Таксиджия наби клиент заради цигара

Шофьорът счупил ребро на 19-годишен младеж
Обновена: 2 фев 2012 09:51 | 1 фев 2012 23:18,
151
Таксиджия наби клиент заради цигара
Снимка: архив, Булфото

Криминално проявен таксиметров шофьор е задържан в Първо районно управление за побой на клиент. Инцидентът се разиграл на 22 януари рано сутринта на паркинг в близост до пл. „Александър І” в София, но от МВР съобщават за случая сега. 

Потърпевшият – 19-годишен младеж, заедно с приятелката си се прибирал от нощно заведение и тръгнал да се качва с цигара в таксито. След забележката на водача момичето останало в колата, а младежът излязъл отвън да допуши цигарата си.

Шофьорът не искал да чака повече и изгонил клиентката, но се вбесил, когато видял, че друг негов колега ги качва. Без всякакви обяснения той се нахвърлил върху младежа с юмруци и ритници.

След побоя пострадалият е настанен в болница със счупено ребро, сътресение на мозъка и други наранявания.

В хода на разследването служителите на реда задържали таксиджията, който се оказал техен стар познайник - Ю.К. на 38 години -  известен за хулиганство и нанасяне на телесна повреда.

След доклад на материалите в Софийска районна прокуратура той е привлечен в качеството на обвиняем за престъпление по чл. 129 от НК.  

По информация на bTV пребитият младеж е син на известен бизнесмен и бащата не желае да се шуми около случая. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: побойклиенттаксиджия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
6
 
3
 
! Отговори
Mile преди 12 години
Клиентите са толкова нахални, точно така трябва да се действа срещу децата на богатите, трябва да се смазват когато ни паднат......само бой ,а момичето не е трябвало да го пуска от колата........
96
5
 
0
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Не е могъл да се защити, защото е бил пиян! Иначе дълбоко се съмнявам, че тоя би го проснал толкова лесно!
95
17
 
7
 
! Отговори
Пропуск преди 12 години
Пропускате основното. Това, че бакшишите са пасмина всеки отдавна го знае.Заключението тук е друго. Някъв 38-годишен чичак праща 19-годишен директно в болницата с 2 шамара. Защо един млад мъж в разцвета на силите си не може да се защити срещу някъв чичак? Малтретиран и унижаван от чичко, и то пред приятелката си?Защото е пушач. Тва са пушачите, нездрави, отпуснати, слаби, дима от тютюна е изсмукал силите им. Помислете си пак като палите.
94
10
 
6
 
! Отговори
jj преди 12 години
Непушачите са гадно племехайде непушачи да ***
93
4
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
за сетен път се убеждавам, че на непушачите им има нещо. а ако това момче имаше законен пистолет ? чао, бакши !
92
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След като е познайник на служителите на реда, как може да бъде допускан да работи с клиенти. Такъв *** трябва да гние зад решетките.
91
2
 
6
 
! Отговори
Хуан Минглу преди 12 години
Какво мога да кажа - жална му майка на бакшиша сега... Дано има достатъчно мангизи да се откупи, иначе ще трябва да си купува куфари от Сао Пауло...
90
1
 
7
 
! Отговори
Ибн Булгар преди 12 години
Това, което е направил таксиджията не е правилно ! Но нима всички не знаем какви са синчетата и дъщерите на "бизнесмените" !?Аз веднъж се качих при един таксиджия, който отначало ми се стори чешит с опасно поведение. Попитах дали ще му преча ако проведа разговор по мобилния си телефон и той каза, че няма проблем. След като приключих разговора той ми каза "Вие сте сигурно 2-3 клиент, който ме пита така учтиво за такова нещо!".
89
0
 
3
 
! Отговори
до 109 преди 12 години
и кво - дай да го пребием и осакатим? как па некой ще ми се праи на велик - бой да не може да си каже името! комплексираност му се вика на това, незрялост и злоба, нечовечност!
88
2
 
9
 
! Отговори
Амидала преди 12 години
абе вие какви глупсоти говорите, за кви оправданиа ми обяснявате! Колкото и ще да се е правил на велик младежа (което дори го рпедполагаме само), как ще го пребиват до комоцио? Ние къде живеем , в джунглата ли? Какви са тези изблици на физическа саморазправа! Как ще си позволи някой си да докара някое човешко същество до комоцио???? Да се въоръжим сички с бухалки тогава и да действаме - предредил те на опашката - бой до скъсване, заема ни паркомястото - счупен череп! Що за цивилизованост?
87
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
историята 100% не е вярна.........*** син на баровец се е направил на мъж на шофьора за пред *** и си го е получил............
86
2
 
1
 
! Отговори
Koki преди 12 години
Този пък таксиджия какво толкова се е ядосал - нали момичето щеше да плати сметката. И двама да вози сметката е една и съща, но челото му сигурно е един пръст.
85
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той бащата ще поеме случая в свои ръце. И аз бих направил така и естествено няма да искам да се шуми по съответния случай!
84
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва да се позволи на българите да си купуват оръжие... и отрепките като тоя ще си имат едно на ум и ще се кротнат.. или ще изчезнат с летален екзитус...
83
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
това бакшишите са наи голямата *** във всеки град.като ги побият тях почват да реват,че трябва оръжие да им разрешът,паник бутони,малко им парите,а иначе са наи големи
82
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето защо трябва да забранят тютюнопушетето на обществени места.
81
3
 
15
 
! Отговори
българче преди 12 години
Не ни стига полицейския тормоз,че започва и бакшишкия.Сега по бързата процедура в спец съда и ефективна присъда за назидание.
80
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В София от 10 бакшиша ,поне 9 няма да могат да минат психо тест .В 2 през ноща се качих при един явно пуснат за през ноща от психото .как ги наемат на работа тези .
79
2
 
17
 
! Отговори
lCJ,E преди 12 години
На мръсният бакшиш да му разкажат играта сега. Добре че келешчето е син на известен бизнесмен ако беше някой като нас обикновените хора щяхме да си останем само с пукнатото ребро. А и за момченцето ще е от полза да разбере че тютюнопушенето е вредно за здравето!
78
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Смятате ли че някои просто ей така ще нашляпа тоя ***, че чак ще му потроши ребрата, ама ей така без абсолютно нищо?"Свидетел съм как преди години в София таксиметров шофьор предложи на един натоварен човечец да го закара до Централна Гара като му каза някаква цена. Човечеца отказа, понеже му било скъпо, и без никакви коментари повече си продължи по пътя.Тогава таксиметраджията се засили и го изрита отзад с все сила.