Бият двама полицаи с колове и пръти при опит за арест

В схватката срещу тях се включили над 10 души в с. Златитрап
13 сеп 2011 19:08,
243
Бият двама полицаи с колове и пръти при опит за арест
Снимка: Булфото

Двама полицаи бяха нападнати с колове, а камион се опита да ги прегази по време на служба днес в пловдивското село Златитрап, съобщиха от МВР.

Единият е настанен в болница с комоцио и счупена раменна лопатка без опасност за живота, а колегата му е с охлузни рани по главата и ръцете.

Около 12,30 часа в рамките на провеждана полицейска операция по противодействие на наркоразпространението двамата криминалисти отишли с кола в крайната махала на селото.
 

Заподозрените В.А. на 43 години и М.А. на 38 години се придвижвали с лек автомобил „Фолксваген”.

При опит да бъдат задържани служителите на реда срещнали яростна съпротива. В схватката срещу тях се намесили и други жители от махалата, които били въоръжени с дървени колове и пръти.

Шофьор на камион „МАН” се опитал да прегази двамата полицаи. В схватката единият полицай произвел предупредителен изстрел със служебния си пистолет, който му бил отнет насила от разярените побойници.

Минути по-късно екипи на сектор „Специализирани полицейски сили” и от градските районни полицейски управления се притекли на помощ на колегите си.

На мястото на инцидента пристигнали и служители от жандармерията в Пловдив.

В ареста са задържани В.А. и М.А., заедно с други 9 лица, имащи отношение към посегателството над полицаите.

При проверки в къщи в махалата е иззето неголямо количество наркотици. Предстоят процесуално-следствени действия и огледи по изясняване на целия случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още по темата: бойПолицаиЗлатитрап
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
0
 
20
 
! Отговори
123 преди 12 години
не са стреляли защото законът не ги защитава - след това до края на живота си щяха да се влачат по съдилища за превишаване на права.
176
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Даже да им се намалят заплатите а не цял ден да лежиш като пор и растеш на шкембе пък д не можеш един *** да гръмнеш през краката само заплати искат е за кво са ви *** ще ви ги откраднат аман вече
175
1
 
14
 
! Отговори
Мюра преди 12 години
Добре, че на са ги онодили. С тия ниски заплати *** не се бият. Ако беше в САЩ, щяхме да имаме 10 застреляни ***.
174
0
 
13
 
! Отговори
zzz преди 12 години
и сега бой, бой в районното и да знаят занапредмангалите само от бой разбират
173
0
 
22
 
! Отговори
aer преди 12 години
Даа,най-добре е да си ***,куче или гей за да живееш прекрасно в BG!
172
3
 
17
 
! Отговори
re преди 12 години
Голф... страхливи полицаи нямащи топки да стрелят по ***, който е тръгнал със сопа срещу тях... махала с ***... класика за ***.
171
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
такае с *** като им дават помощи те само пият и се въдят като мишки не им се работи смърт за *** мръсни да им спрат помощите сами ще измрът гадинете
170
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оня авджия, дето беше отстрелял двама събирачи на орехи, още не са го хванали. Дано да му се размине на човека. Нищо лошо не е направил.
169
0
 
3
 
! Отговори
БАЙ МАНГО преди 12 години
до 165 какво искаш да ни кажеш да се дадем да ни пазят мутрите доброволно,ай стига де.
168
0
 
18
 
! Отговори
Българин преди 12 години
*** само с бой ще се оправи. Много са и продължават да набъбват кат ***.
167
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой от вас наскоро е бил арестуван от полицията? Да не мислите, че сега ги черпят с кафенце? През носа им ще излезе на ***, това дето са го сторили.
166
1
 
0
 
! Отговори
тот Дания преди 12 години
едни апаши цивилни бият други преоблечени апаши..нормално в ненормална България! тук няма никакво значение-в ненормалната БГ-кой с какви дрехи е,от каква власт е,какъв и що и по какъв начин какво прави и какво трябва да прави!това което виждаме-това е властта,това е полицията,това е страната и "демокрацията"!Апашка страна..без мен..какво да правя там..това е гавра с личното достойнство на човека..това е гнус!*** са и апашите,и уж контраапашите..некадърна власт и ***!че и пара да им плащам?
165
1
 
14
 
! Отговори
Българин преди 12 години
163 - ти да не си ушко-гей, а?Двама души с два пистолета могат да произведат 12 изстрела, и ако са добри стрелци за 5 секунди ще натръшкат 10 *** !!! Вярваш ли, че останалите от катунът като видят това, с вик "ура" ще се хвърлят срещу полицейските куршуми? Ти големи герои изкарваш *** !!! Не, те са били толкова нагли именно защото знаят, че ушевите са *** и няма да смеят да се защитят !!!162 - такива "своеволия" има най-вече в САЩ.
164
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Братлета, с *** яко го закъсваме. Защото *** разбира само от бой, а на полицайте им е забранено да ги бият и така стигаме до парадокса, че *** е над закона. Е, как тогава ще опазим домовете и имушеството си, а често и живота си при тези обстоятелства? Само нищожна част от *** золуми стигат до сводките и пресата, положението реално е отчайващо.
163
3
 
9
 
! Отговори
Българин преди 12 години
И за издръжката на тая полюция плащаме над милиард годишно от джобът си ?!?Най-доблре е МВР да се закрие - тия *** и без това за нищо не стават. На частните охранителни фирми да се даде статут на частни милиции - те поне ще защитават тия, които им плащат. Имаме най-много ушеви на 1000 граждани в целият свят и най-голяма битова престъпност, а офисите и домовете ни се охраняват от частни фирми... що ни е тая полиция тогава?
162
4
 
3
 
! Отговори
Мурат преди 12 години
Българи са всичките до един!
161
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"147 - ако тия полицаи бяха извадили пищовите и застреляли трима ***, дали другите нямаше да се изпокрият като плъхове?"Да не мислиш, че е толкова лесно все едно по американските филми - стреляш по противника и той или пада мъртав или хуква да бяга.А ако *** бяха докопали полицаите след като вече има убити? Сега щяхме да говорим за убити полицаи, не за пребити.Грешката е, че са отишли само двама. Навсякъде, като се арестуват престъпници, полицията е с числено превъзходство в пъти.
160
6
 
2
 
! Отговори
Охрана преди 12 години
Хора, много ви е лесно да плюете но една такава ситуация ескалира за части от секундата. Все пак на тези хора не им е било цел да стрелят на месо (което ме радва), а до последно са се опитвали, предполагам, с разумни средства да притъпят ситуацията. Все пак не живеем в полицейска държава и се радвам, че няма такива своеволия, като в Бразилия или Русия и полицай да разтреля някого по свое усмотрение. Ако това започне да се случва, ще започнете да ревете обратното! Внимавайте какво си пожелавате!
159
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То тоя 147 сигурно е ушев та се обиди нещо
158
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ето за това ще гласувам за Атака