Намушкаха Багата с нож

Група от 7-8 души се нахвърлила върху компанията му
Обновена: 26 фев 2012 11:48 | 26 фев 2012 09:35,
504
Намушкаха Багата с нож
Благой Иванов - Багата. Снимка: Bulphoto

Самбистът Благой Александров Иванов – Багата е бил намушкан с нож тази нощ, съобщиха от СДВР.

Инцидентът е станал в заведение на ул. „Граф Игнатиев” 12. Ранени са още двама души - 30-годишни, криминално проявени. Пострадалите са откарани в „Пирогов", откъдето около 5,10 часа тази сутрин е получен сигналът.

Благой Александров Иванов – Багата е в много тежко състояние, със свободно проникваща рана под мишницата, която е стигнала до сърцето. В момента 25-годишният мъж се оперира.

Група от 7-8 души с палки е нахлула в заведението и се е нахвърлила върху компанията, в която е бил Багата

От полицията посочиха, че са установени тези, които са били вътре в заведението, тепърва предстои техният разпит за това какво и как се е случило. Инцидентът е станал за много кратко време.

Досъдебното производство се води в 1 РПУ, група от СДВР е извършила огледа.

Багата е бивш световен шампион по самбо, а напоследък се подвизава на ринга на свободните боеве, известни с абревиатурата MMA.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


504
Още по темата: нападениебагата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
375
4
 
32
 
! Отговори
PoliceBg преди 12 години
Следващия е Любо Симеонов. :)
374
1
 
27
 
! Отговори
Буба преди 12 години
На някои хора все едно пъпа им е хвърлен в заведение...
373
15
 
6
 
! Отговори
do oligofrenite преди 12 години
za6to zlobeete we oligofreni takiva,kakvo vi e napravil na vas 4oveka 4e zlobeete sre6ty nego.dano se opravi.zlobeite oligofreni,vas bog vi e nakazal vijte se
372
6
 
20
 
! Отговори
до 448 преди 12 години
Мишката си ти...аз не сам в Тъпата ти БГ от 5 години,заради селянията която властва в БГ.Когато тая държава се очисти от такива ***,само тогава нормалните хора могат да живеят в БГ.А на теб щом ти се стои в *** и така ти е добре в *** стой си.Сигурно си няква ***..едва ли мъж би писал подобни глупости като тебе
371
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
da bi mirno sedelo ne bi 4udo videlonevinoto to koi pa go e nar1gal a?mojebi nqkoi koito hodi na rabota 0y 8 do 5
370
15
 
6
 
! Отговори
до 441 преди 12 години
е верно е нема как да дойде да теб някой да те бие пред компа,стой си в кащи да те ххранят *** и бащати до живот и се докавай тука мишко,,ама все пак мисля че ства въпрос за човешки живот, но ако го изпиташ на гърба си пак ела да се доказваш и да се правиш на светец тук писаре
369
3
 
23
 
! Отговори
sopol преди 12 години
кога ще награждават нападателя.
368
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
boi boi droga prostitycia krajbi ybistva tva e vajnoto v bg takava e i se izgrajda sistemata ymishleno tochno bavno i metodichno.da ima pokolenie prosto naivno s nisak mantalitet i jivotinski instinkti .koito ocelee v djyglata balgaria.
367
1
 
25
 
! Отговори
до 441 преди 12 години
Да...а сега 6те се доказва на ОНИЯ свят..Щото е много велик нали??? :) Защо мен не дойдат да ме трепат 8 човека а? Защо винаги на такива се случва???? Защото са душички и ангел4ета нали? *** си ти,поне замълчи като няма какво да кажеш..
366
1
 
12
 
! Отговори
дий преди 12 години
Самоизтребват се
365
19
 
10
 
! Отговори
Валя преди 12 години
Лелеее, колко злоба!Ей, хора става дума за човешки живот!Осъзнайте се...Е, Простено да ви е!
364
15
 
8
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
ако махнеш огледалото пред себе си няма да виждаш *** и комплекаси убеден съм,,опитай и ми кажи има ли ефект,ми да какво да ти кажа за хора като теб тук е трибуната да се докажете пред компа,понеже в реалния живот няма как да се докажете,,а мисля че не е само мое мнение че Благой се е доказал в цял свят,,а ти може; да се доказваш тук като писар,,на теб ти желая успех с писането а на Благой да се оправи и да продължава да ни радва ..............
363
17
 
12
 
! Отговори
тото преди 12 години
*** дано намерил си майстора
362
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"В момента 25-годишният мъж се оперира."Той е лекар, той е супермен...Ей, "журналист", научете български език
361
8
 
15
 
! Отговори
Раник56 преди 12 години
Моето мнение за случката е следното : Човек отива на заведение за да се Весели ...не за да бъде Заклан ,като животно .За всичко си има време и място .Всички *** - събрали се по 7-8 човеке /защото иначе са Страхливци / и Поръчителя ... до Стената . Това е Терор - човек да не смее - отиде на Кръчма .
360
6
 
20
 
! Отговори
до 435 преди 12 години
Не знаех,че на ПОБОИ над невинни хора му викат днешно време --ТРУД-- над кое се е трудил този Хомо Сапиенс..? Над това че пребива хора само за това че са го бутнали в някоя дискотека и избива комплексите си над хората,както онова *** Кубрат ли?? Всички такива подобни като него в ковчезите,където им е мястото.А ти си ***
359
19
 
9
 
! Отговори
трецката преди 12 години
оле Боже едва ли бихте се радвали на такива новини свързани с вашите близки и роднини,,и като гледам утайките на обществото са тука,,които избиват комплексите и плюят Благой който в комплексира всички вас, с неговия труд и усспехи ви кара да завиждате че не сте истински маже като него които с труд и лубовта към спорта заслужи лубовта на хората ,,дай боже да се оправи !!!!!
358
1
 
10
 
! Отговори
Бозата преди 12 години
Изкуствен подбор на индивида.Оцелямва по-силния.Чудно какво ли са правили в 5.00 ч. сутринта в тази "сладкарница"?
357
13
 
25
 
! Отговори
Да пукне преди 12 години
*** да е..а и *** мръсен..Всички тьй наречени Борци,самбисти,джудисти и ПУМЯРИ в Гроба на 2 метра под земята...Смърт за *** и утайките на обществото.България е в 21 век и за такива Първобитни *** няма място.
356
9
 
19
 
! Отговори
БРАВО преди 12 години
Браво,дай БоЖе всеки ден такива хубави новини..Нека БГ да се изчисти малко от такива *** които си мислят 4е проблемите винаги се решават с юмруци.Сега идва ред и на онова *** Кубрат...и всичко ще е ок