Зимата иде. Почнаха да крадат зимни гуми с джантите

Апаши разбиха мазета в Стара Загора, крадат и електрожен
Обновена: 13 сеп 2011 14:59 | 13 сеп 2011 12:47, Красимир Ангелов
31
Зимата иде. Почнаха да крадат зимни гуми с джантите
Снимка: Архив Булфото

Четири броя зимни гуми заедно с джантите бяха отмъкнати от мазе в Стара Загора, съобщава Областната дирекция на полицията.

В понеделник около 18.50 ч. във Второ РУП-Стара Загора е получено съобщение за взломени избени помещения, разположени на старозагорската улица "Цар Иван Асен".

Установено е, че от едно от мазетата са отнети две зимни автомобилни гуми “Michelin Alpin“ заедно с джантите и две зимни автомобилни гуми "Goodyear Ultragrip 7" също заедно с джантите, собственост на 32 годишен старозагорец.

От друго мазе е отнет електрожен, собственост на 79 годишен мъж.

Работата по случаите продължава от служители на Второ Районно управление Полиция - Стара Загора. Извършителите се издирват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
silna statia pf
29
0
 
1
 
! Отговори
...то е ясно... преди 12 години
...НАРКОМАНИ...
28
0
 
5
 
! Отговори
пенсионер преди 12 години
малките *** ми взеха ракията,след това и бурканите сега спя като ашлак в мазата с пушката а влезе а съм го гръмнал не ми пука вече 2 седмица съм в мазата пия си пиенето мезенце имам и така ....скоро ще доидат пак и ще има убииства да знаете...сварих си 120 кила ракия ще издържа още 1 година в мазето.....ама падне ли ми на месо....може преди туи да му го сложа отзад,,,,,,то няма да си признаи....ха ха
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И на мен ми откраднаха гумите с джантите от мазата, съвсем сериозно Поне не са разбивали вратата, а са отключили и заключили културно. Ама беше пролетта.
26
1
 
4
 
! Отговори
666 преди 12 години
Де късмет да набарам некой такива бабаитчета че ми барат гумите на колата , така ще им потроша костите че и най-добрите лекари нема да могат да ги оправят.
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и на мен ми разбита мазето.........откраднаха 17 бурканчета с семена течност ..........да им е сладко
24
0
 
2
 
! Отговори
qw преди 12 години
Хм, миналата година ми рабиха гаража и ми откраднаха 16 гуми с джанти, ски екипировка, колела, техника и разни неща, които дори не подозирам. Кога ще стана известен? На кой редакционен имейл да изпратя списъка с откраднатото?
23
0
 
4
 
! Отговори
мале мале преди 12 години
е гоУема новина ,нема що....сигур тва е първото мазе в България дето е разбито....лелелеле,а ченгетата няма и да си дадат голям зор за едно мазе,ако не е на техен човек-няма кво да се лъжем
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Апашите крадат всичко и едва ли се съобразяват със сезоните.
21
0
 
6
 
! Отговори
тцЪ преди 12 години
"Спи градо и циганете краднат " - Монтанска мъдрост
20
0
 
7
 
! Отговори
Апис преди 12 години
Според днес.бг апашите са откраднали гумите за да имат за зимата. По тая логика електрожена може да им послужи срещу магнитните бури например :D
19
0
 
1
 
! Отговори
legaladvice преди 12 години
ZA-POCHNAHA
18
0
 
10
 
! Отговори
хехе преди 12 години
Господи, каква новина! Шокиран съм! Нима това се случва в България? :)))
17
1
 
2
 
! Отговори
g преди 12 години
tova samo v Bulgaria go ima
16
2
 
6
 
! Отговори
Malei преди 12 години
Шокирани сме от новината. Кривата на престъпността в БГ направи рязък завой. Сигур Цецо пътува към СЗ по магистралата с 230 kmph за да даде изявление от местопроизшествието?
15
0
 
9
 
! Отговори
сигурно преди 12 години
Предполагам, че статията е намек да слагаме зимните гуми вече. :)А ако можете да сложите и зимни и летни едновременно ще е най-добре!
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази статия и коментарите ми оправиха настроението, ДНЕС БГ, да знаете, че липсата на новина е добра новина и не е нужно на всеки час да си запълвате каретата с каквото ви попадне.
13
2
 
10
 
! Отговори
неанономен преди 12 години
На мен ми е интересна подробността, че гумите са откраднати заедно с джантите. Някой има ли данни, за откраднати гуми без джантите и обратното? Това при положение, че са комплект! :)Може би съм изпуснал новината: "Заловиха апаши в мазе!" Под заглавие: "Апашите били заварени докато се опитвали да разкачат автомобилни гуми от джантите." Част от статията: "Не се знае кое са искали да отмъкнат крадците, железните джанти или гумите."
12
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже господи.... от мазетата ги взели пак са се потрудили бацилите долни В София няма нужда да влизат в което и да е мазе... гаднярите са като в pit stop-a на ferrari действат директно под уличната лампа Ставаш сутринта и какво да видиш..... Звъниш в полицията от там служителите им се държат с теб все едно ти си виновен и понеже са изключителни "професионалисти" ти приемат оплакването по телефона без да идват .... Какъв е извода мили хора ? Престъпност нямааааа ;)
11
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
я кажете какво стана с онова злато дето изчезна от летището, не ни зьанимавайте с 4 гуми дето сигурно струват 100лв