Не Стойчо - Марио убил Мирослава?

Вътрешният министър разкри още подробности за зверското убийство
14 яну 2012 12:00,
280
Не Стойчо - Марио убил Мирослава?
Снимка: Facebook

По време на разпитите, самоубилият се преди два дни Стойчо Стоев – Чочо е твърдял, че убиецът на 17-годишната Мирослава от Перник е другият задържан Марио.

"Стойчо съдействаше през цялото време на разследването, той посочи къде е трупът на Мирослава", обяви днес вътрешният министър Цветан Цветанов пред TV7.

Още по темата
По думите на МВР шефа много тежък и продължителен труд е струвало да се открият убийците на момичето.

"Колегите работиха денонощно. Кореспонденция, SIM-карти, анализи, работата на психолозите, които са направили профил, така стигнахме до тези лица. Минахме през много други хора от обкръжението на момичето", поясни Цветанов.

Според БНР веднага след ареста си другият задържан Марио Любенов-Заека се е представял за невменяем и дори в момента се намирал в клиниката на 4-и километър.

Състоянието му обаче може да се окаже обикновена симулация, за да се спаси от наказателна отговорност, след като вече е уличен за извършител на бруталното убийство.

Показания срещу него вече е дала и сестрата на Мирослава – Елеонора.

Вътрешният министър не потвърди информациите, че разследващите са имали намерение да направят Стойчо Стоев – Чочо защитен свидетел и да обвинят за бруталното убийството съучастника му Марио.

Цветан Цветанов изказа съболезнования на близките на убитата Мирослава, както и на и приятелите й в Перник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
4
 
2
 
! Отговори
ДО 228 преди 12 години
От написаното от теб разбирам,че *** е комунистка!Не се притеснявай,че тиквар-комунист.Той и тиквеника е бивш комунист!
181
0
 
21
 
! Отговори
Charlie преди 12 години
Дано това момиче е в Рая и като се прероди да се роди на по-добро място, далече от такива животни!
180
0
 
7
 
! Отговори
Констататора преди 12 години
Както е казал народа " След дъжд - качулка". Сега като е убито момичето ,лека му пръст, МеВеРе ще констатира до безкрайност !
179
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
O, я престанете в човекът било заложено желание за убийство- дрън, дрън. Убийци също се възпитават. И с тези ваши ценности, които ги имате- мутри (правото на силния), силикон(формата, без съдържанието) и преколонението пред хартийките до това водят. И като капак знаете само да критикувате, затова бягат не само децата, ами и всички таланти. Къде са те- къде са критикарите им? В такова общество жерта са слабите- децата и възрастните. Иначе всичко добро бяга. Всияко е от главата.
178
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тогава защо го самоубиха, щом не е убиец? Сега Марио го обработват с лекарства, за да го направят невменяем. Има много неща да се крият от обществото от корумпирания министър!
177
9
 
4
 
! Отговори
ДО226 преди 12 години
дА СЕ ДЪРЖА ЗА ПОЛАТА НА КОМУНИСТИТЕ.А тая нема да стане.
176
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На тоя к'вото каже после точно обратното се получава!! Не искаме обяснения Цв. Цв. искаме ти оставката!! Веднага!
175
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХОРА!ПОМНЕТЕ!!! Когато дойде времето на изборите,не се дръжте за полите на майките и жените се!Не се свивайте до топлата печка!Не се излежавайте под пухените завивки,а идете и гласувайте...но... ПОМНЕТЕ!!! ХОРА!МИСЛЕТЕ!!! Не се лъжете от напразни обещания,не вярвайте на следващия пореден месия!Властта извращава,затова от всички дяволи изберете най-малкия,но... МИСЛЕТЕ!!!
174
6
 
4
 
! Отговори
ujasssssssssssssssss преди 12 години
To i Parvanov e ot Pernik......ni6to dobro ne idva ot tam.....
173
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОВА дете ,вече не е сред живите, престанете да правите пари на негов гръб.Но който какви пари яде , това ще сполучи.!!!!!!!
172
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХОРА!СПРЕТЕ!!! И тези,които години наред са трупали разочарования,а сега като лешояди сте се нахвъляли... И тези,които все още вярват в една...идея,а сега като настървени кучета я защищават......И нито дума,с която да заклеймите ***-убийци на детето... СПРЕТЕ!!! ХОРА!!!ЗАМЪЛЧЕТЕ!!! Пред паметта на убитото дете и пред сръбта на покрусените родители... ЗАМЪЛЧЕТЕ!!!
171
3
 
2
 
! Отговори
до 214 преди 12 години
Преди дни даваха по телевизията филм за повторен опит на група учени . Изследваха на какво е способен човек във фаза на подчинение. В имислено ТВ шоу частниците трябваше да пускат все по -силен ток на човек ,запаметил 27 отговора на въпроси (актьор ,но те не заят това) .82 % от участниците подтиквани от публиката и водещата на практика пуснаха максимален ток (убиха един вид актьор) ,при това с усмивка. Във всеки човек е заложено да може да убие. Спира го възпитанието и здраво общество...
170
5
 
5
 
! Отговори
анона преди 12 години
Тези *** убиици са се възбудили от голото момиче и са го изнасилили,а след това са го удушили.Смъртното наказание трябва да се узакони иначе ще има още такива случаи.Трябва да има твърди закони за престъпленията,а не да се освобождават престъпниците,поради подкупни съдии и прокурори!
169
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Убийство не е разкрито. Намерен е труп - факт, който доказва единствено и само настъпване на физиологична смърт. След това всичко е забулено в мъгла: заподозрян посочна мястото, но цяла нощ не могат да намерят трупа, патоанатом констатира времето и начина на нас-тъпване на смъртта на място и без аутопсия, заподозряният се самоубива при повторно претърсване на дома му с предварително скрито оръжие(м/у 1-во и 2-ро претърсване), ПМ и МВР министър ръководят криминално разследване. Какво е разкрито?
168
2
 
24
 
! Отговори
!!! преди 12 години
Господин министър на вътрешните афери, престанете да говорите! Колкото повече говорите, толкова повече се излагате! И вие и най-вече Вожда, първо приказвате, после мислите и след това тръгвате да се оправдавате как не сте били разбрани!
167
2
 
32
 
! Отговори
Николова преди 12 години
СЕГА ИЗМИСЛИХА ДРУГА ТЕМА БРАВО !!!! КАК ТАКА ИЗВЕДНЪЖ '' По време на разпитите, самоубилият се преди два дни Стойчо Стоев Чочо е твърдял, че убиецът на 17-годишната Мирослава от Перник е другият задържан Марио.'' ЗАЩО НЕ ГО СПОМЕНАХА ТОГАВА АМИ СЕГА !!! МИРИЗЛИВА Е ВАШАТА РАБОТА ЕЙ !!!
166
20
 
6
 
! Отговори
ко стана ва преди 12 години
нали българите не били убийци ?! Ееей за пари дори ще се надупите ! Малцинствата такива убийства не правят , ако убият някой ,то е при възникнал скандал и всичко става спонтанно ! А българите планират престъплението от месеци , и ако не могат да вземат парите ,тогава убиват жертвата ! Е това е гадното при българите , *** са !
165
1
 
22
 
! Отговори
ТЪПЧО преди 12 години
Незнам само как човек с белезници може да презареди пистолет????
164
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
в юридически аспект, не е необходимо тоя Марио да има и средно грамотен адвокат, за да каже не е вярно не съм аз физическия извършител. От тука насетне точка с осъждане за убийството, още повече, че съучастника му не е давал процесуално валидни обяснения. Направо не ми побира мозъка, това което каза шефа на психолозите, че Стойчо е направил самопризнания в протокол за разпит на свидетел. Те просто нямат стойност.
163
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а дали пък стойчо не е вкаран в програмата за защита на свидетели и да са инсценирали самоубийството му и така да разкаже всичко.