Намушкаха Багата с нож

Група от 7-8 души се нахвърлила върху компанията му
Обновена: 26 фев 2012 11:48 | 26 фев 2012 09:35,
504
Намушкаха Багата с нож
Благой Иванов - Багата. Снимка: Bulphoto

Самбистът Благой Александров Иванов – Багата е бил намушкан с нож тази нощ, съобщиха от СДВР.

Инцидентът е станал в заведение на ул. „Граф Игнатиев” 12. Ранени са още двама души - 30-годишни, криминално проявени. Пострадалите са откарани в „Пирогов", откъдето около 5,10 часа тази сутрин е получен сигналът.

Благой Александров Иванов – Багата е в много тежко състояние, със свободно проникваща рана под мишницата, която е стигнала до сърцето. В момента 25-годишният мъж се оперира.

Група от 7-8 души с палки е нахлула в заведението и се е нахвърлила върху компанията, в която е бил Багата

От полицията посочиха, че са установени тези, които са били вътре в заведението, тепърва предстои техният разпит за това какво и как се е случило. Инцидентът е станал за много кратко време.

Досъдебното производство се води в 1 РПУ, група от СДВР е извършила огледа.

Багата е бивш световен шампион по самбо, а напоследък се подвизава на ринга на свободните боеве, известни с абревиатурата MMA.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


504
Още по темата: нападениебагата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
395
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
6to ne nar1gat nqkoi ot nas da bi mirno sedelo danebi 4udo videloina4e dano se opravi
394
9
 
22
 
! Отговори
М.Иванов преди 12 години
Платени писачи, защо плюеге Борисов? За това, че последнощ в кръчма са намушкали някакъв уж спортист? Спортистите не пият и не висят в кръчми. Чалгаджийският "морал" е резултат от 65 г. управление на БКП, ДС, БСП и сателитите и. Опростачването на българите започна с убийството, без съд и присъда, на цялата ни интелигенция и въдворяването в лагери на всички мислещи хора, привилегии за *** въведе Живков, а всички партии от прехода, ДС, отглеждат *** и евтин електорат, за да крадат на воля.
393
6
 
32
 
! Отговори
Антикилър преди 12 години
Има една поговорка която гласи:" Пред ножа всички ММА бойци са равни " :)
392
5
 
8
 
! Отговори
бака/мага преди 12 години
на ринга нямам загуба
391
6
 
25
 
! Отговори
5555 преди 12 години
Господ взе да прибира всички бг ***:) Боксьори,каратисти,мутри всички сте пътници. Рано или късно всеки си плаща греховете господа ***.
390
5
 
24
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 12 години
399"багата беше при карбовскиминалата седмицаи сега бере душаспомнете си колко гостина карбовски измряхаима прокоба над предаванетодаваш интервю тами те чака смърт"Това не е никак лошо, като се има предвид, че при Карбовски (и в НОВА ТВ като цяло) гостуват САМО ***,няма да е зле, едно такова прочистване да се случи!
389
10
 
6
 
! Отговори
!!! преди 12 години
e tva e celata darjava zavislivi shmatki kato vas.... sledvashtiq koi bil !!! mama vi dolna stoite si pred kompiutrite i komentiraite neshtastnici...
388
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредният ***-яничар, протеже на мафията т.е. МВР-то. ..постоянно го дават по телевизиите, да учат младите на пример в живота...
387
2
 
66
 
! Отговори
76 преди 12 години
Преди много години в нашия край две много яки момчета често се разтоварваха като биеха само за това че си в близост до тях.Една вечер пиинали набиха едно момче което бе три пъти по-слабо от тях.Момчето излезе и се върна с нож,нарани смъртоностно един от биячите а другия остана инвалид.Затова момчета с мускули никога не раздавайте правосъдие /за това има органи/ всеки има достойнство ...Тази история ми се струва подобна
386
1
 
30
 
! Отговори
Хм... преди 12 години
Тоя е бил профи някакво... и доста дълъг нож... все някакви дрехи е имало, да му го забоде целия под мишницата и да стигне до сърцето - или единия не е мърдал или другия е бил много добър...Мутраците се ръгаха едно време с къси новоже и ги държаха за острието като химикалки - да пробождат по 1-2 см... само кръв да има...А сега - сериозни касапи са се навъдили...
385
2
 
52
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Сигурно предишната вечер се е правил на голям бияч и мутра пред тоя който не трябва.Напомпаните горили се мислят за много яки ама да не забравят че хората откачат много лесно напоследък и стават грозни картинки.
384
6
 
24
 
! Отговори
1 преди 12 години
преместих си го.
383
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно ножа не пита дали дигаш 200 на лежанка и си мастър на мма и други абревиатури
382
4
 
24
 
! Отговори
qhnalametlata преди 12 години
Само не разбрах как "В момента 25-годишният мъж се оперира."Бре какви чудеса на науката са се извъдили!Оперират се сами.
381
7
 
14
 
! Отговори
do 17 преди 12 години
Пич, нямя да закриват спортните училища... Само математическите гимназии...
380
4
 
48
 
! Отговори
руски преди 12 години
Братята руснаци имат поговорка"кишки тонки" -червата са тънки.Такаче може и да си 200 килограма с едно малко ножче те свалят от раз,да не споменавам и другите методи.Изводът-да бе мирно седяло не би чудо видяло!
379
5
 
24
 
! Отговори
мишока преди 12 години
аз снощи бях на чалгатека с приятели гледах си в чашата потанцувах и се посмях, днес само леко главата ме боли...
378
3
 
12
 
! Отговори
... преди 12 години
Има ли някакви новини за състоянието му ?
377
5
 
37
 
! Отговори
човек преди 12 години
Намирам спорта на този човек за отвратителен и животински.Бих дал пари никога да не го гледам.този прилича на *** ,не знам как може да го харесват.Иначе дано се оправи.
376
2
 
48
 
! Отговори
лекия преди 12 години
дано всички напомпани *** по чалгатеките да си вземат поука щото вече ми е писнало от фитнесджии които само гледат лошо и ти развалят кефа