Застреляха бизнесмен в центъра на София

Жертвата е 40-годишен мъж, регистриран в полицията за незаконен хазарт
Обновена: 4 апр 2012 11:43 | 4 апр 2012 11:05, Красимир Ангелов
217
Застреляха бизнесмен в центъра на София
Нападението е станало на ъгъла на улиците "Будапеща" и "Кирил и Методий". Снимка: Архив Булфото

40-годишният бизнесмен Йордан Динов от Благоевград бе застрелян тази сутрин около 10 часа, съобщават от МВР.

Нападението е станало на  ъгъла на улиците "Будапеща" и "Кирил и Методий".

Сигнал за извършеното престъпление е подаден към 10.00 часа тел. 112. Пристигналият полицейски патрул е заварил мъж с огнестрелна рана в безпомощно състояние.

Състоянието на мъжа било критично и независимо от оказаната първоначална помощ на път за болницата той починал.

Благоевградчанинът се подвизавал в София без адресна регистрация. Мъжът е бил регистриран в полицията за незаконен хазарт.

В момента продължава първоначалният оглед на място. Случаят е поет от криминалисти от сектор „Престъпления против личността” и колегите им от столичното Пето районно управление.

Издирват се свидетели на стрелбата, обяви директорът на СДВР Валери Йорданов пред „Фокус“.

Той допълни, че в убития са намерени голяма сума пари – 5000 евро, 32 000 лева, както и айфон и два таблета.

Издирват се и камери в района, които ще бъдат прегледани в по-късната част на деня, за да се установи дали е заснето престъплението, каза старши комисар Валери Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: МВРубийствозастрелян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
4
 
30
 
! Отговори
Жоро-бг преди 12 години
Бизнесмен !? По-скоро престъпник, един *** по-малко !
49
0
 
36
 
! Отговори
Чужденец преди 12 години
Никога не ми е било ясно защо всички престъпници в България се наричат "бизнесмен".
48
3
 
13
 
! Отговори
гсххсггхтхстрф преди 12 години
Вижте само как ченгетата работят за да хванат поне извършителя на убийството ...:"Издирват се и камери в района, които ще бъдат прегледани в по-късната част на деня, за да се установи дали е заснето престъплението, каза старши комисар Валери Йорданов". По късно за да може убиеца да избяга максимално далеко или да се покрият през това време улики. Пак казва БГ правителството е и БГ мафията и е основен нейн покровител. Ето това е ДЕМОКРАЦИЯ...
47
6
 
17
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 12 години
Застреляха бизнесмен в центъра на СофияЧЕ Е ВИНОВЕН Е СТАНИШЕФ, ...ВИНОВЕН Е!ВЪПРОСА Е: КОЛКО ОЩЕ ЩЕ ТЪРПИТЕ ДА ВИ БУДАЛКАТ С ТАКИВА ЛАФОВЕ......ИЛИ СТЕ НАИСТИНА МНОГО ***, КАКТО ВИ КАЗА ВИНЕТУ ОТ БАНКЯ!!!
46
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само един? То това трепане ли е? Я при тройната коалиция трепеха по 5 на седмица и народа беше щастлив - пуснеш ТВ новините - богаташ убили, мутра се претрепал с колата, мутреса отвлекли, заведение запалили и прочие серийно прочистване... Кеф за народа! Тва сега нищо не е, нехае правителството за нашия коефициент на щастие в родината, слабо ги отстрелват и много нарядко, а трябва радост за хората, алоуууу! Ха дано не е последния утрепан бандит, искаме още, защо плащаме данъци иначе ???
45
2
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Основния проблем е че заради идването на комунизма българският бизнес елит и интелигенция, ако не са били избити, са подтискани, вкарвани в затворите, а останалите са избягали навън... В България просто няма бизнес-елит... В момента повечето работодатели са или бивши мутри или селяци имали нива до морето, която са продали на някой руснак за милион. Но винаги идва Видов ден... Който не става просто ще фалира, ако не го застрелят и на негово място ще дойде по-добър... Но е нужно време...
44
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
NQKOI PLATEN OT GERB SLAGA MINUS4ETA DA GO SLOJEM NA JENA MU MAMKA VI SVARSHVA VI VREMETO ,TOLKOVA PROST MINISTAR NA VATRESHNITE RABOTI NE E IMALO DO SEGA .DERZAITE I drajte *** toi hubavo kaza po BTV 4e shte sa 20% ot naselenieto a koi znae moje i da sa i 30% ta shte imat dobar elektorat za sledvashtite izbori
43
3
 
16
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
А бе, къде е Цецко?
42
13
 
6
 
! Отговори
нерегистриран преди 12 години
ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ Е ВОЕННИЯТ КЛУБ, НО ВСИЧКИ ПРОВИНЦИАЛИСТИ НЯМА КАК ДА ГО ЗНАЯТ!
41
2
 
38
 
! Отговори
Лисан преди 12 години
Стига сте плюли бе! Йордан Динов беше представител на ПланетУин, които бяха конкуренти на Васил Божков - Черепа. Освен това съдружниците му разкриваха уредени мачове от българското първенство, като например Монтана - Левски 0:3. Заплашваха още и че ще съдят България в Европейския съд заради абсолютно лобисткия закон за хазарта, чрез който Боко Тиквата обслужи интересите на Черепа. Хайде сетете се сега сами кой ли го е убил.
40
2
 
11
 
! Отговори
доволен преди 12 години
Аз съм доволен, защото това убийство е битова престъпност, ние се справихме с организираната.
39
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак не сте разбрали! Тука няма престъпление, защото правителството отдааааавна е преборило и ликвидирало престъпността в България. Този човек сам се е гръмнал, защото му е станало съвестно да гледа как народа мизерства, пък той ходи из София с много пари и скъпи технически играчки. Не е издържал на натиска на съвестта си просто и ей така се гръмнал - първо в крака, за да не избяга, после няколко пъти в тялото и контролен в главата за всеки случай и за да не пострада случаен минувач.
38
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
E 4e kyde da go zastrelqt, w centyra na London li? Ubit e porednata mutra. Za kradci kato tqh ne samo 4e ne mi puka, no i se radwam. Edna myr6a po-malko.
37
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само един??? И за гангстери не ставаме!!!!По 2-3 на ДЕН трябва да има такиваВсе видни бизнесмениПожелавам им да гледат корените на цветята отдолу на всичкитеНИЩО НЕ СТАВА ОТ ТАЯ ДЪРЖАВА30% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО СА ПЪЛНИ *** И ОСТАНАЛИТЕ СИ ТРАЯТДА СЕ ОПРАВИМ ЛИ?ШЕНГЕН ЛИ?ТЕ ОНИЯ ТАМ ПАСАТ ТРЕВА,ДА- Е СА
36
0
 
23
 
! Отговори
Иван Иванов преди 12 години
Ааааааа господа не псувайте Цвъцко ( Цв. Цв. ), днес го гледах по БТВ и мога смело да кажа - *** ЧОВЕК Е...То бива, бива да си глупав ама този човечец е направо бавно развиващ се. Не че другите са нормални, но Цв. Цв. е изключително ***. Българио, Българио до къде достигнахме, какво падение кадърните хора да са в ъгъла, а *** и простаци да взимат решения за които и идея си нямат....Бог да пази България и българите като цяло все някой ден тази просташтина ще свърши...
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kakvo da kajem ami SLUSHAH CVETANOV SUTRENTA PO BTV LUDA RABOTA NEZNAESH KADE SE NAMIRA GORKIQ I RAZBRAH EDNO NESHTO *** MOGAT BEZ BROBLEM DA PRODALJAVAT DA SI KRADAT UBIVAT I KAKVO LI NE CQLOTO PRAVITELSTVO STE EDNA MAFIQ MUTRENSKA TA 4AKAITE ADEJBA DA SME V SHENGEN HORATA NE SA GLUPAVI ZNAQT KOI KAKAV E OT NASHETO TAKA NARE4ENO PRAVITESTVO .NQKADE 4ETOH 4E PASHATA I POZNAITE KOI SA INICIATORITE NA GRUPATA NA NAGLITE SESHTATE SE NALI >LUDA STRANA SME
34
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Застреляли някакъв доста мастит престъпник.Кво си мислите че с 50 бона в джоба ги е спечелил с невинна игра на сантасе с пичовете от квартала на по кафенце рано сутрин?!?! Кой го знае къф *** е бил.Хич не ми е жал дано полицайте не си дават много зор да намерят убиеца.
33
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Познавам хора живяли 5 години в студентски град без да са ходили до НДК, ЦУМ или Парламента... Даже сигурно и незнаят как се стига до там... За тях центъра си е студентски град... Ама различни хора, различни разбирания... :D
32
8
 
4
 
! Отговори
ВЧК-това е нужно! преди 12 години
Ако комунистите бяха на власт, Дзержински щеше да ръководи службите за сигурност. ЧК - Всероссийская чрезвычайная комиссия по борьбе с контреволюцией, спекуляцией и саботажем (ВЧК),(превод Всерусийска комисия за борба със контрареволюцията(реформаторите), спекулата (пазарната икономика високите цени) и саботажа (безработицата, в следствие на отказ плащане на заплатите на работниците). Дзержински щеше да организира процес бърз и публичен, и лично да разстреля всеки прокурор, съдия или министър-предател свързан с мафията. При публичен процес! В името на народа!
31
3
 
17
 
! Отговори
Dublin преди 12 години
5000 евро, 32 000 лева, както и айфон и два таблета...da ne se e vrustal sled registracia v biuroto po truda??