Закопчаха рекетьори на проститутки

Шестима са в ареста. Искали "такса място", иначе отвличали жертвите
Обновена: 27 окт 2011 19:46 | 27 окт 2011 19:42,
76
Закопчаха рекетьори на проститутки
Снимка: Архив, Булфото

Шестима мъже са задържани по обвинение, че са рекетирали проститутки в София.

Мъжете са арестувани днес при операция на антимафиотите след четиримесечно разследване срещу организирана престъпна група, занимавала се с рекет.

Те изнудвали жрици на любовта, "работещи" в района на околовръстния път на София и на главния път за Елин Пелин. Под заплаха жените трябвало всеки ден да си плащат по 20 лева "такса място".

Ако жените откажели рекетьорите използвали силови методи, включително отвличане и принудително държане в изоставени къщи в покрайнините на столицата.

Всеки от задържаните рекетьори имал своя функция в престъпната група, съобщава МВР.

Ролята на "инкасатори" изпълнявали 25-годишните В. А. и Р. А. от София. Те всеки ден отивали в района на околовръстния път и прибирали парите за т. нар. "такса място".

Двама от мъжете – криминално проявените А. И. (25  г.) и Г. Г. на 26 г., изпълнявали поръчки при възникнал проблем. Най-често те действали при отказ да се плати всекидневният рекет и заплашвали проститутките с физическа саморазправа.

В хода на операцията са задържани и 34-годишният Д. Ц., регистриран за закана, отвличане, кражба на автомобил и нарушение на обществения ред, и 29-годишният А. В. от с. Бусманци.

При извършените претърсвания и обиски в жилищата, автомобилите и офис на задържаните са иззети два пистолета, 44 газови и 6 бойни патрони и много мобилни телефони.

Открити са голям брой документи за леки автомобили, запис на заповед, банкови извлечения, платежни нареждания и документи за банкови преводи и записващо устройство.

Шестимата са задържани в ареста за до 24 часа и са им повдигнати обвинения за участие и ръководене на престъпна група за изнудване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
SUPERMEN преди 12 години
be tea fret lisa ,,golqm smqx Policiata zakonnata mafia pazi si teritoriata ot reketi :)))))
72
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
от кога родната полиция която ни пази започна да приема жалби на проститутките които си изкарват парите лесничко а ние дето бачкаме и си плащаме някой ден сигурно здр осигуровки ще отидат за тия спинозните медузи ако некой се оплаче че са му обрали мазето нема да му обърнат внимание явно се е оплакал този който си плаща че му прибират паричките е тия са излезли по хитри но въпросът е друг дали ще ги осъдят щом нема 72 ч туй за туй ще си останем с новина
71
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
пистолети документи патрони рекети престъпна група 100 на 100 и наркотици има щот то без това неможе и само за 24 ч явно и те си имат тартор който пък да е заплатил за тях абе всичко е ясно само едно не ми е ясно защо въобще пълните главите на хората с поредната новина като че ли ние сме бълъци и не се сещаме че всичко е една чистка кой знае кой ще е поредният кокешкар който да им излежи присъдите на тези
70
1
 
0
 
! Отговори
stranichen nabludate преди 12 години
kato gledam samo gluposta choveshka se vijda...namerete si neshto po-dobro za pravene...i bez tova samo gluposti pishete...vijda vi se nivoto...
69
2
 
5
 
! Отговори
м преди 12 години
Много грозно и пошло е това да си на пътя и да се продаваш. Жалко...много жалко. Чудя се как може да има такива крави. Ами по.добре в заведение да отиде да работи, вместо да се продава.
68
3
 
5
 
! Отговори
До 67 преди 12 години
А ти откъде знаеш, че аз съм "БГ-к*ва"?Сама съм си купила колата.И апратамента.Гледам си децата и работя и на никой не вися на врата!!!Нормална жена съм, а не ***.Никога няма да падна толкова ниско!!!!!А ЗЛАТОТЪРСАЧКИТЕ СА РАЗНИТЕ МАЛКИ ПИКЛИ, НО КАТО ИМ ПРЕДЛАГАТ, ТЕ ЗАЩО ДА НЕ ВЗИМАТ?Предлагането определя търсенето :)Те само се възползват, от разни застаряващи чичковци искащи агнешко!
67
7
 
0
 
! Отговори
Легендата преди 12 години
Тия на снимката трябва да ги счупят от бой и повече никога да не излизат на пътя. То все пак трябва да е с хубава фигура и лице, подържана и да не е на повече от 30 години.
66
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Работили са хората по разработването на проект "Данъчно облагане на проститутките" и са били на етап "Прочване"
65
5
 
8
 
! Отговори
do iva преди 12 години
То "нормалните жени" в България излизат доста по-скъпо от птоститутките. И за разлика от БГ ку*вите като теб си казват откровено истината, че го правят за пари, а не се мазнят за някоя S- класа.
64
5
 
1
 
! Отговори
бгб преди 12 години
маааааааааааалееееееееееееее,,,,,,,,,,тия крави кои ги пусна по пьтя беееиииммммот тя и кучетата ще избягат,,,,нв ми изглежда да са гладни кви са ми мазнички по скоро бих ги посьветвал да изкарат курс за масажиски ,,,белким сабудят некои заспал шофор
63
0
 
5
 
! Отговори
До диоптър преди 12 години
А теб какво те вълнува, искаш да ги ползваш ли?
62
8
 
5
 
! Отговори
Ива преди 12 години
Това трябва да го върши полицията, ето намерили си някакви пазарна ниша момчетата и си Събирали такси ха ха ха Ама тия на снимката са толкова гнусни ,че някой трябва да си е намразил оная работа та да си я даде на гнусарките !!!55 защо си анонимен, досрамя те, че ползваш *** ли.***, не можеш ли да си намериш нормална жена!?!?
61
0
 
9
 
! Отговори
е,и кво преди 12 години
ми те си плащат на куките,и затова куките ги пазят ,кат отстраняват нелоялната конкуренция....
60
3
 
3
 
! Отговори
диоптър преди 12 години
Tези на снимката ромки ли са ,или българки?! Не е ясна снимката в гръб и замъглена.
59
9
 
3
 
! Отговори
bati ta6aka tuka преди 12 години
ami mai Sofia stolicata na Balgaria se namira v Turcia haha
58
5
 
6
 
! Отговори
Bolen narod преди 12 години
hahaha Bolna Darjava , Bolen Narod, tuk v statiata stava vapros za Sofia , a nekoi pi6e za Turcia , boje boje boje
57
4
 
4
 
! Отговори
volen glupaka преди 12 години
pokajete i snimkite trite imena. za6to kogato imame balgari samo iniciali.vav zatvora da i obarnat halkato tam pri ciganete da gi napravqt na pronstitutki ama da gi ebat pa drugi da obira parite.aide 4estito mom4eta celia 6te bade vatre
56
0
 
11
 
! Отговори
бмп преди 12 години
Интересно!Закана,отвличане,кражба на автомобил и нарушение на общестения ред,а той само регистриран!
55
3
 
16
 
! Отговори
Turkey преди 12 години
ХАХАХАХАХА Каква Турция бе човек??? Отивай да береш гъби Турция било, имаше новина,че българите се топят най - бързо в целия свят бе! Излизайте по улиците какво чакате бе??? Да падне парче салам от небето ли?? Махай я тая Турция! По лошо е като ти ограбват бъдещето и настоящето! Стресни се племе закъсняло!
54
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тюрлю гювеча,нещо много се коси на истината.Така е много боли.Аз не одобрявам тези български индивиди,но да се подиграваш за неща,който ежедневно се случват в Турция е смешно и да ни я даваш за пример,няма нужда.