Жена опита да бутне 2 бона, за да уреди сина си на работа

Подхвърлила плик с пари на служител в "Мини Марица-изток"
Обновена: 21 сеп 2011 17:41 | 21 сеп 2011 17:40,
30
Жена опита да бутне 2 бона, за да уреди сина си на работа
Снимка: Архив, Булфото

50-годишна жена е опитала да подкупи служител на "Мини Марица-изток" в Раднево, съобщиха от областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Жената, която е от с. Полски Градец, "бутнала" 2000 лева, а целта й била синът й да бъде назначен на работа в предприятието.

Сигналът за предлагането на подкупа е подаден около 17,00 часа вчера.

Служител на компанията излизал от сградата, когато бил пресрещнат от 50-годишната К. М. Тя подхвърлила в колата му плик с 2000 лв., за да получи синът й назначение.

Жената е отведена в районно управление в Раднево за изясняване на случая. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: подкуп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
17
 
! Отговори
бър бър преди 11 години
Предлагам работници под наем на ръководството на ТЕЦ 2.Не сме от Рудин :D :D :D :D Офертата важи за ТЕЦ 2, за ТЕЦ Видин и др.ЦЕНА ПО СПОРАЗУМЕНИЕ.
30
0
 
22
 
! Отговори
daniela преди 12 години
izvinqvam se za maimunicata /latinicata/vsi4ko v tec marica iztok, mini marica iztok stava ili s mnogo pari ili s vrazki do nivo ministyr, bez zna4enie za poziciqta ... v tec marica iztok ima 2 *** - jivko di4ev i hriztoskov, al4ni bokluci ! no ima gospod !!!
29
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
заплатата на ония в АД-то е 2 бона . трявала е поне 2-3 заплати даму бутне на ***. няма работници достатъчно особенно в рудниците на марица изток,но приемат само свои хори.постоянно се пенсионират хора а не приемат и работниците изнемогват там.ама какво да правят мълчат и бачкат от къде да намерят по добра заплата .а работата е тежка .за радиация никой не говори.а в назначението е пълно с некролози на млади хора.БЪЛГАРИЯ !
28
1
 
21
 
! Отговори
яко преди 12 години
Колко сте смешни всички.едните за Бойко,другите за Станишев....Не разбрахте ли че всички са едни и същи бе ***,и ние ще бъдем техни роби и слуги,защото те искат да притежават всичко,нищо че имат милиони,но и те са пионки и над тях стоят още по големи играчи...С две думи няма такива честни политици,даже Иван Костов е над вскички в парламента,най добре фалирал и разпродал,сумати печеливши предприятия,това важи и за БСП,Бойко няма какво да продава,то не остана,но си измисля други методи да е
27
0
 
26
 
! Отговори
: преди 12 години
за да работиш в ТЕЦовете се заплаща 5000 лева, а не 2000. Това е отдавна известен факт - питайте
26
2
 
22
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
при болшевиките имаше работа за всички,а при вас *** мръсни,рушвет се дава за да работиш ,ходи ти *** на негърчето патката ,йес сърче
25
2
 
33
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
Това ли ти е начинът за борба с корупцията бе овчар,бегай се завирай под чаршафът на Доган че само това можете вие червените,твърдя,че си болшевик защото само вие така процедирате ***.Такава ли ти е човечноста,подкупът да лиши от работа кадърен кандидат,браво *** долен.
24
2
 
30
 
! Отговори
qwer преди 12 години
А *** опищяха Балканският п-ов че сме биле много бедни,еййй кранти болшевишки,селяните имат изглежда много пари под дюшеците докога ще лъжете и подлагате на психически тормоз населението,а дали тази *** не е от вашата бандитска партия,сега остава да я локализирате и да и връчите един тиган за да протестира,че честният служител е обрекъл синът и на продължителен глад,а служителят да подведете под съдебна отговорност за безотговорно отношение към работата си.
23
8
 
20
 
! Отговори
жаго преди 12 години
тая па....да нема грешка , да не би да е дала 2 бона момчето да не ходи в ТЕЦА. ***, я проверете отво информацията, да нема глоби и наказания после
22
8
 
17
 
! Отговори
селянин преди 12 години
Какъв подкуп бе това си е чисто изнудване от страна на този с колата.
21
7
 
24
 
! Отговори
инж. преди 12 години
Вярно е, че там за да влезеш, трябва да платиш.Сигурно нещо се е объркало или някой друг е дал повече
20
7
 
24
 
! Отговори
мим преди 12 години
че това е съвсем нормално за тец-1-2.изглежда са били малко парите за това е казал за подкупа.иначе тази процедура е от време оно.знаете ли колко има дето плащат за работа назначават ги,и след 2 месеца ги съкращават.това е БГ.
19
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на познавача,Брайтлинг е много сериозна марка,евала на дебелака с кинтите.Но нещо не ми се връзва с подкупа,мисля,че е имоло уговорка,но в последния момент нещо се е объркало и нашия е подложил майчето.Иначе излиза много дървено.
18
0
 
17
 
! Отговори
Бургас преди 12 години
До 15Напълно те подрекепям в коментара ти.
17
0
 
22
 
! Отговори
Бургас преди 12 години
Часовника на снимката е марка Breitling..
16
1
 
24
 
! Отговори
Bolqrka преди 12 години
Жалко за държавата ни,жалко за младите хора,жалко и за родителите им,които биха направили всичко,за да останат в България и да изкарват средства за елементарни потребности.Жалко...
15
0
 
30
 
! Отговори
izmoren_mitnichar преди 12 години
Не се прави така бе , госпожооо! Първо се говори тактично "Може ли да измислем нещо?" , "Има ли алтернатива да помогна с нещо?" , "Имам известно предложение за Вас , относно моя син" .... След , което започвате тактично да обеснявате и да предложите... Така да хвърляте по на хората колите не става. Повтарям - НЕ СТАВА! А и като се замисля... за 2000 лв. доста хора вече не биха рискували работата си... Макар , че никой не бяга от пари;) Айде хубава вечер!
14
1
 
17
 
! Отговори
Shoni Baby преди 12 години
Da prav si xxI saglasen sam sas teb.no toq *** e bezkrupolen,az bih vzel Leva i bih go uredil toq kolega,shto pak ne 2000 lev kolele...si e edin tlasak napred i nagore...no v slu4aq toq e do dolo pod gumite napravo,gorkata jenitza...no ako beshe tarikatka shteshe da si izigrae igrata po' dobre i da ne sa e izparjili taka mrasni6ki...ok ciao..ot Italia ...;):);-):-).....
13
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** доносника дано,кьорав да ходи.
12
0
 
26
 
! Отговори
Справедлив преди 12 години
ТОЯ ДЕБЕЛИЯ НА СНИМКАТА ПИЩОВА В КАКВИ ЛИ НЕ ДАЛАВЕРИ ГО ИЗТИПОСАХТЕ ХАХАХАХА