Бият двама полицаи с колове и пръти при опит за арест

В схватката срещу тях се включили над 10 души в с. Златитрап
13 сеп 2011 19:08,
243
Бият двама полицаи с колове и пръти при опит за арест
Снимка: Булфото

Двама полицаи бяха нападнати с колове, а камион се опита да ги прегази по време на служба днес в пловдивското село Златитрап, съобщиха от МВР.

Единият е настанен в болница с комоцио и счупена раменна лопатка без опасност за живота, а колегата му е с охлузни рани по главата и ръцете.

Около 12,30 часа в рамките на провеждана полицейска операция по противодействие на наркоразпространението двамата криминалисти отишли с кола в крайната махала на селото.
 

Заподозрените В.А. на 43 години и М.А. на 38 години се придвижвали с лек автомобил „Фолксваген”.

При опит да бъдат задържани служителите на реда срещнали яростна съпротива. В схватката срещу тях се намесили и други жители от махалата, които били въоръжени с дървени колове и пръти.

Шофьор на камион „МАН” се опитал да прегази двамата полицаи. В схватката единият полицай произвел предупредителен изстрел със служебния си пистолет, който му бил отнет насила от разярените побойници.

Минути по-късно екипи на сектор „Специализирани полицейски сили” и от градските районни полицейски управления се притекли на помощ на колегите си.

На мястото на инцидента пристигнали и служители от жандармерията в Пловдив.

В ареста са задържани В.А. и М.А., заедно с други 9 лица, имащи отношение към посегателството над полицаите.

При проверки в къщи в махалата е иззето неголямо количество наркотици. Предстоят процесуално-следствени действия и огледи по изясняване на целия случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още по темата: бойполицаиЗлатитрап
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
15
 
4
 
! Отговори
турчин.... преди 12 години
ха ха малко са ги драли.......
216
2
 
20
 
! Отговори
ХИТЛЕР преди 12 години
Това представлява *** България-по селата масова се краде от *** но полицията спи пък и всичко това не е на депутатските глави-те сега им трябват гласове-а простия народ го остави той си е природно ***-ДО КОГА ЩЕ СПИМ ГОСПОДА-ИЛИ НАВЕДЕНА ГЛАВА-САБЯ Я НЕ СЕЧЕ. ДА ЖИВЕЕ МАЙКА -БЪЛГАРИЯ.
215
3
 
3
 
! Отговори
emigrant преди 12 години
bravo na policiata bravo,vie ne ste v sastoqnie da opazite sobstveniq si jivot kamo li na danakoplatcite ,aaa zabravix idvat izbori i bratqta *** ste predopredelqt vota molq vi ne gi qdosvaite ,CECKO tvoite xubosnici drugiqt pat da im napravqt i po edna ***
214
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
bravo na *** smart na mvr
213
3
 
11
 
! Отговори
someone преди 12 години
В.А. и М.А. вече са смлени от бой :)))))
212
1
 
21
 
! Отговори
Мен преди 12 години
Я, 215 и 216 са кандидати да им изсипем един катун *** в детската стая на дъщерите им :) Вие като един много богати и финансово и душевно ще предадете *** на отрочето си на мангустанците, защото не сте разпенени, не сте изтрещяли и не сте психопати, нито злобни мдааа :) Ама после ще питам децата ви как е било :) *** - такива като вас са скланяли главица на времето, защото са искали да си запазят богатството - и финансовото и душевното - пък децата им - *** ги яли, *** :)
211
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човече , мммм да ... обръщание от този тип е характерно за надрусан наркоман.Кажи сега кой от *** или диларчетата ти е дружка , няма са плашиш сега в районото ги правят булки ;) Ми , сега кой ще ти продава наркотици бе *** ? Няма са плашиш те ще душат още в Златитрап ;)) убеден съм , че си от там , и като те барнат ще те правят булчица на някой мустакат *** , ама за теб това едва ли е нещо ново :))
210
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
208 е изтрещял!!!Хахахаха.Пълен психопат.Определено свит и скромен човек, но "стршен" зад анонимните си коментари :-)
209
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малиии,Тук има някакъв разпенен :-)Човече, с тази злоба! - Сигурно си много беден и финансово и душевно...
208
0
 
21
 
! Отговори
zz преди 12 години
Това племе , НЕ ЗАСЛУЖАВА човешки права ! Доказали са го по цял свят. Някой от вас да се сеща *** да е дал нещо на света ? Изобретение или откритие ? НЕ това са *** , живеещи в катуни , не спазващи елементарна хигиена. Колкото до днешната случка , да "роми" са , дано ги осъдят както трябва тоест на *** с "ман-а" доживотна за опит за убиство , на другите полу-човеци едно 15 - 20 добре ще им дойде. И в продължение на 1 година , жандармерията да влзиа в махалата да ги сурувака.
207
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Новинарите, що не казахте за затворения път от София за Видин при Арчар. И за заобикалките, които трябва да правят хората, които искат да си стигнат вкъщи заради *** и техните поредни *** истории?
206
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КВО КВИЧИТЕ БЕ ***??НЯКОЙ ЩЯЛ ДА ВИ ПАЗИ?!А ВИЕ МАЛКИ *** ЛИ СТЕ ТА НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ,А???ИЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ НЯКОЙ ЩЕ ВИ ДОНДУРКА.ЗА ТОВА ЛИ ИЗБРАХТЕ ТИКВАТА,А?ЗА ДА ВИ ПАЗИ,ЛИ?!СТРАХЛИВИ *** СЕЛСКИ ***!
205
3
 
19
 
! Отговори
Срамота бе!!! преди 12 години
70 000 хиляди сте само щатните.Не Ви ли е срам да сте в новините със заглавия като това?Или да Ви трошат колите,да Ви късат пагоните,да Ви обиждат в лицето,да не Ви зачитат за нищо,да Ви нападат с агресия,а Вие да не можете да защитите адекватно себе си и околните.По чие нареждане сте така мили предимно с ***? Ако нещата и занапред останат така,следващото заглавие може би ще е нещо от рода на: "будни граждани онодиха разсеяни пазители на реда".Срам за вашия тип власт.
204
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия *** еничари ( куките ) могат да бият само пенсионери и студенти , иначе за нищо не стават ... мразя ги повече и от *** ...
203
6
 
19
 
! Отговори
Мен преди 12 години
*** бият държавата. Тоест - всички нас. Започвам да стрелям между оченцата на *** ***. Ще изчистя колкото се може повече *** от милата ми родина ! А после ще шикалкавя в съда, ще се правя че ме боли ухото, заради което трябва да отида на Хавайските острови при специалист да ме излекува. И така 50 години. *** съдии !!! ДОЖИВОТЕН ЗА *** ИНАЧЕ ЩЕ ВИ ИЗКОЛИМ *** ДЕЦА ПРЕД ОЧИТЕ !!!!КЪДЕ Е ОНЗИ *** КРАСИМИР ОТ БЪЛГАРСКИЯ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ ДА ЗАЩИТИ *** ???
202
0
 
11
 
! Отговори
марсоход преди 12 години
всички тук знаете какво трябва да се направи ами ако ви накарам да идем и да направим стачка пред народното събрание срещу *** колко от вас ще се съгласят и още колко ще пренебрегнат темата с глупости си айде като сте отворени да излезем и като българи да си кажем мнението давайте от тук на там да се разберем за срещата и митинг другото което кажете са глупости
201
1
 
22
 
! Отговори
аз преди 12 години
Пистолета му бил отнет......Полицая заслужава уволнение!Тези които са се опитали да му го отнемат заслужават куршум
200
0
 
9
 
! Отговори
Мен преди 12 години
Знаете ли - за онзи дето ограби златарското ателия, стреля по полицай и отвлече трима души му гласят доживотен затвор без право за замяна САМО за умишления опит за убийство на полицейски служител. Този случай е аналогичен и за *** трябва доживотен затвор.Също така проверка ОТ-ДО на съуответното село - всички къщи да се обърнат с главата надолу - където се намери нещо нередно всички пред съда - мъже, жени и деца в зандана, *** *** *** !!!
199
0
 
0
 
! Отговори
istina преди 12 години
za poliziata komentara e izlishen. te nischto ne mogat da svarshat sled kato edni drug dealeri ne mogat da ozaptiat. taka che tarsete si pravata i iskaite promiana v zakona da si pazite imotote i zivota na semeistvata s vsichki sredstva togava schte vidite promiana v drebnata prestapnost s koiato poliziata po prinzip ne se zanimava. otidete i protestiraite inache niama da stane samo na komputara.
198
2
 
12
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
*** в България са над закона, над политиците, над полицията, над народа...нямат страх от нищо! Иначе нашата полиция ни пази...е как става това, като себе си не може да опази, комфорт щял да им създава физкултурника/*** Цветанов...какъвто министъра, такава и полицията...що не ходи да се гушка с Веско Маринов и да заебе министерството...???