Не Стойчо - Марио убил Мирослава?

Вътрешният министър разкри още подробности за зверското убийство
14 яну 2012 12:00,
280
Не Стойчо - Марио убил Мирослава?
Снимка: Facebook

По време на разпитите, самоубилият се преди два дни Стойчо Стоев – Чочо е твърдял, че убиецът на 17-годишната Мирослава от Перник е другият задържан Марио.

"Стойчо съдействаше през цялото време на разследването, той посочи къде е трупът на Мирослава", обяви днес вътрешният министър Цветан Цветанов пред TV7.

Още по темата
По думите на МВР шефа много тежък и продължителен труд е струвало да се открият убийците на момичето.

"Колегите работиха денонощно. Кореспонденция, SIM-карти, анализи, работата на психолозите, които са направили профил, така стигнахме до тези лица. Минахме през много други хора от обкръжението на момичето", поясни Цветанов.

Според БНР веднага след ареста си другият задържан Марио Любенов-Заека се е представял за невменяем и дори в момента се намирал в клиниката на 4-и километър.

Състоянието му обаче може да се окаже обикновена симулация, за да се спаси от наказателна отговорност, след като вече е уличен за извършител на бруталното убийство.

Показания срещу него вече е дала и сестрата на Мирослава – Елеонора.

Вътрешният министър не потвърди информациите, че разследващите са имали намерение да направят Стойчо Стоев – Чочо защитен свидетел и да обвинят за бруталното убийството съучастника му Марио.

Цветан Цветанов изказа съболезнования на близките на убитата Мирослава, както и на и приятелите й в Перник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
16
 
2
 
! Отговори
Симпатизант на СДС преди 12 години
Симпатизирам на СДС,но мисля,че ГЕРБ казват само истината.Щом Уорлик толкова често идва да се вижда с Борисов,значи Бойко е точния човек.
201
1
 
21
 
! Отговори
Подиграват се с нас преди 12 години
Тея от ГЕРБ взеха да се подиграват с народа,ние да не сме овце,че да ви вярваме на лъжите?
200
1
 
3
 
! Отговори
човек преди 12 години
прочетете , затова ни управляват хора с интелект на табуретка .
199
0
 
16
 
! Отговори
дас преди 12 години
Пълна мъгла. Очевидно е, че истината се покрива съзнателно от полицаи и политици. Остават само фактите - още едно убито българско дете; виновни - особено след "самоубийството" няма, а наказани съвсем няма да има. Тъжен край е налице - вместо усмивката на едно красиво дете в най-прекрасната си възраст, трябваше да гледаме мазната самодоволна усмивка на кретеноида Бойко, и да слушаме втрещяващо идиотския му и циничен коментар.
198
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хващам се на бас ,че сегашния т.н.вътрешен министър ,след време ще се самоубие в затвора.
197
0
 
2
 
! Отговори
mehmet aga преди 12 години
Ubiycite bulgari Li sa
196
1
 
3
 
! Отговори
do 250 преди 12 години
Абе ти да не си секървата? Това пък съвсем не е логично. Толкова сте о.с.к.от.е.л..и, че стигнахте дъното
195
13
 
8
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Сестрата на отвлечената Мирослава Елеонора, е възможно да е замесена в похищението.Причината била, че Елеонора искала да измъкне пари от гаджето си Борислав, с когото била пред поредната раздяла. Пълен ад
194
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
вешяхърнит мъснитир не птъдрви ирамтоцитифе,че редастивалзще са...
193
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко Борисов, Премиер, и Цветан Цветанов, Министър МВР, са пряко ангажирани в едно криминално разследване. Защо?!... Нито са компетентни, нито им е в задълженията... Остава да са заинтересована страна. Дали пък наистина не е замесена полицията? А и заподозрян странно се самоуби. Едно е сигурно - жертвата и свидетелят са мъртви, т.е. никога няма да проговорят.
192
0
 
23
 
! Отговори
:мура преди 12 години
"Тоя задръстеняк се застреля с единия от нащте пистолети докато ние си щракнем по едно фото на диванчето"
191
0
 
46
 
! Отговори
до 245 преди 12 години
А, какво ще стане с тоя, дето е самоубил Стойчо? Ще бъде награден и поощрен да прави още самоубийства? Ако това е полиция, аз съм ***. Нищо лошо за ***, но аз съм рус и със сини очи. Момичето се е обадило вкъщи и е казало, че е отвлечено и има замесени полицаи. Никой не го отрича. После същите тия полицаи два месеца твърдяха, че е заминало в чужбина. После хванаха някакъв, който се самоуби с оръжие, което не може да е на това място и с вързани ръце, под наблюдението на същите полицаи.
190
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре че се самоуби иначе съда щеше да го пусне както винаги прави с престъпниците. Евала на полицаите че са дали на човека да се самоубие. Поне малка утеха за семейството че единия убиец е мъртъв. А другия съдиите и докторите ще го изкарат луд и ще го пуснат за да убие още двама-трима.
189
1
 
22
 
! Отговори
до 240 от 238 преди 12 години
Написах коментара /дори два пъти/, защото мисля, че нещо се потулва. Какво мисля, направо съм сигурен. Мисля, че ще се повтори театърът със сестрите Белнейски. Какво като в затвора ще лежи някой невинен? Нали синът на г-н еди-кой си ще бъде спасен.И ако полицията не е направила тия изявления, нека да търсят отговорност от журналистите, които ги разпространиха. Но не са виновни журналистите. Снощи по К1 пак повториха тия несъответствия.
188
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Извинете, че не се справихме. Извинете, че не намерихме и не върнахме дъщеря ви жива у дома. Извинете, че заловихме извършителите чак сега. Ето това трябваше да каже министърът на вътрешните работи, вицепремиер и заместник-председател на партия ГЕРБ Цветан Цветанов на семейството на Мирослава Николова, която навърши своите 18 като мъртвец. Ето това трябваше да каже премиерът и председател на управляващата партия Бойко Борисов. Но те казаха друго...Жалко
187
0
 
13
 
! Отговори
ff преди 12 години
Да не са го гръмнали полицаите с техен нерегистриран пистолет?! Или с неговия?! Струва ми се, че такава история трудно ще се прикрие. Какво се чудите, каквато ни е държавата, такива са ни и полицаите.
186
0
 
22
 
! Отговори
до D.T. преди 12 години
Не е побъркан народът, а е останал без имунитет. Никакво съпротивление на инфекцията.ДЪРЖАВНАТА Е ИНФЕКТИРАНА.И как да има сили да се бори? Най-будните младежи емигрираха. Останалите тук са озверели от бедност. България е рай за мутрите, които днес се наричат "политици".Тежко ни. Загива родината ни.
185
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
1. ЗАЩО ОТНАЧАЛО СЕ КАЗА,...2. ЗАЩО ПОСЛЕ КАЗАХА...3. ЗАЩО ОТНОВО СЕ ОТМЕТНАХА..ЗАЩО ..ЗАЩО Защото всеки пише каквото му дойде в главата. няма вече достойни хора. Може би храната е фалшива в страната
184
0
 
13
 
! Отговори
D.T. преди 12 години
"Стойчо съдействаше през цялото време на разследването, той посочи къде е трупът на Мирослава", обяви днес вътрешният министър Цветан Цветанов **********************************Цветанов сега да вземе да му връчи орден "съпричастност" по смъртно! Хей,.. тия хора нямат акъл в главата ! Народа ни е побъркан
183
2
 
1
 
! Отговори
още до 228 преди 12 години
След като не желаеш да се държиш за полата на комунистите,дръж се за оная ми работа!!!