Бият двама полицаи с колове и пръти при опит за арест

В схватката срещу тях се включили над 10 души в с. Златитрап
13 сеп 2011 19:08,
243
Бият двама полицаи с колове и пръти при опит за арест
Снимка: Булфото

Двама полицаи бяха нападнати с колове, а камион се опита да ги прегази по време на служба днес в пловдивското село Златитрап, съобщиха от МВР.

Единият е настанен в болница с комоцио и счупена раменна лопатка без опасност за живота, а колегата му е с охлузни рани по главата и ръцете.

Около 12,30 часа в рамките на провеждана полицейска операция по противодействие на наркоразпространението двамата криминалисти отишли с кола в крайната махала на селото.
 

Заподозрените В.А. на 43 години и М.А. на 38 години се придвижвали с лек автомобил „Фолксваген”.

При опит да бъдат задържани служителите на реда срещнали яростна съпротива. В схватката срещу тях се намесили и други жители от махалата, които били въоръжени с дървени колове и пръти.

Шофьор на камион „МАН” се опитал да прегази двамата полицаи. В схватката единият полицай произвел предупредителен изстрел със служебния си пистолет, който му бил отнет насила от разярените побойници.

Минути по-късно екипи на сектор „Специализирани полицейски сили” и от градските районни полицейски управления се притекли на помощ на колегите си.

На мястото на инцидента пристигнали и служители от жандармерията в Пловдив.

В ареста са задържани В.А. и М.А., заедно с други 9 лица, имащи отношение към посегателството над полицаите.

При проверки в къщи в махалата е иззето неголямо количество наркотици. Предстоят процесуално-следствени действия и огледи по изясняване на целия случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още по темата: бойполицаиЗлатитрап
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
всички *** в газови камери,това е спасението от тази напаст,никой от тях не работи,а карат нови коли ,как става това,защо някой прокурор просто не отиде в аджесан махала в Пловдив и да виде какво става,мерцедеси,бмв,а ние работим като луди за да си плащаме сметките и техните
236
0
 
1
 
! Отговори
MIRO преди 12 години
AS JIVEQ U ZLATITRAP I MNOGO TPO SELO
235
0
 
10
 
! Отговори
УШЕВ..... преди 12 години
А защо всички тука , които дават акъл , как се използва огнестрелно оръжие не си спомнят за колегата , които при охрана на държавната граница застреля турския бракониер........знаете ли в момента положението на колегата......знаете ли , че един български прокурор тогава се самосезира и осъди колегата......
234
1
 
14
 
! Отговори
кука преди 12 години
Ако застреляш ***-вън от системата,съд,писане на обяснения...ще ти объркат живота!Не плюйте по ченгетата-с тях лошо,без тях още повече!А и тези момчета не са били подготвени за такъв отпор,ако бяха момчетата от СПООР-щяха да им е...т мамата "ромска"!Повярвайте,знам и съм виждал как работят-БЕЗКОМПРОМИСНО!А за ***-ток,гладни кучета и спецчасти на акция всеки ден!
233
2
 
18
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Не знам дали са *** ,но кой в една държава би позволил да бият полицай ?! Тук явно бандитите имат гръб ,а този гръб 100% е български ,не *** ! И аз ако продавам дрога и пълня джоба на прокурора на София ,бих си позволил подобни дивотии,колкото и грубо да звучи това! Трябва да се изчистят лапачите от високите етажи ,обикновения престъпник лесно може да бъде обуздан !
232
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"дали има смисъл в цялото писане"? - твърдо НЕ.
231
2
 
17
 
! Отговори
зле преди 12 години
Браво на полицаите за добре свършената работа. Оказаната им съпротива показва само, че по селата и малкиите градове няма респект към закона, а "власта" е в ръцете на местните пласьори и бандити. Постоянно четем за разни бандитски случки, а за присъди - нищо. Вече сериозно се замислям дали има смисъл в цялото писане. Единственото, което мога да предприема е да си подготвя документите за някоя друга държава, която не се управлява от бандити и продажници.
230
14
 
7
 
! Отговори
До ИВА ЗДУХАНЯКА преди 12 години
Абе тук ако има такива закони с тези комплексирани полицаи ще стане страшно! Ще викат "ако не дадеш 20 лева ще кажа, че си ме наплюл и отиваш в затвора"В Англия може и да са актулни такива закони, но тук не!
229
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Около 12,30 часа в рамките на провеждана полицейска операция по противодействие на наркоразпространението двамата криминалисти отишли с кола в крайната махала на селото...Полицията покровителства разпространението на дрога. Често във Факултета и района стават масови нападения от *** над дилъри. Познайте къде бягат дилърите? Към 3-то районно.Тук очевидно става дума за по-сериозно престъпление. Контрол над пазара за дрога.Същото е при цигарите. *** ги продават открито на пазара "Красна пол
228
2
 
16
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
1. Наистина е обезпокоително, че *** вече си бият полицаите без да ги е страх, убиват, изнасилват и т.н.!!!2. Обаче 90% от униформените полицаи наистина си заслужават един такъв здрав бой! Има много свестни полицаи, но малко от тях са униформени не знам какъв е критерия да станеш униформен! Абе всички положения нещата отиват на зле!
227
1
 
31
 
! Отговори
ИВА ЗДУХАНЯКА преди 12 години
В Англия доживотен за плюене по полцай...Т'ва ако беше там тези направо ще ги копаят.......За тая държава само Крумови закони....
226
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно нашата полиция не е достатъчно строга, щом при нападение над полицаи и отнето служебно оръжие няма нито един застрелян. Самите полицаи са за похвала, че са успели да удържат нещата без жертви. Ако аз бях полицай и ме нападнат по този начин бих изпразнил един пълнител в тълпата с чиста съвест. Дано арестуваните да са изяли достатъчно бой в районното за компенсация.
225
10
 
10
 
! Отговори
как нема да ги преди 12 години
бием , ами те обиждат на нас ! Не правят рутинен проверка ,ами направа пусуват на майките ни : единя полиция ми каза : ей *** ,*** *** да е... дай си пашапорта ! Сърсето ми юнашко не издържа и го хлопнах лекичко по гумената глава !
224
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А къде се изпокриха "измислените" организации и хелзински простотии?! Не са активни последно време.
223
1
 
7
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Каквито и да са ще ги пуснат ! В Бг. никой не продава наркотици на сама глава ,всеки има опеката на някой баш българин ,който обира каймака от печалбата!
222
0
 
28
 
! Отговори
baceto преди 12 години
двамата криминалисти отишли с кола в крайната махала на селото....... да разбираме турско-*** гадна махала нали
221
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не знам как по-комфортна би могла да се направи тая ситуация....та в тая връзка, за какво тоя път ще "усвоява" поредните 2 млн. лева не е много ясно
220
2
 
14
 
! Отговори
до турчин,от ТУРЧИН преди 12 години
не си турчин ти,ти си от шекер маала..Филибето,нали ченгене?..турците СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ повече от вас,турските ***,а и не ви понасяме,хич,между другото,,и има много малко осъдени за криминални предсъпления,турци,за разлика от другите тука...От години няма полицейски акции по нащите села,за разлика от вас,ченгенетата,дето само се пишете турци и ни срамите името
219
2
 
40
 
! Отговори
Петьо-Евреи преди 12 години
До кога ще ги търпим тези *** до кога!!!????
218
1
 
28
 
! Отговори
аз преди 12 години
Нападат екипите на спешна помощ-никой от скпаните депутати не прави нищо,сега нападат полицията-пак нищо,еми да няма изобщо народно събрание-за какво ни е ???