feature=plpp Не благодаря по-добре да врътна една марихуана и да се забавлявам малко с приятели,да гледам някой забавен филм и да съм енергичен от колкото да мисля чуждото зло,как да отмъстя и т.н. факт!
49
3
 
39
 
! Отговори
ВеликоТърновец преди 12 години
Майна, върви на майната си!
48
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човека е решил кротко да си гледа растения. Не го закачайте, скоро ще си купи още земя и трактор с редосеялка. :)Пък може с неговата продукция и износа да се увеличи и да нарастне БВП. :)
47
14
 
35
 
! Отговори
майна преди 12 години
Какво невинно дете ве? Тоз е от Търново - там всички са ***, още от люлката!
46
2
 
46
 
! Отговори
Васил Найденов преди 12 години
Нон стоп, Нон стоп - Индийски Коноп...