Хванаха цигари да "плуват" към България през Тимок

Българин, взимал стоката от сърби, е задържан. Прострелян е в ухото
Обновена: 25 окт 2011 19:35 | 25 окт 2011 19:31,
32
Хванаха цигари да "плуват" към България през Тимок
Задържаните цигари. Снимка: МВР

Гранични полицаи заловиха мъж с 11 мастербокса контрабандни цигари, току що пренесени от Сърбия.

Към 9,00 часа тази сутрин служителите на управлението в Брегово заварили трима сърби да прехвърлят кашони през границата на българския бряг на река Тимок.

От българската страна пък 26-годишен мъж от село Куделин товарел стоката в лек автомобил.

При опит да бъдат задържани сръбските контрабандисти избягали през реката. Българинът също побягнал, а един от граничарите стрелял във въздуха със стоппатрони.

Единият от патроните е рикоширал в дърво и е ранил беглеца, съобщават от МВР. Човекът е получил рана в долната част на ухото.

Мъжът е получил медицинска помощ. Той е задържан, а контрабандните сръбски цигари са иззети. Общото количество на задържаните цигари е около 11 мастербокса. Те са от различни марки без бандерол или със сръбски бандерол.

За случая са уведомени окръжната прокуратура във Видин и сръбските гранични власти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
vidin преди 12 години
там от години около 10 години се прехвърлят цигари,кокайн и оръжие и никой не го взема това при сърце...мисля че доста граничари са замесени там!!!
31
0
 
0
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
"Единият от патроните е рикоширал в дърво и е ранил беглеца, съобщават от МВР. Човекът е получил рана в долната част на ухото."hahaha mnogo filmi sa gledali mai nqkoi, golemi fantastiki :DP.S. komentara na N28 me razbi, mnogo se smqh :D :D :D
30
0
 
2
 
! Отговори
ПЛЕВНЕЛИЕВ преди 12 години
В кашоните не е имало цигари, а изборни бюлетини от секциите в Сърбия! Там са гласували хиляди припознали се българи. Раненият е оторизиран от Цик бързо да пренесе бюлетините и да ги достави в столичната зала " Универсиада".
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
направили му дупка за обеца
28
1
 
25
 
! Отговори
Ime преди 12 години
"заловиха мъж с 11 мастербокса контрабандни цигари""Общото количество на задържаните цигари е около 11 мастербокса"А аз мога ли да ви го тура в ***, ама не баш в него, ами около него, както се казваше в един култов стар виц.Та накрая колко са цигарите?
27
2
 
10
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Цигарите са на Запалката. След като му секнаха сухопътната контрабанда се е пробвал по вода хаха. Цецо да не е вчерашен :) Евала
26
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех това дърво да се уцели точно там-ей това е доста трудно да ъцелиш дървото така че от него да раниш беглеца?А пък ми е смешно,тези хора са искали да изкарат някой лев,те разпродадоха Българтабак и ограбиха България с милиарди а се хванали за тези хорица даже стрелят по тях,ами ние какво да направим срещу тези които се подиграват с нас като народ?
25
4
 
8
 
! Отговори
Мартин преди 12 години
Тия ни взеха за канарчета, защо си мислят че сме толкова *** колкото МВР?
24
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на туй дърво полицаите са тъпири абе излез като мъж кажи прострелях нарушител вземи си медала и толкоз.
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уау, големи престъпници са били, сигурно са ощетили държавата със стотици левове от пладнешката кражба, която се нарича "акциз". В това време дебелаци като Иван Костов, Бойко Борисов, т.нар. "Цар" и другите ком./соц. *** пресмятат и броят 9 и 10 цифрени числа в евро и 7 - 8 цифрените си годишни лихви и комисионни за ограбването на България.А на Симеон, ако баща му го види ще се обърне в гроба!
22
1
 
16
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 12 години
За малко човека да си иде ,като Кадафито ,при кръстосан огън :)) Ухото му е спасило главата :))
21
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
XAXAXA.....TIA DARVETA ZEXA DA RASTAT PO VAZDOXA..........
20
0
 
17
 
! Отговори
Генича преди 12 години
Има нещо гнило тука , за да ни замажат очите хахаха , смешно е !
19
1
 
32
 
! Отговори
123 преди 12 години
Срещат се двама:-Къде си тръгнал?-На рожден ден на тъщата.-Какво ще и подариш?-Обици-А тая пушка за какво ти е?-Ами да и пробия ушите
18
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стоп патроните представляват десетина съчми............и как точно рикушираха???*** лъжливите нагли милиционери.Но в Цецоландия е ТАКА.
17
5
 
5
 
! Отговори
яне янев преди 12 години
Волен президент ако не Ебазер Ебазер
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Единият от патроните е рикоширал в дърво и е ранил беглеца, "Хахахаха ... ако е вярно, тая дървесина за танкова броня може да се използва. Мицифайките поне малко мозъчен напън биха могли да си дадат!
15
0
 
11
 
! Отговори
LoL преди 12 години
Изстрел във въздуха, който среща клон, обаче било стоп патрон (кух сърдечник демек) и странно как подобен куршум рекошира, при условие че се пръска дори при среща с тялото, камо ли с дърво... Или полицаите са били пияни, или журналистите написали статията...
14
0
 
2
 
! Отговори
men преди 12 години
smqhhhh
13
1
 
26
 
! Отговори
НЕ Е ВИЦ , НАЛИ преди 12 години
Отдавна не се бях смял на новина , така искрено и дълго .Гърмиш във въздуха , рикушет от храстите и контрабандиста с отрязани уши . Май по - скоро е работил самостоятелно . Софийски почерк на Мафията към шанаджиите .